Keystone logo

10 Akademisk kurs Program i Personlig utveckling 2024

Filter

Filter

 • Självförbättring
 • Personlig utveckling
Studiefält
 • Självförbättring (10)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Akademisk kurs Program i Personlig utveckling

  Vad är personlig utveckling?
  Personlig utveckling är processen att förbättra sig själv inom alla livsområden, inklusive fysiska, mentala, emotionella och andliga aspekter. Det kan handla om att sätta och uppnå mål, utveckla nya färdigheter och kunskaper, förbättra sin hälsa och välbefinnande, och bygga positiva relationer. Personlig utveckling kan vara en livslång process, eller det kan vara något du åtar dig under en viss tidsperiod, till exempel när du arbetar mot ett personligt mål.

  Vad kan jag göra med en examen i personlig utveckling?
  Det finns många olika saker du kan göra med en examen i personlig utveckling. Vissa människor väljer att använda sina färdigheter och kunskaper för att hjälpa andra att förbättra sina liv, medan andra kan främja sin egen personliga tillväxt och utveckling. Det finns också många karriäralternativ tillgängliga för dem med bakgrund inom personlig utveckling, som att arbeta som livscoach, personlig utvecklingskonsult, eller i en personalroll.

  Vilka grader kan jag tjäna i personlig utveckling?
  Personliga utvecklingsgrader är utformade för att hjälpa eleverna att förbättra sig inom alla livsområden. Läroplanen innehåller vanligtvis kurser i psykologi, sociologi, och annan beteendevetenskap. Studenter gräver också in i utbildning i målsättning, tidsplanering, och andra personliga utvecklingsfärdigheter.