Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Undergraduate Pathways (Pathway på grundnivå) Program i Humaniora 2023

1 Pathway på grundnivå Program i Humaniora 2023

Översikt

För studenter som vill anmäla sig till universitetskurser men inte har tillräcklig flyt i ett andraspråk, kan ett grundutbildningsprogram vara en bra lösning. Kursen ger språkkurser i kombination med akademisk kurs för att hjälpa studenterna att förbereda sig för vidareutbildning eller karriär.

Studenter kan fråga, "Vad är en grundnivå i humaniora?" Humaniora studier undersöker hur människor använder musik, historia, litteratur, konst, teater och religion för att förstå världen och ansluta sig till varandra. Detta vägprogram är utformat för att stärka språkkunskaper samtidigt som det erbjuder kurser inom ämnen som antropologi, kommunikation, historia, litteratur, filosofi, statsvetenskap och sociologi.

Förutom att få språkliga färdigheter kan studenter som är inskrivna på en grundnivå i humaniora förvärva förmågan att tänka kritiskt, förstå världsdynamiken och kommunicera effektivt med människor av olika kulturer och bakgrunder. Alla dessa färdigheter är fördelaktiga för framgång i alla yrken och i vardagen.

Varje skola sätter sin egen kurs och avgifter. Därför skiljer sig kostnaden för att tjäna en grundnivå i humaniora för varje universitet. Det kan finnas ytterligare kostnader, till exempel rum och bräda eller böcker. Eleverna ska undersöka varje program noga och välja den som är bäst för dem.

En kandidatexamen i humaniora kan vara början på en underbar karriär inom många olika områden. Studenter kan bli lärare, författare, marknadsföringshanterare, intelligensanalytiker och kommunikationsdirektörer. Om eleverna är intresserade av att arbeta utomlands kan de utöva jobb i utrikesdepartementet, med FN eller i olika statliga ambassader och kontaktpositioner.

&nbsp

Det finns universiteten över hela världen som erbjuder en grundnivå i humaniora. Det finns deltid, heltid och onlinealternativ för studenter som behöver flexibilitet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

 • Pathway på grundnivå
 • Humaniorastudier
 • Humaniora
Studiefält
 • Humaniorastudier (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat