Academy of Interactive Entertainment

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Akademi Interactive Entertainment (AIE) är Australiens mest prisbelönta 3D-animering, speldesign och visuella FX pedagog. Skapad som en icke-vinstdrivande organisation att växa kreativa digitala sektorn, AIE pionjärer inom utvecklingen av specialistspel kvalifikationer och fortsätter att förnya sig genom bransch partnerskap och dynamisk undervisning.

AIE kurser är praktiska, karriär-fokuserad och levereras av bransch erfarna lärare i en allvarligt roligt och kreativt krävande studiomiljö. AIE och det är akademiker har vunnit många utmärkelser genom åren bland annat som utsetts till 2007 svenska små utbildningsleverantör av året.

AIE Charter De primära målen för icke-vinstdrivande Academy of Interactive Entertainment är att:

Ge ackrediterade allmänhetens tillgång, industri sponsrade och full kommersiella kurser och program som är lämpliga för den interaktiva underhållningsindustrin, inklusive kurser i 3D animering, IT-utveckling, musik och film; Ge inkubator kurser övervakas av lämpliga industrileverantörer och skräddarsydda kurser för att möta efterfrågan industrin; Uppmuntra tillväxten av en stark regional industri och främja utbyggnaden av arbetstillfällen inom industrin; Bedriva forskning och utveckling i samarbete med bransch leverantörer och affärsutvecklare; Foster och främja utvecklingen av branschnätverk och tillhörighet, både nationellt och internationellt, och främja inrättandet av ett datorspel Developers Association och konferensen; Assist utexaminerade från akademin att få arbete inom industrin och arbetsgivarna att rekrytera utbildad och kvalificerad personal; Form allianser med andra institutioner, både i Australien och internationellt, för att främja och utveckla utbildning för branschen; Foster och främja utvecklingen av nya och små företag genom att erbjuda möjligheter till nätverkande, mentorskap och kontorslokaler med en rad supporttjänster, och Assist och erbjuda bostäder till studenter, industri deltagare, hyresgäster, kunder och / eller anställda och ägare av nya och små företag.

SYDNEY CAMPUS

Sydney campus ligger i hjärtat av Sydneys spelindustrin, omgiven av både etablerade utvecklare och oberoende studior. Sydney är också hem till Australiens största visuella effekter studio, Animal Logic, som rutinmässigt hyra AIE: s mycket eftertraktade examen. Studenter som studerar på Sydney campus har turen att vara omgiven av en blomstrande spel och filmbranschen och är försedda med många möjligheter, inklusive nätverksbyggande, film och spel festivaler samt branschevenemang.

MELBOURNE CAMPUS

Melbourne ligger i framkant av spelutveckling i Australien. Sedan öppnar här 2004, har AIE befäst sin plats inom de lokala spel och visuella produktionsindustrin som den plats där studios gå när du letar efter begåvade konstnärer och programmerare.

AIE utexaminerade arbete på alla nivåer över de stora studiorna i Melbourne liksom många internationella ettor och har arbetat med ett stort antal spel inklusive storsäljande Grand Theft Auto IV (GTA IV, Rockstar Games) och bäst säljande iPhone apps Flight Control och Sims 3.

CANBERRA CAMPUS

AIE Canberra campus ligger i Watson, en lummig förort strax norr om stadens centrum. AIE Canberra, den första AIE campus, grundades 1996 som svar på en efterfrågan på 3D-spel artister och programmerare. Våra bransch erfarna lärare har väglett elever genom våra kurser till anställning vid varje större spel och 3D-animationsstudio i Australien samt ett antal internationellt kända företag.

Canberra är hem till några av världens mest hyllade och innovativa utvecklare av spel, simulering och visualisering programvara tillsammans med banbrytande produktionsstudior. Vi har nära förbindelser med Uppercut Games Studios och Sammanfallande med Dream Studios.

Vårt samarbete med Canberra Institute of Technology (CIT) i Bachelor of Games och virtuella världar Degree kurs ger studenterna möjlighet att få tillgång till en rad olika resurser, inklusive omfattande bibliotek, studentbostäder och andra stödtjänster.

ADELAIDE CAMPUS

AIE Adelaide är vårt nyaste campus och erbjuder det senaste inom spelutveckling, spelprogrammering, 3D-animering och visuella effekter utbildning i helt nya, toppmoderna anläggningar. Campus ligger i hjärtat av Adelaides CBD på 32 Grenfell Street (bredvid City Cross Food Court). De campus grannar stora film- och spelstudior som Rising Sun Pictures, Six Foot Kid och Mighty kungariket. Det är en gata bort från den livliga Rundle Mall, som är hem för några av Adelaides bästa butiker, kaféer, arkader och attraktioner.

SEATTLE CAMPUS

Vår Seattle, WA campus ligger i hjärtat av staden på Seattle Center - precis intill den berömda Space Needle. En lång tid nav för videospelsindustrin, är Seattle hem till studior som Valve, Bungie och Nintendo of America, tillsammans med otaliga nya oberoende spelstudior. Praktiska kollektivtrafikalternativ, massor av roliga aktiviteter och bra restauranger gör Seattle Center ett utmärkt läge för våra studenter.

Seattle är en blomstrande stad full av saker att göra! Även i Seattle Center, kolla in Space Needle, Experience Music Project Museum, eller Pacific Science Center. Inom räckhåll finns Pike Place Market, Seattle Art Museum, och den vackra Seattle Public Library. Filial ut bara lite längre och utforska International District, Woodland Park Zoo, Historiska museet och industri, eller Flight Museum!

LAFAYETTE CAMPUS

Vår Lafayette, LA campus ligger i Acadiana regionen, i hjärtat av Cajun och Creole franska Louisiana. Vårt campus ligger i Louisiana Immersive Technologies Enterprise (LITE) bygga intill University of Louisiana at Lafayette. LITE är en 3D uppslukande visualisering och högpresterande datorer resurscentrum, hosting kunder i kommersiella branschen, myndigheter och universitet sektorer. AIE: s partnerskap med Opportunity Automat (OM) och Lafayette Economic Development Authority (LEDA) ger oss möjlighet att ge mer liv åt den växande digitala mediebranschen i Lafayette.

Med sin mångskiftande kultur, världsberömda mat och levande historia, är Lafayette verkligen en unik stad som erbjuder oändliga möjligheter för studenter att fördjupa sig i. Med attraktioner som Vermilionville, Acadian Village, Lafayette Natural History Museum, Acadiana Center for the Arts, University Art Museum och Avery Island Tabasco fabriken, Lafayette och Acadiana erbjuda något för alla! Heter "Goda Stan i söder" av Southern Living Magazine, har Lafayette one-of-a-kind köket med restauranger som Blue Dog Café, Jolies, The French Press och Prejean s erbjuda Cajun och Creole-stil rätter som kommer att skicka din smak knoppar på en spännande resa!

Lafayette är hem för några av de bästa musikfestivaler i världen såsom Festival Internationale de Louisiane, festivaler Acadiens, Latin Music Festival och andra händelser som Downtown Alive, rytmer på floden och Bach Lunch. Festivaler spelar en nyckelroll när det gäller kultur och mångfald med olika festivaler som händer i området nästan varje helg!

ONLINE CAMPUS

AIE: s Online Campus spontant brista i existens i slutet av 2012 som en särskild ansträngning för att utveckla och föra AIE: s Online kurser, som har pågått sedan 2005, till en global publik. Online Campus är bemannad av vänliga och utgående människor som gör allt för att injicera AIE erfarenhet i all kommunikation och kurs leverans. Alla våra lärare är drivna, passionerade och erfarna pedagoger.

Vår administration laget har erfarenhet av online-korrespondens och kommunikation, och vi strävar efter att få eleverna sorteras in under sitt val så smidigt som möjligt. Vi ser till att de är utrustade med alla nödvändiga dokument via e-post och programvara som är utsänd till varje inskriven elev.

Online Campus erbjuder ett utbud av kurser som specialiserat sig på spelutveckling, speldesign, 3D-animering och programmering. Kurserna undervisas i virtuella klassrum via Adobe Connect och det finns flexibla alternativ för dem som är för upptagen för att hålla en studie schema. Helt enkelt låta oss veta vad dina studie mål är och vi kommer att arbeta för att passa dina behov så gott vi kan.

Om du är en high school-lärare och är intresserad av oss ordna tillgodoses kurser för din skola, kan vi driva kursen för dig, eller så kan vi utbilda dig att leverera kursen till din klass.

Platser

Sydney

Academy of Interactive Entertainment - Sydney

Address
Level 2
Wentworth Park Grandstand
Wattle Street
Ultimo NSW 2007

Sydney, New South Wales, Australien
Telefon
+61 2 8514 8800

Melbourne

Academy of Interactive Entertainment - Melbourne

Address
Tower 4, Atrium Level
World Trade Centre
18-38 Siddeley Street
Melbourne VIC

3005 Melbourne, Victoria, Australien
Telefon
+61 3 9820 8201

canberra

Academy of Interactive Entertainment - Canberra

Address
Block E
Canberra Technology Park
49 Phillip Avenue
Watson ACT

2602 canberra, Australian Capital Territory, Australien
Telefon
+61 2 6162 5131

Adelaide

Academy of Interactive Entertainment - Adelaide

Address
Level 3
32 Grenfell Street
Adelaide
SA 5000

5000 Adelaide, södra Australien, Australien
Telefon
+61 8 7325 6300

Australia Online

Address
Australia Online
Australia Online, Australien

Lafayette

Academy of Interactive Entertainment (AIE) - Lafayette

Address
LITE, Louisiana Immersive Technologies Enterprise @ 537 Cajundome Boulevard, Suite 211, Lafayette, LA 70506
70506 Lafayette, Louisiana, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 337-456-1848

Seattle

Academy of Interactive Entertainment - Seattle

Address
AIE Seattle is located in the Seattle Center Armory (formerly the Center House) @ 305 Harrison St, Suite 405, Seattle, WA 98109
98109 Seattle, District of Columbia, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 206-428-6350

USA Online

Address
USA Online, Amerikas förenta stater

Campbells

Address
Campbells, Kentucky, Amerikas förenta stater