Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 36 Kurser Program i Socialt arbete 2023

36 Kurs Program i Socialt arbete 2023

overview

En akademisk kurs är en klass eller korta serier av klasser som syftar till att förbereda studenterna för college-nivå studier eller att komplettera sin nuvarande utbildningsnivå med ytterligare utbildning och kvalifikationer. Dessa program kan pågå i upp till ett år och finns i en mängd olika ämnen.

Vad är en kurs i socialt arbete? För personer som vill förbättra andras liv och de som redan är anställda inom mänskliga tjänster, kan en kurs i socialt arbete vara en värdefull språngbräda till nya kunskaper och karriärmöjligheter. Deltagarna lär sig ofta att samverka medkänsla med en mängd utsatta befolkningsgrupper, däribland barn, kriminella, missbruk offer, funktionshindrade och äldre. Ämnen av studien omfattar vanligtvis sociologi, psykologi, etik, socialpolitik, bevilja skrivande och forskning.

Många studenter med intresse för socialt arbete är naturligt medkännande.Deras studier kan förbereda dem för att kanalisera att medkänsla i handling, så att de kan göra en verklig skillnad i livet för dem som kämpar.

Akademiska kurser varierar kraftigt, och kostnaden för en kurs beror på institutionen, antalet klasser som krävs för en examen och längden på utbildningsprogrammet. Studenter som är intresserade av socialt arbete kan hitta kurser på traditionella universiteten och online skolor.

Området socialt arbete är brett och omfattar olika befolkningsgrupper och organisationer. Beroende på deras utbildning och erfarenhet, studenter som fullföljer en kurs i socialt arbete kan få arbete i statliga myndigheter, behandlingsanläggningar, hemsjukvård och ideella organisationer. De kan specialisera sig på psykisk hälsa, missbruk, familjetjänster eller folkhälsa. Socialarbetare utbildar ofta allmänheten om viktiga frågor, erbjuda rådgivning och support, och se till att kundens grundläggande fysiska och känslomässiga behov uppfylls.

En kurs i socialt arbete kan lägga till ett yrkesutövarens kvalifikationer och förbereda en deltagare för vidare studier. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

read_more

filters

  • Kurs
  • Samhällsvetenskap
  • Socialt arbete
fields_of_study
  • Samhällsvetenskap (36)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format