Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Deltid Kurser Program i Vuxenutbildning i Laramie, Amerikas förenta stater 2023

1 Deltid Kurs Program i Vuxenutbildning i Laramie, Amerikas förenta stater 2023

overview

Laramie är en stad i sydöstra Wyoming. Det är hem för University of Wyoming. Laramie ligger på mycket hög höjd (7200 ft) och på grund av detta har betydligt mildare sommar somrar och mer våldsam vintrar än andra amerikanska städer av jämförbar latitud i övre Mellanvästern.

Vuxenutbildning avser program som förbereder forskare att undervisa, utbilda eller coacha vuxna elever. Vuxenutbildare kan undervisa kurser för att förbereda vuxna för GED eller annan högskoleekvivalens eller ge professionell utvecklingskurser för yrkesverksamma.

USA är fortfarande världens mest populära destination för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder också ett brett utbud av spännande studieplatser. Statliga universitetssystem subventioneras delvis av statliga regeringar, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

Kurser är akademiska kurser som undervisas av kvalificerade lärare och som är avsedda att öka studentens kunskaper inom ett visst område. Kurser varierar i fråga om längd, omfattning, innehåll och varaktighet.

Deltidsinlärning gör att man kan få en examen eller examen även om man inte kan gå i skolan på heltid. Man kan lära sig i sin egen takt, successivt samla poäng som räknas till en slutlig examen.

read_more

filters

 • Kurs
 • Amerikas förenta stater
 • Pedagogik
 • Vuxenutbildning
 • Deltid
fields_of_study
 • Pedagogik (1)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format