Gold Coast Learning Centre

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Gold Coast Learning Centre , Surfers Paradise

Studera engelska, TESOL, Business, Management, Accounting, Marketing, Human Resources och Workplace Health

Gold Coast Learning Centre (GCLC) har innovativa lärprogram, exceptionella faciliteter och resurser, bara några minuters promenad från stranden i Surfers Paradise.

Internationella och inhemska studenter kan kombinera högkvalitativ utbildning med avslappnad livsstil, strandkultur och rolig och vänlig atmosfär i Queenslands Gold Coast, en av Australiens ledande turistmål.

Gold Coast Learning Centre antar teknik och program som gör lärandet spännande, roligt och givande samtidigt som man uppnår riktiga utbildningsresultat.

Inhemska studenter och studenter visum innehavare kan studera alla kurser vi erbjuder, från General English och IELTS Exam Preparation till kvalifikationer inom Business, Management, Marketing, Redovisning, HR, WHS och TESOL.


Studera engelska i Australien på Queenslands berömda Gold Coast: Innovativa kurser, utmärkta faciliteter och enastående livsstil

Studera engelska i Australien på Gold Coast Learning Centre i Surfers Paradise och njut av en förstklassig levnadsstandard och en högkvalitativ utbildning.

Med ett utbrett rykte för internationell kulturell mångfald, överkomliga levnads kostnader och mycket rimliga utbildnings kostnader, är Surfers Paradise på Gold Coast ett utmärkt resmål för studenter.


Om Gold Coast Learning Centre

Studera engelska, TESOL, Business, Redovisning, Förvaltning, Marknadsföring, Hälsa och säkerhet på arbetsplatsen och Mänskliga resurser i Surfers Paradise

Upprättad 2010, Gold Coast Learning Centre (GCLC) i Surfers Paradise har utmärkta faciliteter, kvalitetsundervisningsprogram och dedikerad, vänlig och entusiastisk personal.


Sun, Surf, Sand Study: Den perfekta platsen att studera

Gold Coast Learning Centre ligger bara en kort promenad från stranden, och omges av butiker och restauranger, biografer, det livliga nattlivet och den avslappnade livsstilen och den roliga och vänliga atmosfären på Gold Coast.


Utmärkt Faciliteter, bara en kort promenad från stranden

Gold Coast Learning Centre har fullt luftkonditionerade faciliteter, med välutrustade klassrum, datorlaboratorium, höghastighetsinternet, rymliga studieområden och mycket mer.

Gör din studie effektiv och trevlig med GCLC.

 • Helt luftkonditionerad campus, bara en kort promenad från stranden
 • Datorlab med 18 plattskärmsdatorer
 • Gratis tillgång till wifi för studenter
 • Trådlös internetuppsättning är tillgänglig
 • Skummad och populär utomhusstudergård och grillplats
 • Rymligt och bekvämt inomhus studentområde och kök, med en rad tidningar och tidningar för att uppmuntra till övning.


Kvalitetsundervisningsprogram och dedikerad personal

Gold Coast Learning Centre är inriktat på att hjälpa våra studenter att lyckas i sina studier och njuta av fritiden med de allra bästa aktiviteterna Surfers Paradise och Gold Coast har att erbjuda.

Noggrann övervakning från erfarna, engagerade medarbetare gör att du kan utvecklas så fort du vill.

Högt kvalificerade och vänliga är de erfarna lärarna och personalen vid Gold Coast Learning Centre alltid beredda att ta sig tid för att hjälpa studenter att uppnå framgång i sina studier.

Många av våra anställda har erfarenhet av att undervisa engelska i andra länder och förstå de internationella studenternas farhågor.

Extra läxor, arbetsblad och råd kan enkelt ordnas för den hårt arbetande studenten.

Student Support Services på GCLC

Gold Coast Learning Centre erbjuder ett brett utbud av Student Support Services för att ge studenterna de resurser de behöver för att få ut det mesta av sin erfarenhet hos oss.

Vårt aktiva, vänliga och engagerade Student Support Services team är alltid tillgängligt för att hjälpa dig som officiell kontaktpunkt för både inhemska och internationella studenter.

Vi erbjuder högt stöd för att hjälpa dig att lyckas och är alltid tillgängliga för att hjälpa dig med eventuella problem som uppstår under din vistelse hos oss.

Tjänster tillgängliga för att hjälpa dig att lyckas och njuta av dina studier är:

 • Kursförfrågningar, Inskrivningar och Studieplaner
 • Betalningsplan assistans
 • Organisation av hemvistelser placeringar
 • Organisation av flygplatsöverföringar
 • Lägenheter och logi
 • Rådgivningstjänster
 • Utflykter av högskolan och staden för nya internationella studenter
 • Fortsätt assistans och support för jobbsökning
 • Studentaktiviteter och utflykter
 • Graduation Ceremonies

Din studentkontaktpersonal har tillgång till aktuella detaljer om hela utbudet av tjänster som är tillgängliga för studenter vid Gold Coast Learning Centre .

Platser

Surfarnas paradis

Address
Orchid Avenue,18-22
4217 Surfarnas paradis, Queensland, Australien
Telefon
+61 (0) 7 5531 6788