Explore English

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Du har tagit det första steget i din resa för att korsa internationella gränser för att studera engelska. Genom att ta detta innovativa steg, befinner du dig nedsänkt i en spännande värld av språk med andra internationella studenter som snart kommer att vara dina vänner.

Som en av våra Explorers, kommer du att välkomnas in i vår lärande gemenskap som ger interaktivt lärande klassrum och roliga extra kursplaner aktiviteter. Var 5 veckor, hela centrum går på utflykter för att utforska nöjen i Melbourne och den omgivande regionen. Vid dessa utflykter, kommer du att ha en möjlighet att öva din engelska i en verklig social situation. Du kan göra misstag och öva om och om igen utan dom eftersom vi erbjuder dig exponering mot utforska nya språk på ett roligt och avslappnad miljö.

I klassrummet, kommer du att hitta lärarna stödjande och kulturellt känsliga. Många av dem har rest världen (de kan ha även varit lärare i ditt hemland!) Och har därför kunskapen om verkligen att våra elever känner sig trygga medan de lär sig engelska.

Det finns massor av aktiviteter utanför klassrummet alltför och dina lärare kommer att ta dig ut och omkring som en del av läroplanen så att du kan utforska andra sätt att öva läsning, skriva, tala och lyssna på engelska.

i vår Student rekreationsområdeDu kan koppla av, titta på TV, spela bordtennis eller bord fotboll, använda datorn eller ipad och dricka kaffe. Det finns ett kylskåp och mikrovågsugn och en barista kaffebryggare - detta kommer att bli ditt område, eftersom vi vill att du ska känna dig som hemma!

Vårt mål är att förse dig med en kvalitet lärande. Ser fram emot att träffa dig snart, upptäckts!

VARFÖR UTFORSKA engelska?

Vi gör eleverna vår prioriterade Fria valbara klasser tillgängliga för alla studenter flexibel Table Erfarna och engagerade lärare Prisbelönt Organisation kul miljö

OM vårt campus

Heart of CBD I navet i Melbourne Iconic Coffee Culture Gratis Wifi för studenter Alla klassrum passar med aktuell teknik Stor elev rekreationsområde Dedikerade aktiviteter officer Skol welafre på plats

Platser

Melbourne

Explore English

Address
Level 5, 250 Collins St, Melbourne VIC 3000
Melbourne, Victoria, Australien