Della International College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Della International College Pty Ltd. är en registrerad utbildningsorganisation och uppfyller administrativa, leverans-, personal-, anläggnings-, marknadsförings-, finans-, kvalitetssäkrings- och utvärderingsstandarder som godkänts av federala, statliga och territoriella myndigheter i Australien. Den statliga regeringsregistreringsmyndigheten övervakar och utsätter oss för regelbunden extern granskning för att kontrollera att dessa standarder följs.

Della International College lärarpersonal är högt kvalificerade och har erkända pedagogiska kvalifikationer och expertis inom både undervisning och industri. Vi anställer endast fullt kvalificerade och erfarna lärare. Alla våra lärare har en passion för undervisning. Vår personal besitter mångfald och en mängd erfarenheter, vilket är ett tydligt inslag i sig. Studenter kan förvänta sig en omtänksam och stödjande miljö stimulerad av erfarenheterna från vår personal.

Våra karriärfokuserade kurser är nära kopplade till verkliga företag och är lyhörda för de starka tillväxtbranscherna och bygger på att främja och stödja ekonomin och förbättra sysselsättningsmöjligheterna.

Platser

Melbourne

Address
Beckett Street,150-154 A
3000 Melbourne, Victoria, Australien

Solsken

Address
Anderson Road,149
3020 Solsken, Victoria, Australien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: