Keystone logo

13 Akademisk kurs Program i Ingenjörsstudier Maskinteknik Marinteknik 2024

Filter

Filter

  • Ingenjörsstudier
  • Maskinteknik
  • Marinteknik
Studiefält
  • Ingenjörsstudier (13)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Akademisk kurs Program i Ingenjörsstudier Maskinteknik Marinteknik

Om du är fascinerad av maritim teknik och har en talang för ingenjörskonst, kan en examen i marinteknik vara ditt kall.

Marine Engineering fördjupar sig i design, konstruktion, drift och underhåll av olika marina system. Detta omfattar framdrivning, elektriska och mekaniska system i fartyg, ubåtar, offshore-strukturer och andra marina fordon.

Under utbildningen kommer du att utforska ämnen som lägger en solid grund i tekniska principer samtidigt som du erbjuder specialiserad kunskap inom maritim teknik. Några kurser du kan förvänta dig inkluderar marinarkitektur, marina framdrivningssystem, vätskemekanik och hydraulik och marin miljöteknik. Du kommer också att få viktiga färdigheter i matematik, fysik, datorstödd design (CAD) och projektledning.

Utexaminerade av denna examen har flera olika karriärmöjligheter. Du kan arbeta som mariningenjör och använda din expertis för att designa, utveckla och underhålla marina system. Eller så kanske du ser dig själv som en sjöarkitekt som släpper lös din kreativitet för att designa och optimera marina fartyg. Kanske är rollen som Offshore Engineer glad för dig, där du bidrar till design, konstruktion och underhåll av offshore-plattformar.

Om du är fascinerad av sjöfartsteknologins värld och har en fallenhet för ingenjörskonst, kan en examen i marinteknik vara det perfekta valet.