BCA National Training Group

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

historia

Grundades 1998, är BCA National Training Group en multi-prisbelönt registrerad träningsorganisation som sätter studentmål först. Med branschledare, personligt stöd, arbetslivserfarenhetsprogram och flexibel leverans hjälper vi högskolans borttagare att göra sitt första karriärsteg och vuxna elever får anställning, får en marknadsföring eller byta karriärer.

Vi levererar nationellt erkända kvalifikationer inom Business, Community Services, Education Support, Finance, Management och Training & Assessment, och har expertis inom leverans av Aboriginal & Torres Strait Islander-program.

BCA National är engagerad i en vision att "kunskap skapar en framtid för individer, samhällen och organisationer."

Vi har campus i Sydney och Darwin, tåg i alla huvudstäder och större regionala centra, och har stor erfarenhet av utbildning i avlägsna och landsbygdssamfund över hela Australien.

Företaget är stolt över att arbeta med studenter för att leverera riktiga karriärresultat samtidigt som Australiens högsta nivå uppnås.

Registrerad med ASQA - National RTO ID: 91758

BCA National erbjöd prisbelönad utbildning till ett mångkulturellt möte i klassrum i hela Australien, mottog BCA National CRICOS godkännande 2016 för att vara värd för internationella studenter på nyrenoverade campus i Sydney och Darwin.

Registrerad med ASQA - CRICOS Leverantörskod: 03419D

Mission

BCA National arbetar med näringslivet, industrin, regeringen och den ideella sektorn för att identifiera och leverera utbildningsprogram som förbereder och bemyndigar personal för de framväxande utmaningarna att arbeta i en global miljö. BCA National syftar till att förbereda eleverna att vara världskonkurrent inom sitt utvalda studierätt.

Vision

BCA National kommer att vara den privata utbildningsleverantören på nationell nivå i något läroprogram som bolaget erbjuder. Dess varumärkesigenkänning blir nummer ett för kvalitet och tillgänglighet i relevanta marknadssegment.

Platser

Darwin

Address
Darwin Office
37 Gregory Street
(Parap LPO, PO Box 91,Parap NT 0820)

NT 0820 Darwin, Norra territoriet, Australien

Sydney

Address
York St Campus
Level 1, 65 York Street

NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australien