Keystone logo

27 Sommarkurs Program i Företagsekonomi Entreprenörskap 2024

Filter

Filter

  • Sommarkurs
  • Företagsekonomi
  • Entreprenörskap
Studiefält
  • Företagsekonomi (27)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Sommarkurs Program i Företagsekonomi Entreprenörskap

Många institutioner erbjuder kondenserade lektioner under sommarhögskolan. Dessa kurser tenderar att vara tillgängliga på olika nivåer, från inledande studier till avancerade professionella seminarier.

Vad är en sommarkurs i entreprenörskap? En sommarkurs i detta ämne kan ta var som helst från två veckor till hela sommarsäsongen. Studenter av dessa typer av program upplever ofta en intensiv samarbets- och konkurrenskraftig atmosfär som syftar till att simulera den rigorösa erfarenheten av att öppna egen verksamhet. Kurser kan omfatta akademiska ämnen som management, finans och affärsstrategi. Studenter kan också hitta kurser som är specifika för industrier som besöks av företagare. Exempel är mode, teknik, mat och service. Dessa kurser tenderar, om inte annat anges, att täcka de grundläggande begreppen att starta ett litet företag ur det aktuella yrket eller branschens synvinkel.

Eleverna borde förvänta sig att fördjupa både teamarbete och ledarskapsförmåga under en entreprenörskapsutbildning. Dessa egenskaper, tillsammans med strategisk kunskap och affärsteori, är ofta avgörande för framgången för ett ungt företag.

Sommarkurser i detta ämne kan variera i kostnad baserat på varaktighet eller skolans plats. Kontrollera direkt eller granska klassinformation för att få en uppskattning av undervisningsutgifterna.

Entreprenörer hittar ofta en första anställning vid ett befintligt företag för att fördjupa sina färdigheter innan de påbörjar verksamheten på egen hand. Ett exempel på detta mönster finns i restaurangbranschen där framgångsrika kockar stiger till ledningspositioner och så småningom öppnar sina egna livsmedelsorganisationer. I fastigheter kan någon som varit mäklare för en tid ta en entreprenörskapskurs innan man öppnar en ny byrå. Alla individer som befinner sig i eller ansluter sig till ansvar eller ledarskap kan dra nytta av de ämnen som diskuteras i dessa kurser.

Förbered noggrant innan du gör din första investering. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.