Crown College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Crown College International erbjuder yrkeskurser som specialiserat sig på att leverera kvalifikationer inom gästfrihet, kulinariska, konditorier och är erkänt som en av de största och mest framgångsrika registrerade utbildningsorganisationerna i Victoria. Professionella standarder för färdigheter i presentation, service och gästfrihet är huvudfokus i Crown College utbildning.

Crown College är en modern, ljus och fullt utrustad träningsanläggning i Crown Metropol, ett av Crown Resorts prisbelönta hotell. Crown College är en specialbyggd och dedikerad träningsanläggning som ger en avslappnad och vänlig miljö för alla, från utbrott med gratis wi-fi till studentköket.

Våra passionerade och kvalificerade tränare har många års erfarenhet av att erbjuda kvalitetsinlärning och är specialister på kulinariska, konditorier, gästfrihet och ledarskap. Detta innebär att du kommer att lära dig av entusiastiska lärare som har relevanta färdigheter inom utbildning såväl som deras specialiseringsområde. Dina tränare är en del av ett team som fokuserar på metoder för inlärning av bästa metoder och undervisningsstilar som är intressanta och flexibla.

Platser

Southbank

Address
8 Haig St, Southbank VIC 3006, Australia
3006 Southbank, Victoria, Australien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: