ITM College and University Studies

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

ITM College" src="//img.emg-services.net/educations/education621830/fotomitterer-8699_2.jpg" alt="ITM College" />

Diplom i gästfrihet

Diplom i gästfrihet


Förvärv av främmande språk
Ledarförmåga
Praktisk träning


Under hela examensbeviset i gästfrihet

Studera gästfrihet och turism i Österrike

College of International Tourism Management ( ITM ) erbjuder ett unikt studieprogram som skapades speciellt för studenter som planerar att ha en internationell karriär inom hotell- och turismhantering.

ITM var det första högskolan i Österrike för att introducera engelska som undervisningsspråk. Högskolan är ackrediterad och godkänd av det österrikiska utbildningsministeriet. Kandidater får ett diplom certifierat av den österrikiska regeringen. Programmet lärs på engelska, och studenterna har möjlighet att lära sig ytterligare två språk som hjälper dem att bli mer självsäker när de jobbar över hela världen.

ITM arbetar med ambitiösa individer. Deras målstudent är motiverad och dedikerad till specialiserat på gästfrihet och servicebranschen. Genom att erbjuda ett tillämpat studieprogram har studenterna en bred kunskap inte bara på teoretisk men också på praktisk nivå. Praktisk träning är en viktig del av utvecklingen i den ständigt växande industrin. Därför valde de ett operationshotell som deras Campus - där studenterna har möjlighet att bli bekväma och bekanta med sin framtida arbetsmiljö.

Det tvååriga högskolan är tillgängligt för ett begränsat och noggrant utvalt antal studenter för att garantera högkvalitativ och individuell träning under praktiska och teoretiska lektioner. Detta säkerställer att föreläsare kan anpassa och anpassa sina lektioner i enlighet med individuella studenters preferenser. ITM välkomnar framtida chefer och strävar efter att ge dem utbildning och nödvändiga färdigheter för att nå sina önskade mål.

Platser

Bad Vöslau

Address
Internation College of Tourism & Management - ITM GmbH, Johann Strauss Strasse 2
2540 Bad Vöslau, Nedre Österrike, Österrike

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium