BCA National Training Group

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

historia

Grundades 1998, är BCA National Training Group en multi-prisbelönt registrerad träningsorganisation som sätter studentmål först. Med branschledare, personligt stöd, arbetslivserfarenhetsprogram och flexibel leverans hjälper vi högskolans borttagare att göra sitt första karriärsteg och vuxna elever får anställning, får en marknadsföring eller byta karriärer.

Vi levererar nationellt erkända kvalifikationer inom Business, Community Services, Education Support, Finance, Management och Training & Assessment, och har expertis inom leverans av Aboriginal & Torres Strait Islander-program.

BCA National är engagerad i en vision att "kunskap skapar en framtid för individer, samhällen och organisationer."

Vi har campus i Sydney och Darwin, tåg i alla huvudstäder och större regionala centra, och har stor erfarenhet av utbildning i avlägsna och landsbygdssamfund över hela Australien.

Företaget är stolt över att arbeta med studenter för att leverera riktiga karriärresultat samtidigt som Australiens högsta nivå uppnås.

Registrerad med ASQA - National RTO ID: 91758

BCA National erbjöd prisbelönad utbildning till ett mångkulturellt möte i klassrum i hela Australien, mottog BCA National CRICOS godkännande 2016 för att vara värd för internationella studenter på nyrenoverade campus i Sydney och Darwin.

Registrerad med ASQA - CRICOS Leverantörskod: 03419D

Mission

BCA National arbetar med näringslivet, industrin, regeringen och den ideella sektorn för att identifiera och leverera utbildningsprogram som förbereder och bemyndigar personal för de framväxande utmaningarna att arbeta i en global miljö. BCA National syftar till att förbereda eleverna att vara världskonkurrent inom sitt utvalda studierätt.

Vision

BCA National kommer att vara den privata utbildningsleverantören på nationell nivå i något läroprogram som bolaget erbjuder. Dess varumärkesigenkänning blir nummer ett för kvalitet och tillgänglighet i relevanta marknadssegment.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Advanced Diplomas » Se Diplom » Se Health Certificates »

Program

Skolan erbjuder också:

Advanced Diploma

Advanced Diploma of Leadership and Management

Online och Campus-kombinerat Heltid 4 terminer January 2019 Australien Darwin

[+]

För andra kan det vara en väg att hantera en filial eller en enhet inom en stor organisation.

Detta är ett oumbärligt program för någon som skapar ett litet företag eller arbetar med företagsledning.

.

Karriärutfall

avdelningschef

[-]

Diplom

Diploma of Community Services

Campusstudier Heltid 4 terminer January 2019 Australien Darwin

[+]

Vårt nationellt erkända Diplom of Community Services (Case Management) kommer att förbereda dig för roller i händelse av arbete, familjestöd, drog- och alkoholarbete, mental hälsa, hemlöshet och våld i hemmet.

Lär dig hur du genomför samhällsutvecklingsstrategier, förbättra dina kompetenshanteringsfärdigheter, analysera effekterna av sociologiska faktorer på kunder i samhällsarbete och reflektera över och förbättra din yrkesutövning.

Vi strävar efter att erbjuda branschplacering för att stödja dina studier så att du kan tillämpa din inlärning på en "verklig" arbetsplats och få de 200 timmarna (minsta) arbetsmarknadsplatsen som krävs.

... [-]

Diploma of Leadership and Management

Online och Campus-kombinerat Heltid 4 terminer January 2019 Australien Darwin

[+]

För mer information ladda ner hela kursguiden eller kontakta oss.

Internationella intag

BCA National har fyra intag per år:

Intagningsdatum för 2018 är 29 januari, 23 april, 16 juli, 8 oktober.

Varje intag markerar början på en ny term. En term är 10 veckors studie följt av en 2 veckors paus i mellan termer med ytterligare 4 veckors paus över jul och nyår semester.

Under sikt möts varje kurs i minst 20 timmar i veckans träning. [-]

Diploma of Sport Development

Campusstudier Heltid 12 månader January 2019 Australien Darwin Sydney + 1 fler

[+]

En överblick:

Studieform: Traditionella lärstrategier kombinerat med praktiska praktiska klasser, studiebesöksprogram på platsen till elitsklubbar, organisationer och mentorskap från yrkesverksamma

[-]

Diplom av förskola och omsorg

Campusstudier Heltid 6 terminer January 2019 Australien Darwin Sydney + 1 fler

Doktorandutbildningen och vårdutbildningen är en idealisk kvalifikation för arbetstagare i barntjänster som har ansvaret att planera och förvalta program kring barndomstjänster, samtidigt som kraven i utbildnings- och vårdtjänstens nationella förordningar följs. [+]

Gruppkoordinator Gruppledare Barnutvecklingsarbetare och teamkoordinator (barntjänster). [-]