44 Professionell matlagning degrees found
- Livsmedelsvetenskap
- Professionell matlagning
- Europa14
- Nordamerika13
- Oceanien14
- Asien2
- Sydamerika1
44 Professionell matlagning degrees found
Utvalda
Culinary Institute of Barcelona
Entreprenörchef Program: Design, skapande & strategi för restaurangföretag
- Barcelona, Spanien
Kurs
Heltid
14 Veckor
Distansutbildning, På Campus
Engelsk, Spanska
Släpp loss din entreprenörsanda på Entrepeneurchef-programmet. Denna kurs ger dig en global vision från befruktningsstadiet till efter öppningen, förbereder dig direkt mot målet: " Jag ska skapa min egen restaurang". Oavsett om du har ett tydligt projekt eller inte, kommer kursen att öppna ditt sinne för nya sätt att förstå restaurangbranschen och framför allt för hur kunderna kommer att acceptera ditt förslag under de kommande åren. Denna kurs är en resa genom alla stadier du måste gå igenom, med särskild uppmärksamhet på kundernas beteendeaspekter, de senaste affärsmodellerna och naturligtvis den digitala miljön som kommer att förutsätta framgång.
Utvalda
Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Forskarutbildning i Fine Dining & Culinary Innovation
- Barcelona, Spanien
Masterexamen
Heltid
3 månader
På Campus
Engelsk, Spanska
The Postgraduate in Haute Cuisine and Culinary Innovation erbjuder professionell utbildning för gastronomiskt entreprenörskap och/eller att arbeta på exklusiva restauranger, hotellkedjor och andra destinationer inom cateringbranschen i kreativa kock-, chefskock- och kulinariska forskningspositioner.
Utvalda
Centennial College
Certifikat i kulinariska färdigheter (online)
- Online Canada
- Toronto, Kanada
Certifikat
Heltid
1 år
Distansutbildning
Engelsk
Centennial College : s Culinary Skills-program är väl avrundat och tar bara ett år att slutföra. Detta högskolecertifikatprogram kommer att betona en stiftelse för kulinariska färdigheter medan man köper lokala matprodukter i Ontario och undervisar om säsongens matlagning. Från branschledande kockfakultetsmedlemmar lär du dig att förbereda utsökta menyer och rätter inspirerade av globala mattrender och smaker. Dessa hängivna instruktörer kommer att ge dig utbildnings- och inlärningsupplevelser som säkerställer att du behärskar kulinariska grunder, ingredienser, matlagning och alla andra färdigheter som krävs för att komma in i den här spännande branschen. Du kommer också att förstå att en karriär inom det kulinariska området drivs av passion och belönas genom kompetensutveckling. När programmet har slutförts får du viktiga branschcertifieringar som Smart Serve, Safe Food Handlers och CPR, vilket kommer att öka din anställbarhet.
Utvalda
Fanshawe College
Collegeintyg i professionell slaktteknik
- London, Kanada
Certifikat
Heltid
30 Veckor
På Campus
Engelsk
Kanadas slaktindustri ökar och detta program ger dig all den expertis som behövs för att bli slaktare och slå igång. Du kommer att bygga färdigheter inom köttbearbetning, produktförpackningar, professionella säkerhetsstandarder och kundservice, lärda av lärare med många års erfarenhet av slaktkonsten.
Utvalda
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Program för italiensk pasta
- Parma, Italien
Certifikat
Heltid
3 Veckor
På Campus
Engelsk
Denna unika kurs ger studenterna möjlighet att komma in i den italienska pastaproduktionens värld och lära sig specifika tekniker för både torr och färsk pasta samt hur man hanterar produktion för direktförsäljning och catering. Detta är den perfekta chansen för alla internationella studenter som vill lära sig teknikerna för pastatillverkning och produktion både för färsk pastalaboratorium och catering för att få en verklig professionell erfarenhet och ta ett steg framåt mot entreprenörskap i branschen.
Utvalda
IED – Istituto Europeo di Design Barcelona
Sommarkurs i kreativt kök
- Bilbao, Spanien
Sommarkurs
Deltid
2 Veckor
På Campus
Engelsk
I den här sommarkursen i kreativt kök, som undervisas på engelska, kommer vi att utforska de olika faserna av ett gastronomiskt projekt: analysera sammanhanget för avantgardisk mat, undersöka konceptet som ska utvecklas, designa och skapa en kulinarisk upplevelse från början till slut , och menyn som hör till den.
Utvalda
Santa Barbara City College
Färdighetskompetensutmärkelse i personlig kockutbildning
- Santa Barbara, Amerikas förenta stater
Kurs
Heltid
På Campus
Engelsk
A Skills Competency Award in Personal Chef Training Program utvecklar färdigheter och kompetenser för positioner inom gästfrihetsbranschen. Detta unika program speglar branschstandarder genom att tillhandahålla utbildning i en realistisk arbetsmiljö. Studenter har möjlighet att välja antingen hotell eller restaurang/kulinariska programspår.
Utvalda
Länsirannikon koulutus Oy WinNova
Yrkesexamen inom restaurang och catering, kock/kock (påfyllning)
- Pori, Finland
Kurs
Heltid
14 månader
På Campus
Engelsk, Finska
Ett omfattande kulinariskt 14-månaders program utformat för individer av alla kulinariska bakgrunder. Utbildningen täcker grundläggande kulinariska konster och affärskunskaper. Träning på jobbet är en viktig del av programmet, som ger praktisk erfarenhet i verkliga miljöer. I programavgiften ingår ingredienser som används under hela kursen, samt professionella uniformer och ett knivset.
Melbourne Polytechnic
Certifikat IV i kommersiell matlagning
- Preston, Australien
Certifikat
Heltid
På Campus
Engelsk
Vill du vara chef? Eller ens äga restaurangen? Melbourne Polytechnic certifikat IV i Commercial Cookery har alla ingredienser och tekniker du behöver för att skapa din perfekta karriär.
Cookery School at Little Portland Street
En måltid i taget
- London, Storbritannien
Kurs
Deltid
På Campus
Engelsk
Lär dig att laga mat och bli en säker kock eller utöka din repertoar. I varje klass tre-rätters middag lärs ut med massor av praktisk övning. Grundläggande kunskaper lärt sig och förstärks när du laga din väg genom 6 veckors kurs. Tyngdpunkten ligger på god mat, snabb och enkel att förbereda som kommer att imponera dina vänner och familj!
Mente Argentina
Professionell kock Program - Culinary Arts i Argentina
- Recoleta, Argentina
- Buenos Aires, Argentina
Kurs
Heltid
På Campus
Under de senaste åren har utvecklingen inom gourmetmat och restaurangbranschen samt en ökad efterfrågan på hög kvalitet utlöste ett behov av utbildade professionella kockar internationellt
International Culinary Studio
Globalt diplom i professionell matlagning
- Canterbury Plains, Nya Zeeland
Certifikat
Heltid
36 Veckor
Blandad
Engelsk
Efter avslutat Global Diploma in Professional Cookery och tillhörande branschtimmar kan innehavaren tilldelas Worldchef Certified Commis Chef -märket. Det betyder att de är en professionell kock som har erfarenhet av att arbeta i en matservering. De ingår i en köksbrigad och ansvarar för att utföra en mängd olika matlagnings- och bakningsuppgifter, under överinseende av en professionell kock.
Horeca Academy
Professionell europeisk kock (PEC)
- The Hague, Nederländerna
- Amsterdam, Nederländerna
Diplom
Deltid
3 timmar
Blandad
Engelsk
Älskar du att laga mat och vill du arbeta i den internationella besöksnäringen? Så länge du är ansluten till internet och har en plats där du kan öva på att laga mat, kan du starta detta professionella kockprogram. Här är din chans, gå med i vårt onlineprogram och bli en professionell europeisk kock. Du kan studera för att bli en professionell europeisk kock var du än är i världen.
Hibbing Community College
Kulinarisk konst - Certifikat
- Hibbing, Amerikas förenta stater
Certifikat
Heltid
På Campus
Engelsk
Studenter som slutför detta program kommer att vara beredda för anställning i följande positioner: kökschef, livsmedelsproduktionschef, kock (de flesta platser kommer att kräva ytterligare arbetserfarenhet), souskock, bankettkock, institutionell produktionskock / handledare.
Institute Of Technical Education
Teknisk examen i kulinarisk konst
- Singapore, Singapore
Diplom
På Campus
Engelsk
Hans kurs ger studenterna kunskaperna och kunskaperna för att inrätta och driva en restaurang och hantera dess kulinariska verksamhet, middagsevenemang, inköp och försäljning, F&B-budget, personal och forskning och utveckling för att introducera den nya menyn och koncepten för en fransk restaurang.
Svara på några frågor så matchar vi dig med program!
Populära examenstyper
Populära studieformat
Akademisk kurs Program i Livsmedelsvetenskap Professionell matlagning
Ett professionellt matlagningsprogram hjälper eleverna att få de färdigheter som krävs för framgång som professionell kock, cateringfirma, sous-kock eller grillkock i stora exklusiva restauranger och små kaféer. Studenter lär sig också om matlagning, hälso- och säkerhetskoder och hur man planerar menyer.