Läs den officiella beskrivningen

Akademi Interactive Entertainment (AIE) är Australiens mest prisbelönta 3D-animering, speldesign och visuella FX pedagog. Skapad som en icke-vinstdrivande organisation att växa kreativa digitala sektorn, AIE pionjärer inom utvecklingen av specialistspel kvalifikationer och fortsätter att förnya sig genom bransch partnerskap och dynamisk undervisning.

AIE kurser är praktiska, karriär-fokuserad och levereras av bransch erfarna lärare i en allvarligt roligt och kreativt krävande studiomiljö. AIE och det är akademiker har vunnit många utmärkelser genom åren bland annat som utsetts till 2007 svenska små utbildningsleverantör av året.

AIE Charter De primära målen för icke-vinstdrivande Academy of Interactive Entertainment är att:

Ge ackrediterade allmänhetens tillgång, industri sponsrade och full kommersiella kurser och program som är lämpliga för den interaktiva underhållningsindustrin, inklusive kurser i 3D animering, IT-utveckling, musik och film; Ge inkubator kurser övervakas av lämpliga industrileverantörer och skräddarsydda kurser för att möta efterfrågan industrin; Uppmuntra tillväxten av en stark regional industri och främja utbyggnaden av arbetstillfällen inom industrin; Bedriva forskning och utveckling i samarbete med bransch leverantörer och affärsutvecklare; Foster och främja utvecklingen av branschnätverk och tillhörighet, både nationellt och internationellt, och främja inrättandet av ett datorspel Developers Association och konferensen; Assist utexaminerade från akademin att få arbete inom industrin och arbetsgivarna att rekrytera utbildad och kvalificerad personal; Form allianser med andra institutioner, både i Australien och internationellt, för att främja och utveckla utbildning för branschen; Foster och främja utvecklingen av nya och små företag genom att erbjuda möjligheter till nätverkande, mentorskap och kontorslokaler med en rad supporttjänster, och Assist och erbjuda bostäder till studenter, industri deltagare, hyresgäster, kunder och / eller anställda och ägare av nya och små företag.

SYDNEY CAMPUS

Sydney campus ligger i hjärtat av Sydneys spelindustrin, omgiven av både etablerade utvecklare och oberoende studior. Sydney är också hem till Australiens största visuella effekter studio, Animal Logic, som rutinmässigt hyra AIE: s mycket eftertraktade examen. Studenter som studerar på Sydney campus har turen att vara omgiven av en blomstrande spel och filmbranschen och är försedda med många möjligheter, inklusive nätverksbyggande, film och spel festivaler samt branschevenemang.

MELBOURNE CAMPUS

Melbourne ligger i framkant av spelutveckling i Australien. Sedan öppnar här 2004, har AIE befäst sin plats inom de lokala spel och visuella produktionsindustrin som den plats där studios gå när du letar efter begåvade konstnärer och programmerare.

AIE utexaminerade arbete på alla nivåer över de stora studiorna i Melbourne liksom många internationella ettor och har arbetat med ett stort antal spel inklusive storsäljande Grand Theft Auto IV (GTA IV, Rockstar Games) och bäst säljande iPhone apps Flight Control och Sims 3.

CANBERRA CAMPUS

AIE Canberra campus ligger i Watson, en lummig förort strax norr om stadens centrum. AIE Canberra, den första AIE campus, grundades 1996 som svar på en efterfrågan på 3D-spel artister och programmerare. Våra bransch erfarna lärare har väglett elever genom våra kurser till anställning vid varje större spel och 3D-animationsstudio i Australien samt ett antal internationellt kända företag.

Canberra är hem till några av världens mest hyllade och innovativa utvecklare av spel, simulering och visualisering programvara tillsammans med banbrytande produktionsstudior. Vi har nära förbindelser med Uppercut Games Studios och Sammanfallande med Dream Studios.

Vårt samarbete med Canberra Institute of Technology (CIT) i Bachelor of Games och virtuella världar Degree kurs ger studenterna möjlighet att få tillgång till en rad olika resurser, inklusive omfattande bibliotek, studentbostäder och andra stödtjänster.

ADELAIDE CAMPUS

AIE Adelaide är vårt nyaste campus och erbjuder det senaste inom spelutveckling, spelprogrammering, 3D-animering och visuella effekter utbildning i helt nya, toppmoderna anläggningar. Campus ligger i hjärtat av Adelaides CBD på 32 Grenfell Street (bredvid City Cross Food Court). De campus grannar stora film- och spelstudior som Rising Sun Pictures, Six Foot Kid och Mighty kungariket. Det är en gata bort från den livliga Rundle Mall, som är hem för några av Adelaides bästa butiker, kaféer, arkader och attraktioner.

SEATTLE CAMPUS

Vår Seattle, WA campus ligger i hjärtat av staden på Seattle Center - precis intill den berömda Space Needle. En lång tid nav för videospelsindustrin, är Seattle hem till studior som Valve, Bungie och Nintendo of America, tillsammans med otaliga nya oberoende spelstudior. Praktiska kollektivtrafikalternativ, massor av roliga aktiviteter och bra restauranger gör Seattle Center ett utmärkt läge för våra studenter.

Seattle är en blomstrande stad full av saker att göra! Även i Seattle Center, kolla in Space Needle, Experience Music Project Museum, eller Pacific Science Center. Inom räckhåll finns Pike Place Market, Seattle Art Museum, och den vackra Seattle Public Library. Filial ut bara lite längre och utforska International District, Woodland Park Zoo, Historiska museet och industri, eller Flight Museum!

LAFAYETTE CAMPUS

Vår Lafayette, LA campus ligger i Acadiana regionen, i hjärtat av Cajun och Creole franska Louisiana. Vårt campus ligger i Louisiana Immersive Technologies Enterprise (LITE) bygga intill University of Louisiana at Lafayette. LITE är en 3D uppslukande visualisering och högpresterande datorer resurscentrum, hosting kunder i kommersiella branschen, myndigheter och universitet sektorer. AIE: s partnerskap med Opportunity Automat (OM) och Lafayette Economic Development Authority (LEDA) ger oss möjlighet att ge mer liv åt den växande digitala mediebranschen i Lafayette.

Med sin mångskiftande kultur, världsberömda mat och levande historia, är Lafayette verkligen en unik stad som erbjuder oändliga möjligheter för studenter att fördjupa sig i. Med attraktioner som Vermilionville, Acadian Village, Lafayette Natural History Museum, Acadiana Center for the Arts, University Art Museum och Avery Island Tabasco fabriken, Lafayette och Acadiana erbjuda något för alla! Heter "Goda Stan i söder" av Southern Living Magazine, har Lafayette one-of-a-kind köket med restauranger som Blue Dog Café, Jolies, The French Press och Prejean s erbjuda Cajun och Creole-stil rätter som kommer att skicka din smak knoppar på en spännande resa!

Lafayette är hem för några av de bästa musikfestivaler i världen såsom Festival Internationale de Louisiane, festivaler Acadiens, Latin Music Festival och andra händelser som Downtown Alive, rytmer på floden och Bach Lunch. Festivaler spelar en nyckelroll när det gäller kultur och mångfald med olika festivaler som händer i området nästan varje helg!

ONLINE CAMPUS

AIE: s Online Campus spontant brista i existens i slutet av 2012 som en särskild ansträngning för att utveckla och föra AIE: s Online kurser, som har pågått sedan 2005, till en global publik. Online Campus är bemannad av vänliga och utgående människor som gör allt för att injicera AIE erfarenhet i all kommunikation och kurs leverans. Alla våra lärare är drivna, passionerade och erfarna pedagoger.

Vår administration laget har erfarenhet av online-korrespondens och kommunikation, och vi strävar efter att få eleverna sorteras in under sitt val så smidigt som möjligt. Vi ser till att de är utrustade med alla nödvändiga dokument via e-post och programvara som är utsänd till varje inskriven elev.

Online Campus erbjuder ett utbud av kurser som specialiserat sig på spelutveckling, speldesign, 3D-animering och programmering. Kurserna undervisas i virtuella klassrum via Adobe Connect och det finns flexibla alternativ för dem som är för upptagen för att hålla en studie schema. Helt enkelt låta oss veta vad dina studie mål är och vi kommer att arbeta för att passa dina behov så gott vi kan.

Om du är en high school-lärare och är intresserad av oss ordna tillgodoses kurser för din skola, kan vi driva kursen för dig, eller så kan vi utbilda dig att leverera kursen till din klass.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Advanced Diploma

Academy of Interactive Entertainment

Advanced Diploma of Screen Media är en tvåårig, heltid kurs som är utformad för att få dig till en värld av film, TV eller visuella effekter. Det är en praktisk kurs syft ... [+]

Advanced Diploma of Screen Media är en tvåårig, heltid kurs som är utformad för att få dig till en värld av film, TV eller visuella effekter. Det är en praktisk kurs syftar till att ge den bästa tekniska utbildningen med den senaste, state-of-the-art teknologi.

Denna kurs har skrivits i samråd med ledande film- och visuella effekter studios, så att du kan slutföra imponerande filmprojekt som demonstrerar dina kunskaper och skapa en professionell show-rulle för att imponera på potentiella arbetsgivare.

Kursinnehåll År ett

Eleverna att utveckla sina färdigheter i 3D-modellering, texturering, UVW uppackning, rigg, animation, belysning, med hjälp av kameror, rendering och compositing. Studenter kommer koncept, modell och animera tecken, design spel nivåer, skapa detaljrika varelser, bygga realistiska miljöer och hantverk en kort animerad film.... [-]

Australien Melbourne Sydney Amerikas förenta stater USA Online Perth Adelaide Canberra Seattle Lafayette Australia Online Campbellsville  + 8 Mer
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Academy of Interactive Entertainment

Spel Programmerare driva utvecklingsprocessen spelet; skapa en ram, funktionalitet och interaktion i spelet. Betraktas som huvudbeståndsdel i utvecklingsprocessen, är spe ... [+]

Spel Programmerare driva utvecklingsprocessen spelet; skapa en ram, funktionalitet och interaktion i spelet. Betraktas som huvudbeståndsdel i utvecklingsprocessen, är spelprogrammerare värderas högt och ständigt efterfrågas.

Advanced Diploma of Professional Spelutveckling specialiserat sig på Spelprogrammering, har utvecklats som svar på industrins behov och löper på två år, heltid.

Kursinnehåll År ett

Det första året av Advanced Diploma är en stiftelse år, syftar till att ge studenterna avancerade spel kunskaper i programmering. Kursen tar studenter genom språk och teknik som används i hög grad av spelbranschen, bland annat C, C ++, C #, OpenGL, spelbibliotek och versionskontroll samt utveckla matematik, problemlösning och praktisk programmering färdighet. Även om kursen tar en spel strategi, är det också lämpligt för den som vill lära sig i realtid applikationsutveckling färdigheter som är mycket eftertraktade inom alla områden av programmering och simulering.... [-]

Australien Sydney Melbourne Canberra Amerikas förenta stater Seattle Lafayette USA Online Adelaide Australia Online Campbellsville Perth  + 8 Mer
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Academy of Interactive Entertainment

Speldesigners är visionärer och evangelister för ett spel utvecklingsprojekt. De trivs på nya idéer och är alltid tänka på hur användarna kommer att interagera och njuta ... [+]

Speldesigners är visionärer och evangelister för ett spel utvecklingsprojekt. De trivs på nya idéer och är alltid tänka på hur användarna kommer att interagera och njuta av upplevelsen att de har skapat. En stor speldesigner har en kombination av teknisk kunskap, konstnärlig skicklighet och viktigast av allt, förmågan att kommunicera och förstå människor.

Spel designers spendera stora mängder tid att skriva detaljerade dokument som anger spelmekanik, miljöer, spelbara karaktärer och spelets nemesis. Denna detalj sträcker sig ända ner till hur en viss punkt kan bete sig, vara animerade och ljud.

Speldesign ström av Advanced Diploma of Professional Spelutveckling är en tvåårig, skriven av erfarna speldesigners, i samråd med lokala och internationella studios heltid, att producera innovativa akademiker som kommer att leda nästa generation av spelutveckling.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online Seattle Australien Melbourne Sydney Canberra Adelaide Perth Australia Online Lafayette Campbellsville  + 8 Mer
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Academy of Interactive Entertainment

Spel Programmerare driva utvecklingsprocessen spelet; skapa en ram, funktionalitet och interaktion i spelet. Betraktas som huvudbeståndsdel i utvecklingsprocessen, är spe ... [+]

Spel Programmerare driva utvecklingsprocessen spelet; skapa en ram, funktionalitet och interaktion i spelet. Betraktas som huvudbeståndsdel i utvecklingsprocessen, är spelprogrammerare värderas högt och ständigt efterfrågas.

Advanced Diploma of Professional Spelutveckling specialiserat sig på Spelprogrammering, har utvecklats som svar på industrins behov och löper på två år, heltid.

Kursinnehåll År ett

Det första året av Advanced Diploma är en stiftelse år, syftar till att ge studenterna avancerade spel kunskaper i programmering. Kursen tar studenter genom språk och teknik som används i hög grad av spelbranschen, bland annat C, C ++, C #, OpenGL, spelbibliotek och versionskontroll samt utveckla matematik, problemlösning och praktisk programmering färdighet. Även om kursen tar en spel strategi, är det också lämpligt för den som vill lära sig i realtid applikationsutveckling färdigheter som är mycket eftertraktade inom alla områden av programmering och simulering.... [-]

Amerikas förenta stater USA Online Australien Sydney Canberra Melbourne Adelaide Perth Seattle Lafayette Australia Online Campbellsville  + 8 Mer
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
2 hitta din juris doktor
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska

Certifikat

Academy of Interactive Entertainment

3D-animering Foundations är utformad för att introducera studenterna till de många karriärmöjligheter som finns för 3D-konstnärer, animatörer och designers. Denna kurs ge ... [+]

3D Animation Foundations är utformad för att introducera studenterna till de många karriärmöjligheter som finns för 3D-konstnärer, animatörer och designers. Denna kurs ger studenten en förståelse för den kreativa potentialen av 3D-animation programvara som används i spel, film och visuella effekter industrin.

Kursen behandlar grunderna i 3D-animering inklusive:

3D-modellering Texture ANIMATION belysning Rendering teckendesign miljö utformning Kort filmproduktion

Kursen avslutas i en produktionsenhet där studenterna kommer att arbeta tillsammans för att producera en kort animerad film. Eleverna börjar med att planera sin animation med konceptkonst och storyboards, modellering och animera sina konstruktioner under hela tillverkningsprocessen och avsluta genom att redigera ljud, musik och speciellt FX i den slutliga produkten.... [-]

Australien Sydney Melbourne Canberra Adelaide Australia Online Amerikas förenta stater Lafayette Seattle USA Online Campbellsville Perth  + 8 Mer
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
10 - 20 veckor
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Academy of Interactive Entertainment

Spelutveckling Foundations kursen kan du skapa 3D-spel med hjälp av kraftfulla Unity 3D-spelmotor. Eleverna kommer att introduceras till branschstandard verktyg och tekni ... [+]

Den Spel Development Foundations Naturligtvis kan du skapa 3D-spel med hjälp av kraftfulla Unity 3D-spelmotor. Eleverna kommer att introduceras till branschstandard verktyg och tekniker för spelutveckling. Kursen omfattar:

Använd C # för att utveckla spel i Unity 3D Läs mer om spelmekanik och hur man genomför dem Skapa spel snabbare du lär rapid prototyping Utforska Unity3D komponenter och skript för att generera nivåer, specialeffekter, användargränssnitt och spellogik Import konstverk tillgångar för spel Hantera projekt med versionskontroll och samarbetsverktyg Framgångsrikt slutförande belönas med Certificate III i Information, digitala medier och teknik ... [-]
Australien Sydney Melbourne Canberra Adelaide Australia Online Amerikas förenta stater Lafayette Seattle USA Online Campbellsville Perth  + 8 Mer
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
10 - 20 veckor
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska

Graduate Diploma

Academy of Interactive Entertainment

Graduate Diploma in Management (Learning) är en ettårig kurs som är en stor kick-start för studenter som vill lära sig hur man skapar sin egen start-up digitala mediabran ... [+]

Graduate Diploma in Management (Learning) är en ettårig kurs som är en stor kick-start för studenter som vill lära sig hur man skapar sin egen start-up digitala mediabranschen. Kursen är utformad för att introducera studenterna till de associerade entreprenörsfärdigheter som krävs och möjligheter i den snabbt växande oberoende spel, animation och industri för digitalt innehåll.

Lediga

Denna kurs är avsedd att ge studenterna kompetens att hantera och driva egna kreativa medie företag. Jobb roller och titlar varierar mellan olika industrisektorer. Möjliga titlar och roller som är relevanta för denna kvalifikation är:

Spel / VFX Utvecklare Bly konstnär / programmerare / Designer Projektledare producent Småföretag entreprenör Behörighet ... [-]
Australien Sydney Melbourne Canberra Adelaide Australia Online Amerikas förenta stater Lafayette Seattle USA Online Campbellsville Perth  + 8 Mer
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

AIE Screen Showreel

Study Online