Keystone logo

5 Akademisk kurs Program i Nederländska språkstudier 2024

Filter

Filter

 • Humaniorastudier
 • Språkstudier
 • Nederländska språkstudier
Studiefält
 • Humaniorastudier (5)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Akademisk kurs Program i Nederländska språkstudier

  Vad är nederländska studier?
  Holländska studier täcker historien, kultur, och samhället i Nederländerna. Det kan också inkludera aspekter av Belgien och de nederländska kolonierna.

  Vad kan jag göra med en examen i holländska studier?
  Det finns många olika karriärvägar du kan ta med en examen i holländska studier. Du kan bli historiker och studera Nederländernas historia, eller så kan du bli sociolog och studera det nederländska samhället. Du kan också bli konsthistoriker och studera holländsk konst, eller lingvist och studera det holländska språket.

  Hur man får en examen i holländska studier
  Du kan studera holländska studier som grund- eller doktorand vid ett högskola eller universitet, eller så kan du bedriva det som postdoktor. Det finns många olika program och kurser som erbjuder holländska studier, så du måste hitta den som bäst passar dina behov och intressen.

  Vad ska jag studera under min nederländska examen?
  Läroplanen för nederländska studier varierar beroende på vilken institution du väljer att studera på. De flesta program kommer att innehålla kurser om holländsk historia, kultur, samhälle, och språk. Du kommer sannolikt också att ha möjlighet att studera utomlands i Nederländerna eller ett annat holländsktalande land.