Eynesbury

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Eynesbury @ en blick

Va

Eynesbury är en specialiserad institution som erbjuder en rad pre-universitetet och engelska program, ger vägar in på University of Adelaide och University of South Australia.

Varför

Brett utbud av program och vägar för att få tillträde till universitetet i Adelaide, University of South Australia och andra australiska universitet. Har en imponerande lång sikt rekord av studenter att kunna delta i universitet. Stad centerstudie plats i Australiens mest prisvärda huvudstad. Utmärkt studieort: state-of-the-art campus. Små klasser, personlig undervisning och individuell uppmärksamhet.

Där

Eynesbury har två campus både ligger i centrum av staden Adelaide.

När

Eynesbury program körs under hela året.

Som

Australiska och internationella studenter från hela världen.

Hur

Ansöka via en Eynesbury representant i ditt land. Ansök online via denna webbplats. Boka tid för att komma in och se oss. Fortfarande inte säker - varför inte maila oss dina frågor: eynesbury@navitas.com

Välkommen till Eynesbury!

På Eynesbury välkomnar vi möjligheten att hjälpa varje elev att uppnå sina personliga mål och förverkliga sin fulla potential i livet långa resan utbildning.

Tillsammans erbjuder Eynesbury en rad program och utbildningsvägar till sekundära och tertiära studier vid University of Adelaide och University of South Australia.

Grundades 1989, har Eynesbury enastående rekord av akademisk prestation och har stor erfarenhet av utveckling och leverans av skräddarsydda program för internationella studenter.

Eynesbury erbjuder också ett omfattande utbud av stödtjänster, inklusive akademiska och yrkesvägledning, värdfamilj och boende på internationella studentbostäder. Personal ger personlig uppmuntran, individuell undervisning och stöd som behövs av de flesta internationella studenter när det först bor hemifrån.

Eynesbury har åtagit sig att en mångsidig och flexibel strategi i leveransen av utbildning av god kvalitet och pathway alternativ. Jag ser fram emot möjligheten att bidra till livslång resa av utbildning i Adelaide, South Australia.

Peter Millen, Eynesbury College Director

Platser

Adelaide

Eynesbury College, Franklin Street Address

Address
Eynesbury College
15-19 Franklin Street

5000 Adelaide, södra Australien, Australien
Telefon
+61 8 8216 9000

Adelaide

Eynesbury College, Coglin Street Address

Address
Eynesbury College
16-20 Coglin Street

5000 Adelaide, södra Australien, Australien
Telefon
+61 8 8216 9000