Läs den officiella beskrivningen

Australian College of Information Technology (ACIT) och Institute of Film and Television (IFTV) är en australiensisk registernas registrerade utbildningsorganisation med bevisad rekord för att leverera kvalitativ utbildning.

Vår läroplan jämförs med internationella standarder och kompletteras av en arbetslivserfarenhet och examensprogram.

ACIT

Våra praktikprogram är utformade för att ge eleverna förtroende och verklighet. Som ett resultat erhåller våra kandidater globalt erkännande som yrkesverksamma inom branschen.

Alla ACIT

Högskolan har ett utmärkt läge med välutrustade IT-klassrum och erbjuder ett innovativt informations- och multimediaprogram samt andra nationellt erkända yrkesutbildningspaket.

Hundratals studenter har studerat på ACIT

Med över 20 års utbildningspraxis, ledande akademiska partnerskap och praktikprogram, ACIT

Varför välja oss?

ACIT

Över 20 års kompetens ... inom teknisk och mediautbildning

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television utmärker sig på att integrera nuvarande branschtrender i akademiska program.

Vi tar dig över två decennier av framgång inom teknik och medieutbildning. Detta arv är din öppna dörr till en enastående karriär inom Digital Media, och informations- och kommunikationsteknik.

Industri godkänd utbildning

Följ med oss ​​och våra ledande teknikpartners när du tar din egen resa. Upplev den mest autentiska, aktuella praktisk träning som finns tillgänglig. Dra nytta av årtiondena utvecklingserfarenhet och engagemanget hos våra engagerade och omsorgsfulla instruktörer. Få kompetens från teknikjättarna som formar vår värld - Microsoft, Cisco Systems, Juniper Networks och VMware.

Som en ACIT

Skal Education Pathways

ACIT-program gör det möjligt för dig att fortsätta dina studier genom till kandidatexamen och kandidatexamen genom överföringar med några av Australiens bästa universitet.

En kvalifikation från ACIT

Möta de olika behoven hos alla studenter

Det australiensiska samhället är mer mångsidigt än någonsin tidigare. Undervisningsstyrkan vid Australian College of Information Technology (ACIT) och Institute of Film and Television (IFTV) har inriktats mitt i en expanderande internationell studentpopulation för att tillgodose deras olika behov.

Mot alla högskolestudenter, ACIT

Fakultet

Vårt campus ligger i Australiens vackraste storstad, Guldkusten, och erbjuder en levande och säker miljö för att lära och växa. Eleverna drar nytta av våra mindre klassstorlekar, tillgång till högkvalificerad och omtänksam lärare och ett brett utbud av supporttjänster.

Stimuleras av mångfalden av tänkande och kultur när du studerar med studenter från många länder. Kombinera detta med vår naturliga skönhet och njut av en livlig och dynamisk inlärningsmiljö.

Graduate Placement

Dra nytta av vårt internationella kandidatprogram för att få internationell erfarenhet av heltidsbetald arbete.

Högskolan erbjuder specialiserade tjänster, praktik- och placeringsprogram samt officiella utbildningsresurser för certifiering genom stora branschpartners.

När vi ser fram emot vår digitala framtid ser vi en spännande uppsättning möjligheter till tekniker, innovatörer och designers.Join de hundratals som har gått före dig till framgångsrika och givande karriärer.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Advanced Diploma

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Detta program beskriver de grundläggande kompetensnivåer som krävs för design och implementering av IP-nätverk i företag, tjänsteleverantörer och bärarmiljöer. ... [+]

Kursöversikt

Detta program beskriver de grundläggande kompetensnivåer som krävs för design och implementering av IP-nätverk i företag, tjänsteleverantörer och bärarmiljöer.

Dessutom bör eleverna lära sig att planera och genomföra säkra, robusta IP-nätverk, virtualiserade miljöer, Unified Communications-system och kunna genomföra högkonstruktion för moderna datacenter. Programmet lär ut de relaterade tekniska och planeringsfärdigheter som stöder dessa aktiviteter. Programmet innehåller 3 stora projekt. Varje ämne är uppbyggt som en självständig professionell kurs som omfattar ett specifikt ämne i detalj.

Kursen erbjuds online och på campus och är tillgänglig för inhemska och internationella studenter.... [-]

Australien Brisbane Australia Online
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

Certifikat

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Kursen ger kunskaper och kunskaper för att en individ ska vara kompetent att designa, utveckla och använda digital medieteknik som en assistent informations- och kommunik ... [+]

Kursöversikt

Kursen ger kunskaper och kunskaper för att en individ ska vara kompetent att designa, utveckla och använda digital medieteknik som en assistent informations- och kommunikationsteknologis specialist som arbetar självständigt eller som en del av ett större utvecklingsteam. Kursen täcker specifikt hur man integrerar sökmotoroptimering, sociala medier och sociala medier marknadsförare i en webbdesign.

Curriculum

Avsnitt 1: Designkoncept

Creative Photoshop Concepts6 VeckorSEO / Google Analytics 6 veckorDreamweaver 6 veckorSocial Media Marketing med Facebook och Twitter 6 veckor

Avsnitt 2: Online marknadsföringskoncept

E-marknadsföring 6 veckorIntroduktion till Wordpress 6 veckorIngångskrav... [-]
Australien Brisbane
Januari 2020
Heltid
36 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Certifikatet IV i Information Technology Networking-programmet är för alla som vill börja eller avancera i IT-systemadministration och nätverk. Programmet lär ut viktiga ... [+]

Kursöversikt

Certifikatet IV i Information Technology Networking-programmet är för alla som vill börja eller avancera i IT-systemadministration och nätverk. Programmet lär ut viktiga nätverks- och serverns supportfärdigheter och de projektledningskunskaper som krävs för att genomföra denna teknik. Eleverna bör lära sig hur man bygger och underhåller datorservrar och nätverk. Kursen är tillgänglig för studenter i Brisbane, Gold Coast och online.

Programmet gör det möjligt för akademiker att uppnå internationellt erkända referenser genom att ge utbildning för dessa inom läroplanen. Industrin certifieringar undervisas är Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) Windows 8 Client and Server 2012 och Cisco Certified Networking Associate (CCNA). Utbildningen förbereder eleverna att ta respektive examensintyg.... [-]

Australien Brisbane Australia Online
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
36 veckor
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska

Diplom

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Detta program lär ut de grundläggande kompetensnivåer som krävs för att utforma och implementera IP-nätverk i företag, tjänsteleverantörer och bärarmiljöer. Denna kurs lä ... [+]

Kursöversikt

Detta program lär ut de grundläggande kompetensnivåer som krävs för att utforma och implementera IP-nätverk i företag, tjänsteleverantörer och bärarmiljöer. Denna kurs läses online för inhemska studenter och ansikte mot ansikte till studenter i Brisbane och Gold Coast.

Eleverna ska lära sig att planera och genomföra komplexa IP-nätverk och -teknologier i företag, tjänsteleverantörer och telekomoperatörer. Programmet lär ut relaterade tekniska, ledarskaps- och planeringsförmåga som stöder dessa aktiviteter. Programmet innehåller 2 stora projekt. Varje ämne är uppbyggt som en självständig professionell kurs som omfattar ett specifikt ämne i detalj.... [-]

Australien Brisbane Australia Online
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
38 veckor
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska