Keystone logo

3 Akademisk kurs Program i Strategisk kommunikation 2024

Filter

Filter

 • Journalistik och masskommunikation
 • Kommunikation
 • Strategisk kommunikation
Studiefält
 • Journalistik och masskommunikation (3)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Akademisk kurs Program i Strategisk kommunikation

  I en värld av strategisk kommunikation kommer du att dyka in i ett spännande område som finslipar dina färdigheter i att planera, genomföra och utvärdera effektiva kommunikationsstrategier. Genom att dra från en mängd olika discipliner som marknadsföring, PR, reklam och mediestudier lär du dig hur du skapar sammanhängande och riktade budskap som resonerar med olika målgrupper.

  Läroplanen för ett strategiskt kommunikationsprogram är omfattande och syftar till att utrusta studenterna med ett holistiskt grepp om området. Det inkluderar ämnen som media och teknik, kommunikationsteori, skrivande och redigering, digital marknadsföring och kampanjhantering.

  Utexaminerade inom detta område har många karriärmöjligheter. Som PR-specialist kan du utveckla och upprätthålla en positiv image för kunder, hantera mediarelationer och skapa övertygande kommunikationsmaterial som pressmeddelanden och innehåll i sociala medier. Eller gå in i rollen som marknadschef, där du planerar och genomför marknadsföringsstrategier för att marknadsföra produkter eller tjänster genom marknadsundersökningar, reklam och reklamkampanjer. Andra spännande befattningar inkluderar annonschef, social mediachef, kommunikationsspecialist och innehållsstrateg.

  Utforska våra strategiska kommunikationsprogram och hitta det perfekta programmet för dig.