63 Mat vetenskap degrees found
- Sjukvård
- Näringslära
- Mat vetenskap
- Nordamerika32
- Europa19
- Oceanien10
- Asien2
63 Mat vetenskap degrees found
Utvalda
Culinary Institute of Barcelona
Forskarutbildning i avancerade kulinariska tekniker: molekylär gastronomi, eld och låg temperatur
- Barcelona, Spanien
Masterdiplom
Deltid
3 månader
På Campus
Engelsk, Spanska
Molekylärt kök, eld och låga temperaturer. Upptäck konsten att avancerad matlagning och väck ditt kulinariska geni i avancerad matlagningsteknik som tar dig bortom gastronomiska gränser. Ta din kulinariska karriär till nästa nivå genom att behärska avantgardistiska kulinariska tekniker och teknik.
Utvalda
Universidad Austral
Diplomerad Agri Food Tech
Diplom
Heltid
6 månader
På Campus
Spanska
Diplomet ska få grundläggande kunskaper om AgriFoodtechs ekosystem, utvecklingen av ny teknik och deras inverkan och hållbar implementering i jordbruks- och livsmedelskedjan.
Utvalda
Maastricht School of Management
Sustainable Food Systems MBA specialisering sommarkurs
- Maastricht, Nederländerna
Sommarkurs
Heltid
2 Veckor
På Campus
Engelsk
Maastricht School of Managements MBA-expertisspår (specialisering) i Sustainable Food Systems ger en omfattande förståelse för principerna, utmaningarna och möjligheterna inom hållbar livsmedelsproduktion och distribution. Detta expertspår är utformat för att utrusta dig med de kunskaper och färdigheter som krävs för att skapa värde i livsmedelssystem som gynnar kunder, samhälle och miljö.
Utvalda
Fanshawe College
Graduate Certificate in Food Processing - Product Development
- London, Kanada
Magisterdiplom
Heltid
45 Veckor
På Campus
Engelsk
Utvalda
University of Veterinary Sciences
Summer School of Food Hygiene 2023
- Brno, Tjeckien
Sommarkurs
Heltid
2 Veckor
På Campus
Engelsk
Den första veckans program är fokuserat på kött- och köttprodukters hygien och andra veckan innehåller ämnen som mjölk- och mjölkprodukters hygien. Praktisk och teoretisk utbildning, laboratoriekunskaper, resor till gårdar, livsmedelsföretag och slakteri. Det finns möjlighet att gå endast första eller andra veckan av kursen
Utvalda
Scuola Superiore Sant’Anna
CISOD - Food, Sustainability and Rights
- Pisa, Italien
Kurs
Heltid
5 dagar
På Campus
Italienska
I CISOD - Food, Sustainability and Rights kommer Seasonal School att introducera deltagarna till det angelägna ämnet mat hållbarhet, och utforska hur man bygger hållbara och klimattåliga jordbruks-matsystem genom en dialog mellan samhällsvetenskap och biovetenskap. Reglerande och icke-reglerande åtgärder för socialt inkluderande och miljömässigt mer effektiva livsmedelssystem kommer att tas upp.
Utvalda
ISAG - European Business School
Professionell högre teknisk kurs i catering och dryck
- Porto, Portugal
- Online
Kurs
Heltid
2 år
På Campus
Portugisiska
Denna kurs syftar till att utbilda specialiserade seniora tekniker för att styra, samordna och kontrollera aktiviteterna och driften av mat- och dryckestjänster (mat och dryck) i catering- och dryckesanläggningar, integrerade eller inte i hotellenheter, vilket garanterar kvaliteten på tjänsten, optimeringen resurser och maximera verksamhetens lönsamhet.
Utvalda
Universidad Rey Juan Carlos
Fast-track counseling
Universitetsförlängningskurs Cirkulär gastronomi och akademisk behandling av vegetabiliska produkter KMO
- Madrid, Spanien
- Alcorcón, Spanien + 3 more
Kurs
Heltid
5 månader
Blandad
Spanska
Fast-track counseling
Genom kunskap och implementering av konceptet cirkulär gastronomi är det möjligt att förbättra de negativa effekterna på restaurang- och cateringföretag, samt generera en etik kopplad till en mer hållbar och delaktig utveckling av gastronomin. Effektiv övervakning möjliggör i sin tur bättre ekonomiska resultat, samt stimulerar innovation och skapar nyfikenhet hos befolkningen att upptäcka nya möjligheter för ekonomisk tillväxt.
Utvalda
Alison Free Online Learning
Kurs i livsmedelshygien
- Online USA
Kurs
Heltid, Deltid
5 timmar
Distansutbildning
Engelsk
Lär dig säkra livsmedelshanteringsmetoder som krävs för cateringbranschen med denna gratis onlinekurs i livsmedelshygien.
Utvalda
University of Otago
Postgraduate Diploma in Science (PGDipSci) in Food Science
- Dunedin, Nya Zeeland
Masterexamen
Heltid
1 år
På Campus
Engelsk
Utvalda
Länsirannikon koulutus Oy WinNova
Yrkesexamen inom livsmedelsproduktion (påfyllning)
- Rauma, Finland
Kurs
Heltid
12 månader
På Campus
Engelsk, Finska
Förstärk dina färdigheter och expertis inom området livsmedelsproduktion med ett 12-månaders påfyllningsprogram. Designad för sökande med tidigare erfarenhet inom branschen. Beläget i Rauma, Finland, känt som ett nav för livsmedelsproduktion i landet. Programmet erbjuder en unik inlärningsmiljö omgiven av branschexpertis.
Utvalda
Centennial College - Canada
Certifikat i Food Service Worker
- Online
Certifikat
Deltid
Distansutbildning
Engelsk
Detta onlineprogram erbjuds till dem som vill göra en karriär inom livsmedelsbranschen. Detta certifikatprogram ger dig jobbkunskaper och hjälper dig att anpassa dig till förändringar i branschen. Kurser fokuserar på hälso-och sjukvård matservice och har utvecklats i samarbete med ministeriet för hälsa och långtidsvård, professionella organisationer och arbetsgivare.
Utvalda
Charles Darwin University
Certificate IV in Commercial Cookery
- Darwin, Australien
Certifikat
Heltid
2 år
På Campus
Engelsk
Utvalda
The Algonquin College of Applied Arts and Technology
Graduate Certificate in Food and Nutrition Management
- Ottawa, Kanada
Magisterdiplom
Heltid
1 år
På Campus
Engelsk
Utexaminerade från Food and Nutrition Management Ontario College Graduate Certificate-programmet tar sina karriärer inom livsmedelsbranschen till nästa nivå. Detta ettåriga program bygger på dina kulinariska/gästvänliga färdigheter och ger dig den kunskap och verkliga erfarenhet som behövs för att lyckas i den lukrativa hälsovårdssektorn inom livsmedelsbranschen.
Utvalda
Vrije University - Summer graduate programs
Sommarkurs i att mata miljarderna: utmaningar och innovation inom livsmedels- och vattensäkerhet
- Amsterdam, Nederländerna
Sommarkurs
Heltid
2 Veckor
På Campus
Engelsk
I sommarkursen i att mata miljarderna: utmaningar och innovation inom livsmedels- och vattentrygghet utforskar deltagarna en mängd olika tillvägagångssätt för att ta itu med livsmedels- och vattentrygghet, allt från internationella policyöverenskommelser till samhällsbaserade aktiviteter.
Svara på några frågor så matchar vi dig med program!
Populära examenstyper
Visa mindre
Populära studieformat
Akademisk kurs Program i Sjukvård Näringslära Mat vetenskap
Vad är livsmedelsvetenskap?
Livsmedelsvetenskap studerar mat och hur det relaterar till miljö, samhälle och ekonomi. Det inkluderar studier av livsmedelsproduktion, bearbetning, säkerhet och näring. Livsmedelsvetenskap omfattar också studier av livsmedelsburna sjukdomar och föroreningar.
Vad kan jag göra med en examen i livsmedelsvetenskap?
En examen i livsmedelsvetenskap kan leda till en karriär inom livsmedelsindustrin, som arbetar inom områden som livsmedelsproduktion, bearbetning, säkerhet och näring. Utexaminerade inom livsmedelsvetenskap kan också arbeta inom området livsmedelsburna sjukdomar och kontamineringsforskning. Det finns möjligheter för dem med bakgrund inom livsmedelsvetenskap att arbeta i myndigheter eller privata företag som är involverade i regleringen av livsmedelsindustrin. Livsmedelsvetenskapskandidater kan bedriva karriär inom akademin, undervisa och bedriva forskning vid universitet och högskolor.
Varför studera livsmedelsvetenskap?
Livsmedelsvetenskap är viktigt av flera skäl. Det hjälper oss att förstå hur mat påverkar vår hälsa och miljön, vilket kan bidra till att förbättra livsmedelsproduktion och bearbetningsmetoder, vilket säkerställer att maten vi äter är säker och näringsrik. Genom att studera livsmedelsvetenskap kan vi också lära oss mer om hur man kan förebygga och kontrollera livsmedelsburna sjukdomar. Slutligen hjälper livsmedelsvetenskap oss att förstå de komplexa ekonomiska och sociala faktorer som påverkar livsmedelsproduktion och konsumtion.
Examen i livsmedelsvetenskap
Livsmedelsvetenskapliga grader erbjuds på grundnivå och forskarnivå. Grundutbildningsprogram varar vanligtvis i fyra år och täcker ämnen som livsmedelskemi, mikrobiologi och näring. Graduate program varar vanligtvis i två år och inkluderar kurser i avancerade livsmedelsvetenskapliga ämnen som omfattar livsmedelsfysik och teknik.