Keystone logo

1 Akademisk kurs Program i Hotell och turism Administratör för parker och grönområden Skötsel av parker 2024

Filter

Filter

  • Hotell och turism
  • Administratör för parker och grönområden
  • Skötsel av parker
Studiefält
  • Hotell och turism (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Akademisk kurs Program i Hotell och turism Administratör för parker och grönområden Skötsel av parker

Vad är Park Management?
Parkhantering är planeringsprocessen, utvecklande, och underhåll av parker och rekreationsområden. Detta inkluderar naturliga och byggda miljöer, och kan utföras av myndigheter, ideella organisationer eller privata företag. Parkchefer arbetar för att säkerställa att dessa områden är säkra och roliga för alla besökare, samtidigt som resurserna inom dem skyddas.

Vad kan jag göra med en examen i Park Management?
Det finns ett antal karriäralternativ tillgängliga för dem med examen i parkhantering. Många parkchefer arbetar för myndigheter, till exempel National Park Service eller Bureau of Land Management. Andra kan arbeta för ideella organisationer, såsom Nature Conservancy eller Sierra Club. Ytterligare andra kan hitta anställning hos privata företag som hanterar parker och rekreationsområden. Oavsett var du arbetar, ditt jobb är att se till att parken eller rekreationsområdet du ansvarar för är väl underhållen och tillgänglig för alla som använder den.

Vilka typer av grader finns i Park Management?
Det finns ett antal olika grader tillgängliga inom parkhantering. Du kan tjäna en associerad examen, som förbereder dig för nybörjarpositioner i fältet. En kandidatexamen ger dig en mer omfattande utbildning och öppnar fler jobbmöjligheter. Om du är intresserad av avancerade studier, du kan bedriva en magister- eller doktorsexamen i parkhantering. Oavsett vilken utbildningsnivå du bedriver, du kommer att kunna hitta en karriär inom parkhantering som passar dina behov.

Vad ska jag studera under min Park Management-examen?
Beroende på graden du bedriver, dina kurser i parkhantering kommer att variera. En associerad utbildningsprogram kommer vanligtvis att fokusera på allmänna utbildningskrav, medan ett kandidatprogram kommer att innehålla mer specifika kurser i parkhantering. Om du bedriver en magister- eller doktorsexamen, dina kurser kommer att vara ännu mer fokuserade på parkhantering, och du har möjlighet att bedriva forskning inom området.