Cademix Institute of Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Cademix Institute of Technology ; det främsta och personifierade Institutet för utbildning, forskning och innovation i hjärtat av Europa. Vårt uppdrag är att göra högteknologisk kunskap tillgänglig för alla. Cademix fokus är på datorstödd design, teknik, tillverkning, blandade medier. Som ett resultat erbjuder Cademix ett brett utbud av tvärvetenskapliga utbildnings- och karriäraccelerationsprogram inom vetenskap, teknik, ledning, entreprenörskap och digital konst.

Cademix planeras för att fylla klyftan mellan Academia och Industries. Därför täcker den specifik teknik och kulturell anpassning som krävs i Europa. Cademix Career Acceleration-program körs parallellt med de yrkesinriktade och certifierade programmen. Vidare syftar det till att uppgradera och påskynda de färdigheter som akademikerna har, och forskarstuderande mot den mest efterfrågade och högt betalda positioner i branschen.

Cademix förklarade på 2 minuter video

Cademix är ett forskningsutvecklings- och innovationsinstitut som erbjuder en öppen och fullständig innovationscykel inom datorstödd teknik. Så vad är en öppen och full innovationscykel? Här är en bra definition: Forskningen är omvandling av pengar till kunskap. Innovationen är emellertid omvandlingen av kunskap till pengar.

Det börjar med utbildning, karriärutveckling, resursinvestering och fortsätter till R

Innovation är den andra halvcykeln och den är mer relevant för samhället. Det börjar med innovation baserat på tillgänglig kunskap. Sedan går det till produktutveckling och ingenjörstjänster, följt av marknadsföring och försäljning. När försäljningen är klar är cykeln klar och systemet är ekonomiskt hållbart.

Dessa definierar våra viktigaste affärssektorer. Våra utbildningsavdelningar och forskningsgrupper erbjuder personliga Pathways krävs i branschen. De arbetar med vårt karriärutvecklingscenter som erbjuder tekniska karriäraccelerationsprogram.

Institutionerna för fysik och IKT och teknik tillhandahåller kompetens inom högteknologiska områden inklusive datorsimulering, 3D-tryck, AI, IoT, Machine Learning and Industry 4.0. Institutionen för digital konst täcker ämnen relaterade till datorstödd design, videoproduktion, digital konst och multimedia. Och avdelningen för ledningsinnovation och entreprenörskap täcker ledarskap, teknikledning, team och affärsutvecklingsfält.

På innovationssidan har vi Engineering Service Consulting och digitala marknadsföringstjänster, som arbetar nära med våra Animation Studios och erbjuder den kompletta pipeline för videoproduktion. Medan varje sektor är kritisk för hela cykeln, erbjuder de b2b- och b2c-tjänster och är också öppna för internationella partnerskap. Sammantaget täcker vi de flesta områden relaterade till datorstödd design, teknik, tillverkning och mix av multimedia.

Platser

wien

Address
Donau-City-Straße,1
1220 wien, wien, Österrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium