Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 5 Påbyggnadscertifikat  (Masterexamen) Program i Kommunikation 2023

5 Masterexamen Program i Kommunikation 2023

Översikt

Efter avslutad två eller tre terminer vid ett universitet kan studenterna få ett doktorsexamen. Dessa program erbjuder en snabb och djupgående studie av ett specifikt ämne, som ofta kompletterar grundutbildning. Vanligtvis kräver universiteten en avslutad kandidatexamen innan de ansöker, även om vissa kan acceptera ett avancerat examensbevis.

Vad är ett doktorsexamen i kommunikation? Kommunikation omfattar en mängd olika ämnen från allmänhetens talande till elteknik och telekommunikation. De flesta program kan fokusera på att presentera idéer tydligt och effektivt för publiken via olika medier, till exempel tv, internet och utskrift. Vissa kurser som kan vara tillgängliga inkluderar mediebranscher, engagerande publik, social mediaanalys, kommunikation för social förändring, kommunikationskampanjer, medieekonomi och medielag.

En doktorsexamen i kommunikation förbättrar ofta elevernas marknadsföring, analytiska och interpersonella färdigheter. Kandidater använder dessa färdigheter för att bättre förstå en organisations budskap och producera innehåll som når massorna.

Precis som studenter kan hitta program världen över, kommer de att finna att inga två program kommer att ha samma ekonomiska skyldigheter. Studenter kan ofta hitta detaljerad kostnadsinformation online eller genom informationspaket som tillhandahålls av universitet på begäran.

Kommunikation är runt och är nödvändig inom hälso- och sjukvård, detaljhandel, utbildning och många fler branscher över hela världen, och jobb är ofta lika stort som ämnet själv. Studenterna hittar vanligtvis jobb som journalister, marknadsförare, annonsansvariga för konton, publiceringschefer, innehållsspecialister, PR-chefer och tekniska författare. Vissa väljer att använda sina talanger för att bli frilansförfattare för bloggar, tidskrifter, tidskrifter och mer. Det kan finnas undervisningspositioner tillgängliga i offentliga skolor och universitet i ämnen som public speaking, social media management och skrivning.

Du har en röst, och nu kan du lära dig hur du använder den för att förbättra din livsstil och klättra på karriärstegen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Masterexamen
  • Journalistik och masskommunikation
  • Kommunikation
Studiefält
  • Journalistik och masskommunikation (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat