Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Deltid Kurser Program i Laramie, Amerikas förenta stater 2023

1 Deltid Kurs Program i Laramie, Amerikas förenta stater 2023

overview

Laramie är en stad i sydöstra Wyoming. Det är hem för University of Wyoming. Laramie ligger på mycket hög höjd (7200 ft) och på grund av detta har betydligt mildare sommar somrar och mer våldsam vintrar än andra amerikanska städer av jämförbar latitud i övre Mellanvästern.

USA är fortfarande världens mest populära destination för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder också ett brett utbud av spännande studieplatser. Statliga universitetssystem subventioneras delvis av statliga regeringar, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

Kurser är akademiska kurser som undervisas av kvalificerade lärare och som är avsedda att öka studentens kunskaper inom ett visst område. Kurser varierar i fråga om längd, omfattning, innehåll och varaktighet.

Deltidsinlärning gör att man kan få en examen eller examen även om man inte kan gå i skolan på heltid. Man kan lära sig i sin egen takt, successivt samla poäng som räknas till en slutlig examen.

read_more

filters

  • Kurs
  • Amerikas förenta stater
  • Deltid
fields_of_study
    Arkitekturstudier Biovetenskap Designstudier Energistudier Företagsekonomi
  • Generella studier
  • Hotell och turism Humaniorastudier Hållbarhetsstudier Ingenjörsstudier
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format