Läs den officiella beskrivningen

Just nu detta ögonblick, är världen förändras. Stora förändringar, små förändringar, klimatförändringar, växlingar ... Framtiden tillhör dem som gör historien nu, snabba tänkare verkar på fötterna nu och innovatör flammande nya spår nu. Med så mycket händer i världen, varför skulle inte du lära av just nu?

Det sätt vi lär på Bond University innebär att du aldrig hamna på efterkälken. Du kommer att uppleva saker på Bond som kommer att driva dig framåt. Vid Bond University, kommer du lära dig att lära sig i nu. Vi utmanar, volontär, öva och samarbeta. Just nu kan du lära av allt och alla från ett universitet som värderar nu.

Som Australiens första privata icke-vinstdrivande universitet, söker Bond University att erkännas internationellt som en ledande oberoende universitet, genomsyras av en anda att förnya, ett åtagande att påverka och ett engagemang för att inspirera morgondagens professionella som delar en personlig och transformerande elev upplevelse.Varför Bond?Eftersom vi gör saker annorlunda.Ur ett studentperspektiv, står Bond University ensam. Anledningen till? Jo, det finns faktiskt tre av dem, alla som lägger upp till en mycket bättre universitets erfarenhet och resultat för dig - oavsett vilken ämnesområdet du väljer. Avsluta GRAD SNART På Bond, kommer du inte att förlora tid med långa pauser mellan terminer. Vi kör tre terminer per år, med intag i januari, maj och september. Detta innebär för vissa program som du kan fylla i 12-ämne master på bara ett år. Det betyder också att du inte behöver vänta tills nästa februari eller juli att komma igång med din examen. Om du är redo att få din framtid igång, är vår nästa intag precis runt hörnet.BE mentor av världs ledande akademiker Bonds personlig undervisning filosofi innebär att du kommer att lära i mindre klasser med oöverträffad en-mot-en åtkomst till dina lärare. Även utanför lektionstid, våra akademiker har en öppen dörr politik som innebär att de inte bara känner du till namnet, kommer de aktivt mentor dina framsteg.GRADUATE bättre förberedda På Bond, tror vi utbildning går utanför klassrummet. En del av vår unika metod är att hjälpa dig att utveckla en stark bas av ledarskaps attribut som förbereder dig för framgång och snabb karriärutveckling. Detta är anledningen till att våra studenter är det första valet för många arbetsgivare. De är omedelbart urskiljbara på arbetsplatsen för deras förtroende, mognad, global medvetenhet, kommunikationsförmåga och ledaregenskaper. Bond sätter du upp för att lyckas.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Graduate Diploma

Bond University

Graduate Diploma of Psychological Science förbereder dig för inträde i en karriär inom psykologi (som är provisorisk registrering som psykolog förutom två års handledd tr ... [+]

Akademiska inträdeskrav

Slutförande av en ackrediterad treårig sekvens av studier i psykologi i Australien eller överbryggande Examen i psykologi eller motsvarande. IELTS resultat på 7,0 utan band lägre än 6,5. De sökande måste också ha ett minimum GPA på 2,0 på Bond University 4,0 skala för alla andra och tredje året Psykologi ämnen och bedöms på akademiska meriter.

PROGRAM BESKRIVNING

Graduate Diploma of Psychological Science förbereder dig för inträde i en karriär inom psykologi (som är provisorisk registrering som psykolog förutom två års handledd träning). Programmet förbereder dig också för de femte och sjätte år av ditt yrkesutbildning.

PROGRAM STRUKTUR ... [-]
Australien Robina
Januari 2020
Heltid
36 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Bond University

Graduate Diploma in Legal Practice, även känd som professionell juridisk utbildning (PLT), är länken mellan din juristexamen och bli en praktiserande advokat. ... [+]

INGÅNGSKRAV

Jur kand eller Juris Doctor examen från en australisk institution.

PROGRAM BESKRIVNING

Graduate Diploma in Legal Practice, även känd som professionell juridisk utbildning (PLT), är länken mellan din juristexamen och bli en praktiserande advokat. PLT-programmet är ett alternativ till att genomföra en rättslig praktik för antagning i Queensland. Vår PLT program är en kurser grad som ger strukturerad och övervakas juridisk utbildning, baserad på kompetens Standarder för ingångsnivå advokater som utvecklats av de medger myndigheterna och Australasian professionell juridisk utbildningsrådet (Aplec).

PROGRAM STRUKTUR

PLT Programmet har tre delar:

Notarietjänstgöring Notarietjänstgöring komponent leds av våra PLT juridiska forskare och erbjuds varje termin i vart och ett av våra tre olika leveranssätt: på campus (heltid), på nätet (heltid) eller på nätet (deltid). För på campusstudenter, är denna komponent levereras personligen och på campus. För online-studenter den levereras genom intensiva sessioner på campus och lärande på nätet. Online studenter har möjlighet att slutföra sin online-lärande överallt i Australien eller i utlandet. Praktisk erfarenhet Denna komponent kräver att eleverna fylla 75 dagar av praktik under överinseende av en praktiserande advokat i en godkänd lag kontor eller organisation i Australien. Vi har en engagerad och erfaren karriärutveckling professionell för att aktivt hjälpa dig att säkra din praktik. Arbetslivserfarenhet kan genomföras i mer än ett lag kontor eller organisation och kan vara avslutad före eller efter notarietjänstgöring komponent. Kredit för tidigare arbetslivserfarenhet i godkända övervakade arbetsplatser kan vara tillgänglig för upp till 40 dagar. Online deltidsstuderande kan slutföra sin praktik samtidigt med notarietjänstgöring komponent. Fortsatt... [-]
Australien Robina
Januari 2020
Engelska
Heltid
36 veckor
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska

Kandidatdiplom

Bond University

Graduate Certificate i TESOL är en heltid program utformat för att ge grundutbildning för lärare i engelska som andraspråk. Det utgör grunden för språkundervisning metodi ... [+]

INGÅNGSKRAV

Slutförande av en grundexamen från en godkänd institution.

PROGRAM BESKRIVNING

Graduate Certificate i TESOL är en heltid program utformat för att ge grundutbildning för lärare i engelska som andraspråk. Det utgör grunden för språkundervisning metodik och dess praktiska tillämpning.

Du måste fylla minst 100 timmar i en teoretisk del och en minst sex timmar övervakade klassrumsundervisning. Detta program ger specialistutbildning i engelska språkundervisningen teori och praktik för lärare eller som planerar att bli lärare. Det ger den teoretiska grunden och praktisk språklärare utbildning som krävs.

PROGRAM STRUKTUR

Studenter måste fylla följande fyra (4) ämnen:... [-]

Australien Robina
Januari 2020
Heltid
18 veckor
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska

Learn in the now