Front Cooking School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

"Om du någonsin skulle öppna en matlagsskola i Melbourne, var bättre än Lygon Street - Melbournes" Little Italy "!"

Front Cooking School har två campus i Carlton: på Lygon Street och på Brunswick Street. Anläggningarna är första klass, och våra utbildare är erfarna inom branschen.

Föreställ dig dig själv i ett kök som bakar varma, fläckiga croissanter, skapar perfekta söta och salta bakverk och kvällar försiktigt dekorera kakor för speciella evenemang. Om den här stilen med specialbakning är för dig, är Front Cooking Schools certifikat III i konditori rätt kurs. Denna kvalifikation ger dig möjlighet att arbeta i olika organisationer där konditorivaror är beredda och serveras. Platser som kaféer, cateringverksamhet, klubbar, kaféer, hotell, konditorier, pubar och restauranger som Pastry Chef.

Nu till köket där kulinariska drömmar blir sanna, och din framtida karriär väntar på att utvecklas. Genom att slutföra certifikatet III i kommersiella kokkärl kommer du att få praktisk erfarenhet i köket och förvärva grundläggande matkvalifikationer som kan göra dig redo att arbeta. Hoppa in i den dynamiska världen av gästfrihet och upplev allt det har att erbjuda dig. Denna kvalifikation ger en väg till att bli en kock eller en chefskock i ett brett utbud av gästhem, inklusive bistroer, kaféer, sjukhus, hotell och restauranger.

Om du alltid har velat driva en restaurang och uppleva glädjen att servera dina signaturrätter till nöjda kunder, kommer du att veta att det innebär mer intensiv utbildning. Certifikatet IV kommer att träna dig för att hantera företagsekonomi, utveckla färdigheter för att samordna gästfrihetsverksamheten och leda ett lag. Denna kvalifikation ger en väg till jobbet som kock i organisationer som caféer, klubbar, hotell, pubar och restauranger eller att driva ditt eget lilla företag.

Vad händer om du är en född ledare och du vill vara framsidan av huset - maître'd? Vårt Diplom of Hospitality tränar dig för att ta ansvaret i den snabba och spännande världen av gästfrihet. Du kommer att förvärva ett brett spektrum av gästfrihetskunskaper, inklusive träning och utveckling av ett team för att leverera ledande livsmedels- och dryckeservicetjänster, kombinerat med ledarskapsförmåga som rostingspersonal och förberedelse och övervakning av budgetar. Du kommer att ha kapacitet att ta rollen som en högkvalificerad senior anställd som kan göra operativa affärsbeslut. Denna kvalifikation möjliggör multiskilling och för specialisering inom boende, matlagning, mat och dryck och spel. Starka frontlinjeledare är i stor efterfrågan i gästfrihet över hela världen.

Advanced Diploma of Hospitality Management kommer att öka din passion för att vara en del av denna livliga bransch och hjälpa dig i din uppstigning genom ledningarna för att ta plats som Senior Manager. Du kommer att utveckla ett grundligt spektrum av färdigheter inom områdena affärsplanering, ekonomisk förvaltning, mänskliga resurser, ledarskap och marknadsföring för att du ska kunna fungera framgångsrikt inom ett brett spektrum av sektorer som kan inkludera barer, spelplatser, orter, restauranger eller annat Upptagen gästfrihet miljöer.

Gå med på vägen till framgång på Front Cooking School och njut av en ljus framtid i en karriär där dina färdigheter är i efterfrågan.

Platser

Melbourne

Address
Head Office/Melbourne Campus: 168 Exhibition Street
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australien

Sydney

Address
Sydney Campus: 60 Hickson Road
NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australien

Perth

Address
Perth Campus: 1/647 Wellington Street
WA 6000 Perth, västra Australien, Australien