Läs den officiella beskrivningen

Andorra Aviation Academy ligger i Furstendömet Andorra. Inspirerat av en grupp flygande entusiaster, undertecknades avtalet om att inrätta detta unika luftfartsprogram med Andorras regering och Andorra universitet i juni 2015.

Andorra Aviation Academy erbjuder ett pilotutbildningsprogram (18 månaders snabbspårkurs) och pågår med Universitetet i Andorra en 3-årig kandidatexamen i luftfart som är erkänd i hela Europa och i 47 länder (180 ECTS European Credits Transfer System enligt Bologna-processen).

Andorra Aviation Academy och dess partners erbjuder pilotutbildningskurser som godkänts och övervakas av EASA. Akademin erbjuder en professionell universitets- och flygutbildningsmiljö som främjar de bästa flyglinjestandarderna när det gäller säkerhet, kvalitet, standardisering och prestanda. Dessutom utvecklas det ledarskap för att konsolidera kritiskt tänkande, beslutsfattande i komplexa miljöer, ledarskap och kommunikation.

Baserat på senaste universitetsforskningen inom pilot- och komplex miljöutbildning har vi utvecklat en undervisningsmetod kallad "mindful training" för att studenter ska kunna hantera komplexa och oväntade situationer och främja "mind mapping" i studenter. Pilotutbildning är av sin natur dyr. För att sänka kostnaden för utbildning och hålla höga krav har vi etablerat avtal med "generella luftfart" vänliga partners i Frankrike. Auch (32000, Frankrike) drabbas inte särskilt av samma oväder som ofta finns på andra ställen. Alla dessa fördelar bidrar till snabbare färdigställelsestider, för att standardisera utbildningskvaliteten baserat på europeiska EASA-krav.

Vi tillhandahåller ett allomfattande program (inga dolda kostnader) som skräddarsys för varje studerandes specifika behov, i ett säkert och välbevarat multikulturellt samhälle.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Andorra Aviation Academy

Aircraft Dispatcher är en licensierad flygvärdinna certifierad av en civil luftfartsmyndighet. Han / hon har gemensamt ansvar med kaptenen för säkerhet och operativ kontr ... [+]

Aircraft Dispatcher är en licensierad flygvärdinna certifierad av en civil luftfartsmyndighet. Han / hon har gemensamt ansvar med kaptenen för säkerhet och operativ kontroll av flyg enligt hans / hennes vägledning. För att uppnå bästa ekonomipraxis, passagerarservice och operativ kontroll analyserar och utvärderar Flight Dispatcher meteorologisk information för att fastställa potentiella risker för flygsäkerheten och för att välja den mest önskvärda och ekonomiska vägen för flygning, beräknar mängden bränsle som krävs för säker slutförande av flygning beroende på typ av flygplan, avstånd för flygning, underhåll, begränsningar, väderförhållanden och minimikrav på bränsle som föreskrivs i flygbestämmelserna.... [-]

Andorra Andorra la Vella
Kontakt Skolan
Engelska
2 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Andorra Aviation Academy

Detta program är utformat för att uppfylla kraven för en flygbesättningsposition med europeiskt flygbolag och att arbeta som pilot på amerikanska registrerade flygplan. ... [+]

Detta program är utformat för att uppfylla kraven för en flygbesättningsposition med europeiskt flygbolag och att arbeta som pilot på amerikanska registrerade flygplan.

Vid examen kommer du att vara kvalificerad med minst:

EASA CPL-kommersiellt pilots licens och Instrument Rating

EASA ATPL teori

EASA MCC Airbus A320 (Multi Crew Cooperation) kurs

FCL 1.055 Engelska Kunskapstest

FAA kommersiella och instrument betyg kvalifikationer.

Programmet kan slutföras på 18 månader. Det ger flexibilitet under träning genom att tillåta studenter som redan har en EASA PPL att gå med i programmet och få rabatt.

Fast Track Pilot ProgramVisa typ krä... [-]
Andorra Andorra la Vella
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Andorra Aviation Academy
Address
Plaça de la Germandat, 7 AD600 Sant Julià de Lòria Principat d’Andorra
AD600 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra
Webbplats
Telefon
+376 736 309