Andorra Aviation Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Andorra Aviation Academy ligger i Furstendömet Andorra. Inspirerat av en grupp flygande entusiaster, undertecknades avtalet om att inrätta detta unika luftfartsprogram med Andorras regering och Andorra universitet i juni 2015.

Andorra Aviation Academy erbjuder ett pilotutbildningsprogram (18 månaders snabbspårkurs) och pågår med Universitetet i Andorra en 3-årig kandidatexamen i luftfart som är erkänd i hela Europa och i 47 länder (180 ECTS European Credits Transfer System enligt Bologna-processen).

Andorra Aviation Academy och dess partners erbjuder pilotutbildningskurser som godkänts och övervakas av EASA. Akademin erbjuder en professionell universitets- och flygutbildningsmiljö som främjar de bästa flyglinjestandarderna när det gäller säkerhet, kvalitet, standardisering och prestanda. Dessutom utvecklas det ledarskap för att konsolidera kritiskt tänkande, beslutsfattande i komplexa miljöer, ledarskap och kommunikation.

Baserat på senaste universitetsforskningen inom pilot- och komplex miljöutbildning har vi utvecklat en undervisningsmetod kallad "mindful training" för att studenter ska kunna hantera komplexa och oväntade situationer och främja "mind mapping" i studenter. Pilotutbildning är av sin natur dyr. För att sänka kostnaden för utbildning och hålla höga krav har vi etablerat avtal med "generella luftfart" vänliga partners i Frankrike. Auch (32000, Frankrike) drabbas inte särskilt av samma oväder som ofta finns på andra ställen. Alla dessa fördelar bidrar till snabbare färdigställelsestider, för att standardisera utbildningskvaliteten baserat på europeiska EASA-krav.

Vi tillhandahåller ett allomfattande program (inga dolda kostnader) som skräddarsys för varje studerandes specifika behov, i ett säkert och välbevarat multikulturellt samhälle.

Platser

Andorra la Vella

Andorra Aviation Academy

Address
Plaça de la Germandat, 7
AD600 Sant Julià de Lòria
Principat d’Andorra

AD600 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra
Telefon
+376 736 309

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium