Dolph Business School

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Vill du säkra den långvariga förskottet i år? Vill du ha en karriärbyte för att driva din passion? Vill du skriva in arbetskraften igen och inte oroa dig för vad du har missat?

På Dolph Business School (RTO nr 41480 CRICOS nr 03642G) tror vi på att hjälpa dig skapa en ljusare framtid för dig själv och dina familjer. Vår vision är att låsa upp din potential genom att lära och utrusta dig med de färdigheter arbetsgivarna verkligen vill ha!

Som en nationellt erkänd utbildningsleverantör är vi engagerade i att ge dig rätt verktyg, kunskaper och kunskaper för att uppnå större. Vi lär dig att tänka, utmana, och viktigast, att uppnå excellens i din valda karriär!

Vi vet hur viktigt det är att välja inte bara rätt kurs eller kvalifikation, men också rätt institution att utföra din träning med. Vi har arbetat med branschen för att säkerställa vår träningspraxis, våra läromedel och våra bedömningar kommer att utrusta dig med de kunskaper och kunskaper som krävs för att få en fördel i din framtida karriär. Våra dedikerade tränare och vårt starka supportnätverk är här för att hjälpa dig på din inlärningsresa!

Med ett brett sortiment av nationellt erkända kvalifikationer samt icke-ackrediterad yrkesutveckling och korta kurser, arbetar vi kontinuerligt för att vi ska kunna tillgodose marknadens ständigt föränderliga behov och dina stora ambitioner.

Så vad väntar du på? Är det inte dags att du tog ett steg mot din framtid och få den kvalifikation du behöver för framtiden du vill ha?

Ring oss på 1300 2 DOLPH eller maila oss på concierge@dolph.edu.au för att prata med en av våra vänliga lagmedlemmar!

Magnitudo Vestra! Storhet väntar på dig!

Varför studera med oss

Dagens miljö är väldigt annorlunda än för våra föräldrars 20-30 år sedan.

Framsteg i branschen uppenbaras ständigt; Ny teknik utvecklas ständigt. och processer, lagstiftning och förordningar granskas ofta. Vi tror inte på återstående stillastående och riskerar att vara kvar. Vi tror inte att du borde också.

Kontinuerlig utbildning är nyckeln till en ljusare framtid, vilket kan ge dig obegränsade möjligheter. Det är därför vi vill kunna bemyndiga dig och utrusta dig med de färdigheter som behövs för att skapa en bättre framtid för er själva och dina familjer. Du ska bygga ovärderliga färdigheter och förtroende för att veta att du har vad som krävs för att landa ett jobb i ditt fält!

Så varför Dolph Business School ?

  • Utmärkt track record med ASQA - vi har behållit en perfekt compliance record sedan starten. Detta försäkrar våra studenter att vi tillhandahåller en hög standard på tränings- och bedömningstjänster! Se våra ASQA revisionsrapporter för mer information.
  • Studentcentrerat fokus i centrum för våra policyer och processer.
  • Upprätthåller ett team av kvalificerade och dedikerade tränare med verklig branscherfarenhet.
  • Innovativt och industriellt godkänt tillvägagångssätt för utbildning.
  • Stödjande och uppmuntrande miljö för våra elever att trivas i.
  • Ge tillbaka till våra samhällen genom stipendier till dem som behöver det mest. Vi är den enda registrerade träningsorganisationen i Australien som erbjuder ett särskilt stipendiumsprogram för ensamstående mödrar.

ASQA-kompatibel

Den 6 och 7 april 2016 genomförde ASQA en första registreringsrevision i enlighet med bestämmelserna i den nationella lagen om yrkesutbildning. Vi är väldigt stolta att meddela att vi befunnits vara kompatibla inom alla revisionsområden!

Den 15 och 16 augusti 2017 genomförde ASQA en efterhandsgranskningsrevision i enlighet med bestämmelserna i National Acting Education Regulatory Act 2011. Vi är väldigt stolta att meddela att vi befunnits vara kompatibla inom alla områden av revision igen!

Detta visar att vi arbetar på ett högt kompatibelt sätt, våra policyer och rutiner är studentcentrerade och vår utbildning och utvärderingstjänster är av hög nivå. Det betyder också att du kan vara säker på att vi kommer att fungera länge!

Dolph Business School fortsätter att sträva efter vårt bästa för att upprätthålla vår överensstämmelse för att säkerställa våra studerandes och medarbetares välbefinnande. Om du tror att vi inte behåller vår compliancy inom några problemområden, var snäll och meddela oss omgående via e-post på: concierge@dolph.edu.au .

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Diplom »

Program

Skolan erbjuder också:

Diplom

Diplom of Accounting

Online Campusstudier Online och Campus-kombinerat Heltid Deltid 12 - 24 månader January 2019 Australien Reservoir + 3 fler

Vårt nationellt erkända Diplom of Accounting kurs har utvecklats mot Australiens kvalitetsram för redovisning. Du kommer att lära dig kärnkompetensen och kunskapen som krävs för att arbeta i redovisning på mellannivå, till exempel att förbereda finansiella rapporter och skattedokumentation samt hantera budgetar och prognoser. Du kommer också att lära dig om förvaltningsbokföring, finansiell och affärsmässig prestation, finansiella transaktioner och interna kontrollförfaranden. [+]

Om kursen

Vårt nationellt erkända Diplom of Accounting kurs har utvecklats mot Australiens kvalitetsram för redovisning.

Du kommer att lära dig kärnkompetensen och kunskapen som krävs för att arbeta i redovisning på mellannivå, till exempel att förbereda finansiella rapporter och skattedokumentation samt hantera budgetar och prognoser. Du kommer också att lära dig om förvaltningsbokföring, finansiell och affärsmässig prestation, finansiella transaktioner och interna kontrollförfaranden.

Vårt träningsprogram levereras av våra expertutbildare och ger dig tillgång till en stödjande och uppmuntrande miljö och en mängd resurser som hjälper dig att lära dig.... [-]


Diplom of Business

Online Campusstudier Online och Campus-kombinerat Heltid Deltid 12 - 24 månader January 2019 Australien Reservoir + 3 fler

Vårt nationellt erkända Diplom of Business kurs har utvecklats mot Australiens kvalitetsramar för företag och ledning. Du kommer att lära dig kärnkompetensen och kunskapen som krävs för att driva ett företag som hur man hanterar risker och budgetar, rekryterar och bygger en innovativ arbetsmiljö, hanterar projekt, och marknadsför en produkt eller tjänst. Du kommer att lära dig att tillämpa välutvecklade färdigheter och en bred kunskapsbas till olika affärssammanhang, samt analysera och utvärdera information från olika källor. [+]

Om kursen

Vårt nationellt erkända Diplom of Business kurs har utvecklats mot Australiens kvalitetsramar för företag och ledning.

Du kommer att lära dig kärnkompetensen och kunskapen som krävs för att driva ett företag som hur man hanterar risker och budgetar, rekryterar och bygger en innovativ arbetsmiljö, hanterar projekt, och marknadsför en produkt eller tjänst. Du kommer att lära dig att tillämpa välutvecklade färdigheter och en bred kunskapsbas till olika affärssammanhang, samt analysera och utvärdera information från olika källor.

Vårt träningsprogram levereras av våra expertutbildare och ger dig tillgång till en stödjande och uppmuntrande miljö och en mängd resurser som hjälper dig att lära dig.... [-]


Kontakt

Dolph Business School

Hemsida https://dolph.edu.au
Telefonnummer +61 3 8679 6558