Läs den officiella beskrivningen

Andorra Aviation Academy ligger i Andorra. Inspirerad av en grupp av flygentusiaster, var överenskommelsen om att inrätta denna unika flyg examen med Andorras regering och University of Andorra tecknades i juni 2015.

Andorra Aviation Academy erbjuder ett pilot utbildningsprogram (18 månader Fast Track förstås) och en 3 år Bachelor of Aviation universitetsutbildning erkänd i hela Europa och i 47 stater totalt (180 hp europeiska Credits Transfer System enligt Bolognaprocessen).

Andorra Aviation Academy och dess partners erbjuder pilotutbildningar som godkänts av både USA och Europa: Federal Aviation Administration (FAA) under 14 CFR Part 141 och allmänflyg träning under 14 CFR Part 61 och EASA ATO.0033 (väntan).

Akademin ger en professionell universitet och flygträning miljö som främjar de bäst i klassen flyg normer när det gäller säkerhet, kvalitet, standardisering och prestanda. Dessutom utvecklar det ledarskap för att konsolidera kritiskt tänkande, beslutsfattande i komplexa miljöer, ledarskap och kommunikation.

Baserat på senaste universitetsforskning i pilot- och komplexa miljö utbildning, har vi utvecklat en undervisningsmetod som kallas "medveten utbildning" att låta eleverna att klara av komplexa och oväntade situationer och främja "mindmapping" hos eleverna. Pilotutbildning är till sin natur, dyra. För att sänka kostnaderna för utbildning samtidigt höga krav, har vi satt upp avtal som är allmänflyg vänliga partner i USA. Florida synnerhet inte lider av samma dåligt väder ofta närvarande på andra platser. Alla dessa fördelar bidrar till snabbare färdigställande gånger, för att standardisera kvaliteten på utbildningen bygger på EU: s krav EASA.

Vi erbjuder ett all-inclusive-program (inga dolda kostnader) som är anpassad till de specifika behoven hos varje elev. Skolchefen direkt kontakter föräldrar efter slutförandet av varje fas.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Andorra Aviation Academy

Aircraft Dispatcher är en licensierad flygvärdinna certifierad av en civil luftfartsmyndighet. Han / hon har gemensamt ansvar med kaptenen för säkerhet och operativ kontr ... [+]

Aircraft Dispatcher är en licensierad flygvärdinna certifierad av en civil luftfartsmyndighet. Han / hon har gemensamt ansvar med kaptenen för säkerhet och operativ kontroll av flyg enligt hans / hennes vägledning. För att uppnå bästa ekonomipraxis, passagerarservice och operativ kontroll analyserar och utvärderar Flight Dispatcher meteorologisk information för att fastställa potentiella risker för flygsäkerheten och för att välja den mest önskvärda och ekonomiska vägen för flygning, beräknar mängden bränsle som krävs för säker slutförande av flygning beroende på typ av flygplan, avstånd för flygning, underhåll, begränsningar, väderförhållanden och minimikrav på bränsle som föreskrivs i flygbestämmelserna.... [-]

Andorra Andorra la Vella
September 2019
2 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Andorra Aviation Academy

Detta program är utformat för att uppfylla kraven för en flygbesättningsposition med europeiskt flygbolag och att arbeta som pilot på amerikanska registrerade flygplan. ... [+]

Detta program är utformat för att uppfylla kraven för en flygbesättningsposition med europeiskt flygbolag och att arbeta som pilot på amerikanska registrerade flygplan.

Vid examen kommer du att vara kvalificerad med minst:

EASA CPL-kommersiellt pilots licens och Instrument Rating

EASA ATPL teori

EASA MCC Airbus A320 (Multi Crew Cooperation) kurs

FCL 1.055 Engelska Kunskapstest

FAA kommersiella och instrument betyg kvalifikationer.

Programmet kan slutföras på 18 månader. Det ger flexibilitet under träning genom att tillåta studenter som redan har en EASA PPL att gå med i programmet och få rabatt.

Fast Track Pilot ProgramVisa typ krä... [-]
Andorra Andorra la Vella
September 2019
Heltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Andorra Aviation Academy
Address
Plaça de la Germandat, 7 AD600 Sant Julià de Lòria Principat d’Andorra
AD600 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra
Webbplats
Telefon
+376 736 309