423 Livsmedelsvetenskap degrees found
- Livsmedelsvetenskap
- Nordamerika197
- Europa146
- Oceanien42
- Asien27
- Sydamerika11
- Afrika5
- Centralamerika och Karibien2
423 Livsmedelsvetenskap degrees found
Utvalda
Joviat Culinary Arts Academy
Fast-track counseling
Konditorivaror, bakning och choklad intensivt sommarprogram
Kurs
Heltid
2 Veckor
På Campus
Engelsk
Fast-track counseling
Det intensiva sommarprogrammet för bakverk, bakning och choklad lär ut om utvecklingen av katalanska bakverk: traditionella kontra moderna. Introduktion till chokladvärlden inkluderar tempereringstekniken, platt chokladdesign, chokladbonbon, chokladformar och konstnärlig design. Olika typer av bröd, smördeg och viennoiserie (Ensaïmada, Coques i Tortells, Croissant, Brioix...) och katalanska hors d'oeuvre.
Utvalda
Culinary Institute of Barcelona
Entreprenörchef Program: Design, skapande & strategi för restaurangföretag
- Barcelona, Spanien
Kurs
Heltid
14 Veckor
Distansutbildning, På Campus
Engelsk, Spanska
Släpp loss din entreprenörsanda på Entrepeneurchef-programmet. Denna kurs ger dig en global vision från befruktningsstadiet till efter öppningen, förbereder dig direkt mot målet: " Jag ska skapa min egen restaurang". Oavsett om du har ett tydligt projekt eller inte, kommer kursen att öppna ditt sinne för nya sätt att förstå restaurangbranschen och framför allt för hur kunderna kommer att acceptera ditt förslag under de kommande åren. Denna kurs är en resa genom alla stadier du måste gå igenom, med särskild uppmärksamhet på kundernas beteendeaspekter, de senaste affärsmodellerna och naturligtvis den digitala miljön som kommer att förutsätta framgång.
Utvalda
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Forskarutbildning i Fine Dining & Culinary Innovation
- Barcelona, Spanien
Masterexamen
Heltid
3 månader
På Campus
Engelsk, Spanska
The Postgraduate in Haute Cuisine and Culinary Innovation erbjuder professionell utbildning för gastronomiskt entreprenörskap och/eller att arbeta på exklusiva restauranger, hotellkedjor och andra destinationer inom cateringbranschen i kreativa kock-, chefskock- och kulinariska forskningspositioner.
Utvalda
Les Roches
Postgraduate Diploma in International Hospitality Management
- Marbella, Spanien
Masterexamen
Heltid
1 år
Blandad, Distansutbildning, På Campus
Utvalda
CAFA Wine School
Vinkonsult
- Bordeaux, Frankrike
Diplom
Heltid
9 månader
På Campus
Engelsk, Franska
Vinkonsultdiplom / Conseiller en Sommellerie på 1 år undervisat på engelska och franska. Sommellerie-rådgivaren - Vinkonsultdiplom väljer de produkter som ska erbjudas sina kunder: vin och sprit. Innan han beslutar om en förhandling med leverantörerna måste han först fortsätta med provsmakningen. Utbudet måste vara förenligt med kundernas omfattning, rykte och krav.
Utvalda
Culinary Institute Kul IN
Kulinarisk konst
- Sisak, Kroatien
Kurs
Heltid
12 Veckor
På Campus
Engelsk, Kroatisk
Culinary Arts-programmet är idealiskt för studenter som planerar en professionell karriär inom den kulinariska industrin eller överväger en karriärförändring. Under denna tremånaderskurs får studenterna en omfattande förståelse för matlagningsmetoder och tekniker som används i de franska och italienska köken, och en djupare förståelse för hotellbranschen och turismstandarder, livsmedelshygien, restaurangledning, viner, ölproduktion och köksekologi. Kursen är praktisk och eleverna tillbringar 80 % av lektionstiden i köket med att förbereda a la carte-rätter. I slutet av programmet kan studenterna välja att praktisera på framgångsrika restauranger eller hotell.
Utvalda
Southwest University
Associate of Applied Science i kulinariska konster
- El Paso, Amerikas förenta stater
Yrkesexamen i tillämpad vetenskap
Heltid
26 månader
På Campus
Engelsk
Associate of Applied Science in Culinary Arts-programmet är utformat för att ge de nödvändiga färdigheterna som förbereder individer för nybörjaryrken inom kulinariska och gästfrihetstjänster. Studenter kommer att lära sig om säkerhet och sanitet, recept-/menyplanering, livsmedelsbearbetning, inköp och konsten och vetenskapen bakom matlagning.
Utvalda
Centennial College
Baking and Pastry Arts Management
- Online Canada
Diplom
Heltid
2 år
Distansutbildning
Engelsk
Utvalda
OSTELEA | Distancia
Högre kurs i ledning av catering- och mat- och dryckesföretag
- Madrid, Spanien
- Barcelona, Spanien + 1 more
Kurs
Deltid
9 månader
Blandad, Distansutbildning
Spanska
Turism är en av de mest relevanta ekonomiska aktiviteterna i den spanska ekonomin och en av de grundläggande sektorerna i landets sociala och ekonomiska utveckling. Inom sektorn är restaurangområdet, med mer än 270 000 anläggningar och 1,3 miljoner jobb, ett av de snabbast växande områdena och en av de viktigaste delarna av turistaktiviteter.
Utvalda
Wallace State Community College
Associate of Applied Science i kulinariska konster
- Hanceville, Amerikas förenta stater
Yrkesexamen
Heltid
4 terminer
På Campus
Engelsk
Kockar, kockar och matberedningsarbetare förbereder, kryddar och lagar ett brett utbud av mat i olika restauranger och andra livsmedelsföretag.
Utvalda
Allspice Institute
CTH L2 Diploma i konditori och konditori
- Singapore, Singapore
Diplom
Heltid, Deltid
12 månader
På Campus
Engelsk
CTH-diplomet i konditori- och konditorifärdigheter erbjuder ett utmärkt tillfälle för elever att skaffa sig den grundläggande kunskap som behövs för att trivas i en professionell bagerimiljö, med en specialiserad betoning på färdigheter som är relevanta för att skapa läckra bakverk och bakverk.
Utvalda
International Career Institute
Catering & Cooking Course
- Online
Kurs
Heltid, Deltid
24 Veckor
Distansutbildning
Engelsk
Utvalda
Stanton University
Associate of Applied Science i koreanska kulinariska konsten
- Garden Grove, Amerikas förenta stater
Yrkesexamen i tillämpad vetenskap
Heltid, Deltid
2 år
Distansutbildning, På Campus
Engelsk
Associate of Applied Science Degree Programmet i kulinariska konster med tonvikt i koreanska köket är ett 92-enhetsprogram som definieras av läroplanen med kurser av rigorös kulinarisk utbildning, livsmedelsförvaltning och studier av sociala och vetenskapliga aspekter av mat. Detta program fokuserar på att ge praktisk erfarenhet av koreanska kulinariska metoder tillsammans med en djup förståelse för karaktären av koreansk mat och ingredienser.
Utvalda
Mt. San Antonio College
Fast-track counseling
Associate of Science in Culinary Arts Management
- Los Angeles, Amerikas förenta stater
Vetenskaplig yrkesexamen
Heltid
2 år
På Campus
Engelsk
Fast-track counseling
Programmet förbereder studenterna för karriärmöjligheter inom restauranger, catering, hotell, nöjesparker och andra livsmedelsföretag. Studenter får praktisk träning i användningen av kommersiell utrustning och förvärvar de färdigheter som krävs för att bli framgångsrika inom kulinarisk konst, såsom: knivkunskaper, livsmedelsproduktion, presentation, menyutveckling, portionskontroll, kostnadskontroll, menyplanering och nutrition .
Utvalda
Fanshawe College
Graduate Certificate in Food Processing - Operativt ledarskap
- Saint Thomas, Kanada
- Toronto, Kanada + 2 more
Magisterdiplom
Heltid
30 Veckor
På Campus
Engelsk
Detta ettåriga heltidsprogram är utformat för att förbereda akademiker för en tillsynskarriär inom livsmedelsindustrin.
Svara på några frågor så matchar vi dig med program!
Populära examenstyper
Visa mindre
Populära studieformat
Populära platser
Visa mindre
Akademisk kurs Program i Livsmedelsvetenskap
Studiet av olika egenskaper hos livsmedel ingår i studier i mat och dryck. Var maten kommer ifrån, hur mat och dryck produceras, och hur dessa objekt transporteras, lagras och konsumeras är alla en del av dessa studier.