Baxter Institute

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om Baxter

Baxter Institute är en registrerad utbildningsorganisation RTO 7030, belägen i hjärtat av Melbourne. Vi är stolta över vårt rykte som ledande inom yrkesutbildning, med moderna faciliteter, utrustning och professionell personal som visar en kompetensnivå som passar deras områden.

All utbildning är inriktad på att förbereda studenter för arbete. Detta uppnås genom att kombinera den omfattande utbildningsupplevelsen som Baxter tillför sina utbildningsavdelningar med en imponerande mängd branschutbildningsmiljöer, vilket gör det möjligt för studenter att få värdefull branscherfarenhet.

Baxter Institute : s studenter inkluderar inhemska australienser samt en mångsidig blandning av internationella studenter från många regioner och kulturer, inklusive Asien, Latinamerika, Europa och subkontinentet. Baxter Institute utbildningsmetoder förbättras genom att det främjar kulturell mångfald, ömsesidig förståelse och internationell vänskap inom studentpopulationen.

Baxter Institute certifikat- och diplomkurser är godkända av myndigheterna och finns i CRICOS-registret, vilket gör att internationella och inhemska studenter kan studera med sinnesfrid.

Kompetensen och professionaliteten i Baxter Institute utbildning i samband med flexibla betalningsplaner, flexibla startdatum och flexibla tidtabeller kommer att säkerställa att det finns en kurs som passar många studenter med individuella behov. Detta kommer också att göra det lättare att studera för studenter som väljer att ha ett deltidsjobb. Alla dessa faktorer är avsedda att ge de bästa utbildningsresultaten för våra studenter.

Baxter Institute : s läroplan är främst inriktad på praktisk tillämpning. Målet med all utbildning är att stödja eleverna att gå med i arbetskraften så snart som möjligt. På Baxter Institute ger vi dig de största möjligheterna till en framgångsrik karriär.120580_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg

Varför studera på Baxter?

På Baxter strävar vi efter högsta kvalitet på ett omtänksamt och fokuserat sätt. Vi stöder våra studenter för att uppnå sina mål och examen med tekniska, affärsmässiga, företagande och sociala färdigheter som krävs av företag och samhälle av:

  • Fokusera vår läroplan på att hantera nyckelbegrepp och praktisk tillämpning
  • Ger omfattande studentstöd genom våra utmärkta utbildningsanläggningar och studenttjänster
  • Anordna speciell hjälp för att hantera språk- och kulturella skillnader
  • Ge möjlighet att utöka studier med andra lokala och internationella leverantörer
  • Drift av flexibla kursdatum och tidtabeller
  • Att ha fantastiska faciliteter på våra Melbourne CBD-campus

Som en registrerad utbildningsorganisation är vi dessutom medlemmar i OSTAS (Overseas Student Training Assurance Scheme) för att säkerställa en utbildningsgaranti för studentavgifter.

Platser

Melbourne

Address
470 Bourke St - Baxter Institute
3000 Melbourne, Victoria, Australien