Curtin College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Curtin College levererar diplomkurser som leder till 2: a år med utvalda kandidatexamen vid Curtin University. Dessa diplomkurser motsvarar första året på examen och följer universitetets läroplan och enhetsstruktur så att studenterna efter avslutad kurs kan få garanterat inträde i andra året av den valda kandidatexamen.

Curtin College studenter ligger på campus och har också tillgång till Curtin University-anläggningar och kan uppleva universitetslivet från första dagen. Med en stödjande inlärningsmiljö och små klassstorlekar säkerställer vi att eleverna fick extra hjälp och stöd vid behov.

www.curtincollege.edu.au

Vad gör Curtin College ditt bästa val?

 1. På campus - Att vara på campus betyder att det är liten skillnad mellan att vara en högskola eller en universitetsstudent med tillgång till universitetsanläggningar.
 2. Garanterad andraårsinträde vid Curtin University - Efter avslutad examensbevis (steg 2) får studenter direkt inträde till det andra året på utvalda Curtin-kandidatexamen.
 3. Gratis supportprogram - Studenterna får utan extra kostnad tillgång till ett antal stödklasser för att hjälpa dem i sina studier.
 4. Anställbarhetskompetens - Inbyggd kompetens inom anställbarheten inom kurserna så att eleverna kan nå sin potential och "få det jobbet".
 5. Snabbspåralternativ - Med ett trimestersystem har vissa kurser intag i februari, juni och oktober.

Börja på Curtin College om du har ...

 • vill ha en kandidatexamen från Curtin University
 • uppfyller inte Curtin University: s minimikrav
 • har slutfört år 12 eller år 11 framgångsrikt

Curtin University är rankat på topp 1% universitet världen över av många skäl. Här är några.

 • Curtin har placerats i topp 1% av universiteten världen över i QS World University Ranking 2021.
 • Curtin rankas som nr 2 i världen för mineral- och gruvteknik i QS World University-rankning 2020 efter ämne.
 • Curtin klättrade 17 platser till en rankning av 217: e i världen och är fortfarande nionde i Australien i universitetsrankingen 2019-2020 av Academic Performance (URAP).
 • Tilldelades ett 5-stjärnigt total betygsutmärkelse (av fem) i det internationella QS Stars-betyget 2019.
 • Tilldelades ett 5-stjärnigt betyg (av fem) för kandidatlöner i Good Universities Guide 2020.
 • Curtinexaminerade tjänar 14,9% över det nationella genomsnittet för kandidater inom arkitektur och konstruktion. (The Economic Global Liveability Ranking London, augusti 2016)
 • Curtin rankas bland de 100 bästa för arkitektur / byggd miljö, anläggnings- och konstruktionsteknik, omvårdnad, utbildning och idrottsrelaterade ämnen i 2020 QS World University Rankings efter ämne.

Ackreditering

Curtin College är registrerat som en högre utbildningsleverantör under TEQSA (Tertiary Education Quality and Standards Agency). TESQA reglerar och säkerställer kvaliteten i Australiens högre utbildningssektor (inklusive universitet). Som leverantör av högre utbildning måste Curtin College följa dessa standarder.

Australian Qualifications Framework (AQF) är den nationella politiken för reglerade kvalifikationer inom australisk utbildning. Den integrerar kvalifikationerna från varje utbildningssektor i ett enda omfattande nationellt kvalifikationsram. AQF infördes först 1995 för att underbygga det nationella kvalifikationssystemet i Australien som omfattar högre utbildning, yrkesutbildning och skolor.

Branschföreningens medlemsskap

Curtin College är medlem i Australian Council for Private Education and Training (ACPET). ACPET är en nationell branschorganisation för oberoende leverantörer av utbildning och utbildning för australiska och internationella studenter.

Högskolan är också medlem i Western Australian Private Education and Training Industry Association (WAPETIA) är en sammanslutning av skolor och högskolor som alla ägnar sig åt rättvis och etiskt uppförande och tillhandahållande av utbildning av hög kvalitet i Västra Australien.

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Räv / Pexel

128309_pexels-photo-1438072.jpeg

Buro Millennial / Pexels

Platser

Perth

Address
Building 205, Curtin Bentley Campus, Kent Street, Bentley
6102 Perth, västra Australien, Australien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium