Ad Astra Institute

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Ad Astra Institute ; ett modernt och livligt utbildningsinstitut i den australiensiska gästbranschen. Med direkta länkar till industrin erbjuder Ad Astra Institute våra studenter den unika möjligheten att lära sig av branschfolk, med stark inriktning på studenternas resultat.

Ad Astra Institute har ett rykte inom gästbranschen för excellens och innovation i design och leverans av kvalitetsutbildningar. Som student vid Ad Astra Institute , kommer du att uppleva enastående lärare som är motiverade för att alla studenter ska vara klara och upprätthålla våra akademikeras rykte som högkvalificerade och eftertraktade i branschen.

Ad Astra Institute studenterna har enastående faciliteter och har möjlighet att lära och utveckla färdigheter i en stimulerande, modern och säker miljö.

Vårt engagemang för att säkerställa en enastående studieupplevelse hos Ad Astra Institute för våra internationella studenter omfattar också tillgången på ett brett utbud av studentstödstjänster. Dessa tjänster inkluderar hjälp med språk och inlärningsförmåga, boende, fritidsaktiviteter, hälsovårdstjänster och personlig vägledning för att säkerställa att studentupplevelsen är en trevlig.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt mångsidiga och livliga samhälle på Ad Astra Institute .

Expertundervisningspersonal

Våra studenter kommer att lära av vår enastående pedagogik som är experter inom deras område. Med år av praktisk erfarenhet i stora hotellkedjor och prestigefyllda världsrestauranger är våra utbildare motiverade för att alla studenter ska vara klara på arbetsplatsen, högkvalificerade och eftertraktade i branschen.

Världsklassens faciliteter

Våra studenter njuter av utmärkta faciliteter i hjärtat av Melbourne, med möjlighet att lära och utveckla färdigheter i en stimulerande, modern och säker miljö. Dessa toppmoderna anläggningar och små klassstorlekar tillåter studenter att maximera sin tid med expertutbildare och få ut mesta möjliga av programmet.

Färdighetsbaserad, hands-on learning

Vi ger våra studenter praktisk kunskap genom att lära känna sina färdigheter i verkligheten. En kombination av både teori och praktisk lärande, garanterar att våra elever är utrustade för en verklig karriär när de lämnar Ad Astra.

Stöd till forskarutbildning

Ad Astra fokuserar på att förbättra våra studerandes marknadsvärde för att hjälpa dem att hitta anställning i gästbranschen. Genom vårt förhållande till Merlin Shift får Ad Astra-studenter en exklusiv tillgång till ett jobbmatchningsapplikation, vilket kan ge inträde i den australiensiska gästbranschen.

Pathways till högre lärande

Våra kurser ger etablerade Pathways till högre inlärningsmöjligheter. Genom att ge våra studenter internationellt erkända färdigheter och kvalifikationer kan våra studenter övergå till andra kurser och ha kompetens att arbeta i sin bransch samtidigt som de genomför ytterligare studier.

Student Support Capabilities

Ad Astra är engagerade för att säkerställa en enastående total erfarenhet för alla internationella studenter. Genom att erbjuda ett brett utbud av studentstödstjänster, inklusive hjälp med språk- och inlärningsförmåga, boende, fritidsaktiviteter, hälsovårdstjänster och personlig vägledning, ser vi till att våra studenter har en trevlig upplevelse.

Melbourne - Världens mest levande stad

Melbourne är inte bara Australiens huvudstad, men har också röstats som världens mest levande stad i sex raka år. Med världsklass händelser, många aktiviteter och olika anställningsmöjligheter, Melbourne är den perfekta platsen att utveckla din karriär.

Hemvistelse Boende

Ad Astra Institute ger studenterna tillgång till hemvist boende via Australian Homestay Network (AHN).

AHN-värdarna erbjuder mer än rum för uthyrning; De erbjuder ett stödsystem och äkta intresse för att välkomna en student till Australien.

Farm Experience

Ad Astra Institute erbjuder våra studenter exklusiv tillgång till vårt utbildningsprogram i Mt Gambier. Detta är en ikonisk australisk plats där kusten möter landet och är världsberömd för sin unika produkt. Eleverna möter en unik upplevelse, lärande där högkvalitativa produkter kommer från och hur det odlas

Platser

Melbourne

Address
Level 2, 600 Collins Street
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australien