Acknowledge Creativity

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Australiensiska företag börjar upptäcka att kreativa färdigheter kan föra ett friskt tänkande till någon organisation.

För många institutioner erbjuder kreativa kurser som ignorerar färdigheter som pitching, förhandlingar och marknadsbaserad priskänslighet, vilket är nyckeln till framgångsrikt drift av ditt eget företag.

Sedan 2014, Bekräfta kreativitet Har utvecklats för att betjäna ökningen av begäran om designtänkande och innovationsverktyg från företagsstudenter. Det var vid denna tidpunkt vi märkte också många kreativiteter (artister, designers och författare) letade efter kommersiella färdigheter som ledarskap, pitching och prissättning.

Mer än bara att hitta en nisch, fann vi släktingar som hade kämpat med var och hur man lärde sig dessa "andra sidan" färdigheter. Våra första verkstäder inblandade både en kreativ och affärsinriktad publik och vi undrade över hur mycket de var tvungna att lära varandra.

Vårt mål var att bygga den perfekta platsen för att utveckla kreativa, entreprenörs- och tekniska tankar. En plats där deltagarna kunde lära sig färdigheter de kunde ta in i sina arbetsplatser och göra positiva förändringar.

Vi tror...

Om du inte gör minnen sparar du tid. Om du inte står upp för vad du tror på, låtsas du. Om du inte ställer frågor lär du dig inte.

Värden

Våra värden är enkla men kraftfulla. Om du inte gör minnen sparar du tid. Om du inte står upp för vad du tror på, låtsas du. Om du inte frågar hur du kan hjälpa, bryr du dig inte om det.

Dagens dröm kan bli till morgondagens uppstart med ett öga på börsen om det är ditt mål. Diplom Creative Enterprise tränar deltagarna att anpassa, uppfinna, innovera och trivas i dagens lärande ekonomi. Våra studenter är konstnärliga, resursfulla och inspirerade att ta itu med nya situationer, problem och utmaningar med färdigheter att specialisera sig i en viss kreativ disciplin eller tillämpa deras lärande på en bredare affärsmiljö.

Lås upp den perfekta fusionen av fantasi, skapelse och affärsverksamhet, och upptäck världen av kreativa möjligheter som väntar på att erkänna kreativitet.

Platser

Melbourne

Address
Melbourne Campus: 168 Exhibition Street
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australien

Sydney

Address
Sydney Campus: 60 Hickson Road
NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australien