Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Australian College of Information Technology (ACIT) och Institute of Film and Television (IFTV) är en australiensisk registernas registrerade utbildningsorganisation med bevisad rekord för att leverera kvalitativ utbildning.

Vår läroplan jämförs med internationella standarder och kompletteras av en arbetslivserfarenhet och examensprogram.

ACIT

Våra praktikprogram är utformade för att ge eleverna förtroende och verklighet. Som ett resultat erhåller våra kandidater globalt erkännande som yrkesverksamma inom branschen.

Alla ACIT

Högskolan har ett utmärkt läge med välutrustade IT-klassrum och erbjuder ett innovativt informations- och multimediaprogram samt andra nationellt erkända yrkesutbildningspaket.

Hundratals studenter har studerat på ACIT

Med över 20 års utbildningspraxis, ledande akademiska partnerskap och praktikprogram, ACIT

Varför välja oss?

ACIT

Över 20 års kompetens ... inom teknisk och mediautbildning

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television utmärker sig på att integrera nuvarande branschtrender i akademiska program.

Vi tar dig över två decennier av framgång inom teknik och medieutbildning. Detta arv är din öppna dörr till en enastående karriär inom Digital Media, och informations- och kommunikationsteknik.

Industri godkänd utbildning

Följ med oss ​​och våra ledande teknikpartners när du tar din egen resa. Upplev den mest autentiska, aktuella praktisk träning som finns tillgänglig. Dra nytta av årtiondena utvecklingserfarenhet och engagemanget hos våra engagerade och omsorgsfulla instruktörer. Få kompetens från teknikjättarna som formar vår värld - Microsoft, Cisco Systems, Juniper Networks och VMware.

Som en ACIT

Skal Education Pathways

ACIT-program gör det möjligt för dig att fortsätta dina studier genom till kandidatexamen och kandidatexamen genom överföringar med några av Australiens bästa universitet.

En kvalifikation från ACIT

Möta de olika behoven hos alla studenter

Det australiensiska samhället är mer mångsidigt än någonsin tidigare. Undervisningsstyrkan vid Australian College of Information Technology (ACIT) och Institute of Film and Television (IFTV) har inriktats mitt i en expanderande internationell studentpopulation för att tillgodose deras olika behov.

Mot alla högskolestudenter, ACIT

Fakultet

Vårt campus ligger i Australiens vackraste storstad, Guldkusten, och erbjuder en levande och säker miljö för att lära och växa. Eleverna drar nytta av våra mindre klassstorlekar, tillgång till högkvalificerad och omtänksam lärare och ett brett utbud av supporttjänster.

Stimuleras av mångfalden av tänkande och kultur när du studerar med studenter från många länder. Kombinera detta med vår naturliga skönhet och njut av en livlig och dynamisk inlärningsmiljö.

Graduate Placement

Dra nytta av vårt internationella kandidatprogram för att få internationell erfarenhet av heltidsbetald arbete.

Högskolan erbjuder specialiserade tjänster, praktik- och placeringsprogram samt officiella utbildningsresurser för certifiering genom stora branschpartners.

När vi ser fram emot vår digitala framtid ser vi en spännande uppsättning möjligheter till tekniker, innovatörer och designers.Join de hundratals som har gått före dig till framgångsrika och givande karriärer.

Platser

Brisbane

Address
Level 2, 246 Varsity Parade,
Varsity Lakes, Queensland 4227

Brisbane, Queensland, Australien

Australia Online

Address
Australia Online, Australien