Skolor & universitet på Aruba

Bästa skolor & universitet på Aruba 2018/2019

På denna sida kan du söka till universitet, högskolor och handelshögskolor i Aruba. Du kommer lätt hitta all information om de topprankade universiteten i Aruba. Klicka på "Läs mer " för en detaljerad beskrivning av universitetet och en översikt av de erbjudna utbildningarna.

Hitta universitet i Aruba och bläddra genom sina program för att hitta de som passar dig bäst. Få all information om de olika studiemöjligheter i Aruba och jämför terminsavgifter och längd för studien. Du kan spara tid och universitet kontakt i Aruba direkt: fyll i "Begär gratis information " form, vilket kommer att sätta dig i kontakt med antagningen kontoret.

Starta sökningen efter din framtida utbildning direkt!

1 Resultat i Aruba

Xavier University School of Medicine

Kurser Aruba Oranjestad January 2019

Xavier University School of Medicine (XUSOM) grundades 2005 och chartrats av regeringen i Aruba med tillstånd från undervisningsministeriet i Aruba. Beläget i Oranjestad, huvudstaden i Aruba, är den karibiska medicinska skolans elever försedd med en trygg och säker miljö att fokusera på sina studier. Som den största staden i Aruba, kan Oranjestad lätt nås med direktflyg från hela världen. Våra USA-baserade kurser undervisas av framstående läkare från USA som har åtagit s… [+] ig att undervisa. Karibien medicinska skolans elev fakultet förhållandet är 25-1, vilket ger studenterna en individualiserad inlärningsmiljö. Alla laboratorier och klassrum har toppmodern utrustning, inklusive LCD-projektorer, diagram och anatomi museer. Mjukade människolik används för undervisning och dissektion. Anatomiska dissektioner utförs vid Dr. Horacio E. Oduber Hospital, det lokala sjukhuset i Aruba. Många köpcentra, regeringskansliet och snabbmatsrestauranger ligger inom gångavstånd från den karibiska läkarutbildningen. Närheten till den centrala busstationen gör studentens enkel åtkomst till alla delar av ön. Campus i sig är ett nyrenoverat, moderna anläggning består av över 125.000 kvadratfot. Hela anläggningen har central luftkonditionering och är utrustad med trådlös teknik i hela. Studenter garanteras säker tillgång till campus vid alla tidpunkter, som XUSOM har nattetid och helg väktare på plats. Campus omfattar en vibrerande mångkulturell atmosfär där alla elever känner sig accepterad och bekväm. [-]