Cairns Language Centre

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Cairns Language Center (CLC)

Cairns Language Center (CLC) är en av Australiens längsta etablerade språkskolor (Est. 1966). Vi trivs på vårt rykte för excellens i utbildning. Våra studenter vet att när de registrerar sig hos oss studerar de i en kvalitetsskola.

Cairns Language Center har ett internationellt nätverk av språkskolor, yrkesinstitutioner och universitet. Våra rådgivare hjälper dig gärna med att planera din utbildningsväg.

Din lärande erfarenhet hos oss är ett total livsstil äventyr i en av de mest magiska regionerna tänkbara. Cairns är en otrolig plats att studera och utforska!

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Förberedande år » Visa kurser »

Program

Skolan erbjuder också:

Förberedande år

High School Preparation Course

Campusstudier Heltid 10 - 30 veckor Öppen antagning Australien Cairns

Vi hjälper barn att lyckas övergången till gymnasiet. Vår HSP-kurs är ett specialiserat program med inriktning på språkutveckling och nödvändiga studieförmågor som behövs för inresa till en australisk regering eller privat gymnasium. [+]

Vi hjälper barn att lyckas övergången till gymnasiet. Vår HSP-kurs är ett specialiserat program med inriktning på språkutveckling och nödvändiga studieförmågor som behövs för inresa till en australisk regering eller privat gymnasium. Eleverna får ämnesspecifik innehåll som gör det möjligt för dem att inte bara förstå men lyckas med viktiga inlärningsområden.

Vår förberedelse för gymnasiet är utformad för att:

underlätta engelska konversationskunskap till lämplig nivå för en gymnasieelever i Australien utveckla engelska ordförråd som är särskilt relevant för gymnasiet ämnen utrusta eleverna med studierätten för att uppnå akademisk framgång när de fortsätter på gymnasiet. ... [-]

Kurser

Cambridge Examination Preparation Course

Campusstudier Heltid 10 - 12 veckor Öppen antagning Australien Cairns

[+]

De är alla professionella som har många års erfarenhet av att förbereda studenterna för Cambridge-undersökningarna och hjälpa dem att nå sina mål.

Klasser är begränsade till högst 14 studenter Studenterna är förprovade vid ankomsten Du kommer att ha övningsexamen under tentamenstillstånd Studenterna utvärderas varje vecka och ges dagliga läxor Vi ger ytterligare lyssningsövningar för att hjälpa dig att lyckas i tentamen Vi erbjuder individuell rådgivning och handledning för studenter Varaktighet

10-12 veckor

timmar nivåer

Mellannivå eller högre

Ingångskrav

Turistvisum, Arbetskort, Studentvisum. Registrerade kurser ® på mer än 12 veckor kräver vanligtvis studentvisum.... [-]


General English Course

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 52 veckor Öppen antagning Australien Cairns + 1 fler

[+]

timmar Grundläggande: 16 timmar (20 lektioner) per vecka

Registrerade kurser ® på mer än 12 veckor kräver vanligtvis studentvisum. Observera att det finns minst 5 veckor för studentvisum (GEI) för specialintensiv kurs. Kursansökare ska kunna ge bevis på tillräcklig utbildning för att klara en kurs på engelska för talare i andra språk (ESOL). Detta ska vara minst 9 års skola eller motsvarande, vilket accepteras som bevis på läskunnighet på modersmålet.

[-]

IELTS förberedande kurs

Campusstudier Heltid Deltid 1 - 52 veckor Öppen antagning Australien Cairns + 1 fler

Våra klasser är speciellt utformade för att hjälpa dig att få högsta möjliga IELTS-poäng. Du kommer att lära dig under välutbildade lärare som lär dig specifika teststrategier som också förbättrar din övergripande engelska språkkunskaper. [+]

IELTS är det internationella engelska språketestningssystemet. Det är utformat för att bedöma språkförmågan hos kandidater som behöver studera eller arbeta där engelska är kommunikationsspråket. IELTS överensstämmer med de högsta internationella standarderna för språkbedömning.

IELTS är erkänt av universitet och arbetsgivare i många länder, bland annat Australien, Kanada, Nya Zeeland, Storbritannien och USA. Det erkänns också av yrkesorganisationer, invandringsmyndigheter och andra myndigheter.

Vad man kan förvänta

Att bygga dina kommunikationsförmåga på engelska är nyckeln till framgång i ditt IELTS-test. Våra klasser är speciellt utformade för att hjälpa dig att få högsta möjliga IELTS-poäng. Du kommer att lära dig under välutbildade lärare som lär dig specifika teststrategier som också förbättrar din övergripande engelska språkkunskaper.... [-]