Läs den officiella beskrivningen

historia

Grundades 1998, är BCA National Training Group en multi-prisbelönt registrerad träningsorganisation som sätter studentmål först. Med branschledare, personligt stöd, arbetslivserfarenhetsprogram och flexibel leverans hjälper vi högskolans borttagare att göra sitt första karriärsteg och vuxna elever får anställning, får en marknadsföring eller byta karriärer.

Vi levererar nationellt erkända kvalifikationer inom Business, Community Services, Education Support, Finance, Management och Training & Assessment, och har expertis inom leverans av Aboriginal & Torres Strait Islander-program.

BCA National är engagerad i en vision att "kunskap skapar en framtid för individer, samhällen och organisationer."

Vi har campus i Sydney och Darwin, tåg i alla huvudstäder och större regionala centra, och har stor erfarenhet av utbildning i avlägsna och landsbygdssamfund över hela Australien.

Företaget är stolt över att arbeta med studenter för att leverera riktiga karriärresultat samtidigt som Australiens högsta nivå uppnås.

Registrerad med ASQA - National RTO ID: 91758

BCA National erbjöd prisbelönad utbildning till ett mångkulturellt möte i klassrum i hela Australien, mottog BCA National CRICOS godkännande 2016 för att vara värd för internationella studenter på nyrenoverade campus i Sydney och Darwin.

Registrerad med ASQA - CRICOS Leverantörskod: 03419D

Mission

BCA National arbetar med näringslivet, industrin, regeringen och den ideella sektorn för att identifiera och leverera utbildningsprogram som förbereder och bemyndigar personal för de framväxande utmaningarna att arbeta i en global miljö. BCA National syftar till att förbereda eleverna att vara världskonkurrent inom sitt utvalda studierätt.

Vision

BCA National kommer att vara den privata utbildningsleverantören på nationell nivå i något läroprogram som bolaget erbjuder. Dess varumärkesigenkänning blir nummer ett för kvalitet och tillgänglighet i relevanta marknadssegment.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Advanced Diploma

BCA National Training Group

... [+]

För andra kan det vara en väg att hantera en filial eller en enhet inom en stor organisation.

Detta är ett oumbärligt program för någon som skapar ett litet företag eller arbetar med företagsledning.

.

Karriärutfall

avdelningschef

[-]
Australien Darwin
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 terminer
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska

Diplom

BCA National Training Group

Vårt nationellt erkända Diplom of Community Services (Case Management) kommer att förbereda dig för roller i händelse av arbete, familjestöd, drog- och alkoholarbete, m ... [+]

Vårt nationellt erkända Diplom of Community Services (Case Management) kommer att förbereda dig för roller i händelse av arbete, familjestöd, drog- och alkoholarbete, mental hälsa, hemlöshet och våld i hemmet.

Lär dig hur du genomför samhällsutvecklingsstrategier, förbättra dina kompetenshanteringsfärdigheter, analysera effekterna av sociologiska faktorer på kunder i samhällsarbete och reflektera över och förbättra din yrkesutövning.

Vi strävar efter att erbjuda branschplacering för att stödja dina studier så att du kan tillämpa din inlärning på en "verklig" arbetsplats och få de 200 timmarna (minsta) arbetsmarknadsplatsen som krävs.

... [-]
Australien Darwin
Januari 2020
Engelska
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
BCA National Training Group

För mer information ladda ner hela kursguiden eller kontakta oss. Internationella intag BCA National har fyra intag per år: Intag ... [+]

För mer information ladda ner hela kursguiden eller kontakta oss.

Internationella intag

BCA National har fyra intag per år:

Intagningsdatum för 2018 är 29 januari, 23 april, 16 juli, 8 oktober.

Varje intag markerar början på en ny term. En term är 10 veckors studie följt av en 2 veckors paus i mellan termer med ytterligare 4 veckors paus över jul och nyår semester.

Under sikt möts varje kurs i minst 20 timmar i veckans träning. [-]
Australien Darwin
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
4 terminer
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
BCA National Training Group

... [+]

En överblick:

Studieform: Traditionella lärstrategier kombinerat med praktiska praktiska klasser, studiebesöksprogram på platsen till elitsklubbar, organisationer och mentorskap från yrkesverksamma

[-]
Australien Darwin Sydney
Januari 2020
Engelska
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
BCA National Training Group

Doktorandutbildningen och vårdutbildningen är en idealisk kvalifikation för arbetstagare i barntjänster som har ansvaret att planera och förvalta program kring barndomstj ... [+]

Gruppkoordinator Gruppledare Barnutvecklingsarbetare och teamkoordinator (barntjänster). [-]
Australien Darwin Sydney
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
6 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska