Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 13 Kurser Program i TOEFL-förberedelse 2023

13 Kurs Program i TOEFL-förberedelse 2023

Översikt

För utbildning efter gymnasieutbildning refererar en kurs till en viss studieenhet med inriktning mot ett visst ämne. Avviker från några veckor eller månader till ett års varaktighet, varje kurs förenar en grupp studenter med en given instruktör och en uppsatt kursplan.

Vad är kurser i TOEFL-förberedelse? För nonnative talare, Testet av engelska som ett främmande språk, eller TOEFL, mäter man sin engelska förståelse och förmåga att förbereda sig för inskrivning på ett engelsktalande universitet. Sådana kurser omfattar olika aspekter av engelskspråk och grammatik, från delar av tal som substantiv och verb till mening och stycke struktur. Läroplanen förbereder också studenter för TOEFL genom att täcka testets format och granska grunderna för att använda datorer för att ta online-tester.

Studenter tar kurser i TOEFL-förberedelser fördjupa sina färdigheter i att läsa, skriva, lyssna och tala på engelska. Kurserna är också strukturerad på ett sätt som gör det möjligt för eleverna att cementera sin flytbarhet i standardiserade tester som TOEFL så att de vet vad de kan förvänta sig och hur de ska förbereda sig.

Kurser i TOEFL-förberedelser finns över hela världen för studenter som söker en akademisk framtid på ett engelsktalande universitet. Skolorna som erbjuder sådana kurser varierar i kostnad och varaktighet, så det rekommenderas att studenterna kontaktar skolor som de är intresserade av att få information om förväntade avgifter.

I allmänhet är kurser i TOEFL-förberedelser inte avsedda att leda nonnative högtalare direkt till vissa karriärvägar. Istället kan förberedelserna för TOEFL öppna vägar för högre utbildning på nästan alla engelsktalande universitet, som de flesta institutioner känner igen detta test. Det är emellertid möjligt för en högt flytande student att fortsätta att få en examen och certifiering mot att undervisa TOEFL-förberedelsekurser till andra.

På grund av ämnet kan kurser i TOEFL-förberedelser hittas i internationella skolor. Online och distansutbildning är särskilt värdefulla för många potentiella studenter. För att lära dig mer, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Kurs
  • Språk
  • Förberedande språktest
  • TOEFL-förberedelse
Studiefält
  • Språk (13)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat