College Australia

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

College Australia grundades juni 2005 för att leverera högkvalitativ utbildning och tjänster till yrkesutbildningsområdet, förutom företagsledningslösningar.


Var och en av våra kurser utgör en steg i din karriär, vilket ökar dina kunskaper, kunskaper och förtroende för att aktivera din framtid. Allt från Certifikat till Graduate Diploma erbjuder vi nu en mängd kvalifikationer inom yrkena Business, Hospitality, Retail, Horticulture, Health and Support.


varför välja oss

  • En rad kurser som passar alla
  • Enkel online registrering, betalning
  • Flexibel
  • Expertutbildare


Vi erbjuder en rad kurser som är relevanta för den verkliga världen, för verkliga jobbresultat.

Våra kvalifikationer sträcker sig från inträde till ledningsnivå kurser, med studiealternativ anpassade för varje elev. Detta garanterar att vi har möjligheter att utrusta någon med de färdigheter de behöver för att avancera i sin valda karriär.


Där vi är


Brisbane Office

Administrering

Brisbane Office är hem till vår administration och student support team. Från vårt kontor i Brisbane samordnar vi också all extern utbildning, liksom utbildning som genomförs i skolor och arbetsplatser. Om du behöver hjälp med något under dina studier kan teamet på Brisbane kontoret svara på eventuella frågor du kan ha och peka dig i riktning mot ytterligare hjälp om det behövs.


Gold Coast Campus

Internationella och ledarskapsstudenter

Gold Coast Campus är hem för både våra internationella och ledarskapsskolor. Det erbjuder en rad faciliteter och resurser tillgängliga för studenter. Hela campus är utrustad med luftkonditionerade klassrum och gratis wifi i hela.

Studenterna har tillgång till datalaboratoriet, privata studieområden och vår studentsalong under öppettiderna. Studenterloungen är ett utrymme för studenter att slappna av, träffa andra och få tillgång till information om sociala aktiviteter. Det innehåller ett lunchrum för elever att använda tillsammans med kök för att kyla och värma upp mat.

Platser

Southport

Address
Suite 4G, 126 Scarborough St
4215 Southport, Queensland, Australien