Keystone logo

41 På Campus Program i Professionell matlagning 2024

Filter

Filter

  • Livsmedelsvetenskap
  • Professionell matlagning
  • På Campus
Studiefält
  • Livsmedelsvetenskap (41)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

    På Campus Program i Professionell matlagning

    Ett professionellt matlagningsprogram hjälper eleverna att få de färdigheter som krävs för framgång som professionell kock, cateringfirma, sous-kock eller grillkock i stora exklusiva restauranger och små kaféer. Studenter lär sig också om matlagning, hälso- och säkerhetskoder och hur man planerar menyer.

    Lärande på campus hänvisar till att delta i klasser personligen. Det innebär vanligtvis att gå på traditionella klasser och föreläsningar, delta i gruppaktiviteter och personligen engagera sig med lärare och kamrater. Lärande på campus inkluderar också ofta tillgång till laboratorier, bibliotek och andra campusresurser som studentklubbar, kontor för karriärtjänster och fritidscenter.