Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Påbyggnadsdiplom  (Masterdiplom) Program i Rådgivning 2024

1 Masterdiplom Program i Rådgivning 2024

Översikt

Det finns många sätt att fortsätta din utbildning efter examen. En forskarutbildning certifikat är ett sätt att lära sig nya färdigheter och kunskaper, vanligen i mindre än ett år.

Vad är en forskarutbildning certifikat i rådgivning? Denna studiekurs är utformad för att hjälpa kvalificerade rådgivare och terapeuter ytterligare sin kompetens inom ett visst område. Området för certifiering kan vara allt från fokus orienterad psykoterapi till personcentrerad rådgivning färdigheter. Kurserna kan omfatta föreläsningar och seminarier, gruppdiskussioner, läsning och diskussion av specifika material och rollspel för att illustrera tillämpning av särskilda principer. Eleverna kan också förvänta teori workshops, grupparbeten, färdigheter praktik och ljud- och videoinspelning som en del av detta område av studien.

Det finns många fördelar med att fortsätta din utbildning med en forskarutbildning certifikat i rådgivning.Du kanske kan använda dina nya kunskaper och färdigheter för att bättre hjälpa dina patienter eller klienter med nya former av terapi. Forskar certifikat öppnar också upp dörrarna till nya karriärmöjligheter och en högre potentiell lön.

Det finns en hel del saker som kan påverka kostnaden för en forskarutbildning intyg program. Kurs typ och längd av studien kommer att leda till varierande priser. Du bör kontakta varje enskild entré program för undervisning kostnader, böcker och material avgifter och möjligheter ekonomiskt stöd.

Det finns många karriärmöjligheter för studenter som får en forskarutbildning certifikat i rådgivning. Nu kan du vara kvalificerad för olika typer av rådgivning möjligheter privatpraktiserande, med sjukhus eller behandlingscentrum, eller ens med ideella eller statliga myndigheter. Du kan nu också kunna ta på sig mer svåra fall baserade på nya färdigheter och tekniker.

När du har bestämt att du vill ytterligare din utbildning, måste du räkna ut vad du vill studera och där. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

  • Masterdiplom
  • Samhällsvetenskap
  • Socialt arbete
  • Rådgivning
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat