Läs den officiella beskrivningen

Gold Coast Learning Centre , Surfers Paradise

Studera engelska, TESOL, Business, Management, Accounting, Marketing, Human Resources och Workplace Health

Gold Coast Learning Centre (GCLC) har innovativa lärprogram, exceptionella faciliteter och resurser, bara några minuters promenad från stranden i Surfers Paradise.

Internationella och inhemska studenter kan kombinera högkvalitativ utbildning med avslappnad livsstil, strandkultur och rolig och vänlig atmosfär i Queenslands Gold Coast, en av Australiens ledande turistmål.

Gold Coast Learning Centre antar teknik och program som gör lärandet spännande, roligt och givande samtidigt som man uppnår riktiga utbildningsresultat.

Inhemska studenter och studenter visum innehavare kan studera alla kurser vi erbjuder, från General English och IELTS Exam Preparation till kvalifikationer inom Business, Management, Marketing, Redovisning, HR, WHS och TESOL.


Studera engelska i Australien på Queenslands berömda Gold Coast: Innovativa kurser, utmärkta faciliteter och enastående livsstil

Studera engelska i Australien på Gold Coast Learning Centre i Surfers Paradise och njut av en förstklassig levnadsstandard och en högkvalitativ utbildning.

Med ett utbrett rykte för internationell kulturell mångfald, överkomliga levnads kostnader och mycket rimliga utbildnings kostnader, är Surfers Paradise på Gold Coast ett utmärkt resmål för studenter.


Om Gold Coast Learning Centre

Studera engelska, TESOL, Business, Redovisning, Förvaltning, Marknadsföring, Hälsa och säkerhet på arbetsplatsen och Mänskliga resurser i Surfers Paradise

Upprättad 2010, Gold Coast Learning Centre (GCLC) i Surfers Paradise har utmärkta faciliteter, kvalitetsundervisningsprogram och dedikerad, vänlig och entusiastisk personal.


Sun, Surf, Sand Study: Den perfekta platsen att studera

Gold Coast Learning Centre ligger bara en kort promenad från stranden, och omges av butiker och restauranger, biografer, det livliga nattlivet och den avslappnade livsstilen och den roliga och vänliga atmosfären på Gold Coast.


Utmärkt Faciliteter, bara en kort promenad från stranden

Gold Coast Learning Centre har fullt luftkonditionerade faciliteter, med välutrustade klassrum, datorlaboratorium, höghastighetsinternet, rymliga studieområden och mycket mer.

Gör din studie effektiv och trevlig med GCLC.

 • Helt luftkonditionerad campus, bara en kort promenad från stranden
 • Datorlab med 18 plattskärmsdatorer
 • Gratis tillgång till wifi för studenter
 • Trådlös internetuppsättning är tillgänglig
 • Skummad och populär utomhusstudergård och grillplats
 • Rymligt och bekvämt inomhus studentområde och kök, med en rad tidningar och tidningar för att uppmuntra till övning.


Kvalitetsundervisningsprogram och dedikerad personal

Gold Coast Learning Centre är inriktat på att hjälpa våra studenter att lyckas i sina studier och njuta av fritiden med de allra bästa aktiviteterna Surfers Paradise och Gold Coast har att erbjuda.

Noggrann övervakning från erfarna, engagerade medarbetare gör att du kan utvecklas så fort du vill.

Högt kvalificerade och vänliga är de erfarna lärarna och personalen vid Gold Coast Learning Centre alltid beredda att ta sig tid för att hjälpa studenter att uppnå framgång i sina studier.

Många av våra anställda har erfarenhet av att undervisa engelska i andra länder och förstå de internationella studenternas farhågor.

Extra läxor, arbetsblad och råd kan enkelt ordnas för den hårt arbetande studenten.

Student Support Services på GCLC

Gold Coast Learning Centre erbjuder ett brett utbud av Student Support Services för att ge studenterna de resurser de behöver för att få ut det mesta av sin erfarenhet hos oss.

Vårt aktiva, vänliga och engagerade Student Support Services team är alltid tillgängligt för att hjälpa dig som officiell kontaktpunkt för både inhemska och internationella studenter.

Vi erbjuder högt stöd för att hjälpa dig att lyckas och är alltid tillgängliga för att hjälpa dig med eventuella problem som uppstår under din vistelse hos oss.

Tjänster tillgängliga för att hjälpa dig att lyckas och njuta av dina studier är:

 • Kursförfrågningar, Inskrivningar och Studieplaner
 • Betalningsplan assistans
 • Organisation av hemvistelser placeringar
 • Organisation av flygplatsöverföringar
 • Lägenheter och logi
 • Rådgivningstjänster
 • Utflykter av högskolan och staden för nya internationella studenter
 • Fortsätt assistans och support för jobbsökning
 • Studentaktiviteter och utflykter
 • Graduation Ceremonies

Din studentkontaktpersonal har tillgång till aktuella detaljer om hela utbudet av tjänster som är tillgängliga för studenter vid Gold Coast Learning Centre .

Programmen undervisas på:
 • Engelska

Skolan erbjuder också:

Certifikat

Gold Coast Learning Centre

Starta en givande karriär inom finansbranschen med dubbelkvalificeringen Certificate IV i redovisning och bokföring vid Gold Coast Learning Centre . Kursen ger dig ett br ... [+]

Starta en givande karriär inom finansbranschen med dubbelkvalificeringen Certificate IV i redovisning och bokföring vid Gold Coast Learning Centre .

Kursen ger dig ett brett spektrum av kunskaper och kunskaper, så att du får den bästa chansen att lyckas inom finansbranschen.

Med flexibla studiealternativ, inklusive heltid, deltid och distansutbildning, kan Gold Coast Learning Centre hjälpa dig att förbättra dina karriärmöjligheter med viktig redovisningskunskap och realtids redovisningskunskaper.

Kvalificerade och erfarna utbildare kommer att utveckla din förståelse av kärnverksamhetspraxis inom finanssektorns bransch, inklusive finansiella register, budgetar, skattkrav, allmänna affärsfärdigheter och effektiv kommunikation.... [-]

Australien Surfarnas paradis
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
52 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

Diplom

Gold Coast Learning Centre

Diplom Human Resource Management på GCLC hjälper dig att utveckla dina färdigheter och snabbt spåra en ledande roll i Human Resources. Kursen ger den kunskap och ledarska ... [+]

Diplom Human Resource Management på GCLC hjälper dig att utveckla dina färdigheter och snabbt spåra en ledande roll i Human Resources.

Kursen ger den kunskap och ledarskap som du behöver för att maximera medarbetarnas prestation i tjänst av en arbetsgivares strategiska mål och säkerställa att personalfunktionerna genomförs effektivt.

Det är en omfattande introduktion till Human Resource Management, som tar ett strategiskt tillvägagångssätt för personalledning för att hjälpa din organisation att få en konkurrensfördel. Det utvecklar grundläggande färdigheter och kunskaper, bland annat:

Ersättning och förmånerPersonal, rekrytering och urvalArbetsrelationerTräning och utvecklingHälsa och säkerhet på arbetsplatsenPlanering, medling och skiljeförfarandeIndustriella relationer och rekryteringPåverkan av offentlig lagstiftning på industrinMänskliga rättigheter lagstiftning och sysselsättningsskapande... [-]
Australien Surfarnas paradis
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
40 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Gold Coast Learning Centre

Ta din förståelse för redovisning och ekonomi till nästa nivå med Diploma of Accounting på Gold Coast Learning Centre . Denna kurs är idealisk för personer som söker arbe ... [+]

Ta din förståelse för redovisning och ekonomi till nästa nivå med Diploma of Accounting på Gold Coast Learning Centre .

Denna kurs är idealisk för personer som söker arbete inom redovisning, näringsliv och finans. Du kommer att få grundläggande kunskaper och avancerade färdigheter för att arbeta inom det skiftande verksamhetsområdet och redovisning.

Med flexibla studiealternativ, inklusive heltid, deltid och distansutbildning, kan Gold Coast Learning Centre förbättra dina karriärmöjligheter med en avancerad förståelse för finanssektorn.

Kvalificerade och erfarna utbildare hjälper dig att utveckla en avancerad förståelse av budgethantering och prognoser, ekonomisk rapportering, inkomstskatt och ge ledningsrådgivning.... [-]

Australien Surfarnas paradis
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
26 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Gold Coast Learning Centre

Diplom av ledarskap och ledning på Gold Coast Learning Centre är en flexibel, praktisk och effektiv kurs, utformad för att utveckla och förbättra ditt ledarskap och ledar ... [+]

Diplom av ledarskap och ledning på Gold Coast Learning Centre är en flexibel, praktisk och effektiv kurs, utformad för att utveckla och förbättra ditt ledarskap och ledarskap.

Denna regeringsaccrediterade kvalifikation kombinerar en sund kunskapsbas med de färdigheter du behöver för att ge ledarskap och riktning till andra och att planera, genomföra och utvärdera ditt eget arbete och arbetet i ett lag.

Diplom of Leadership and Management utvecklar de färdigheter du behöver för att tillämpa kunskaper, praktiska ledarskap och ledarskap och erfarenheter inom en rad olika företags- och industrikonflikter, inklusive:

Tillämpa ett brett spektrum av chefsfärdigheter med hjälp av eget gottfinnande och bedömningPlanera och övervaka din arbetsbelastning och arbetsbelastning hos andraVisar ledarskap och främjar innovationUtveckla kommunikationsförmåga för att stödja individer och grupperHantera strategier för förbättrad kundserviceHantera möten, arbetsprioriteringar och professionell utvecklingHantera verksamhetsplaner och säkerställa en säker arbetsplats... [-]
Australien Surfarnas paradis
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
52 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Gold Coast Learning Centre

Diplom marknadsföring och kommunikation vid Gold Coast Learning Centre erbjuder avancerad, praktisk och engagerande utbildning inom alla områden inom marknadsföringsindus ... [+]

Diplom marknadsföring och kommunikation vid Gold Coast Learning Centre erbjuder avancerad, praktisk och engagerande utbildning inom alla områden inom marknadsföringsindustrin, inklusive internationell marknadsföring och e-marknadsföring.

Skapa dig själv i en dynamisk, kreativ och ständigt växande bransch med denna höga marknadsföring och kommunikationskvalificering och utveckla den kompetens och kunskap du behöver för att lyckas, inklusive:

Tolkning av marknadsutvecklingen för att identifiera och utvärdera marknadsföringsmöjligheterUtforma och utveckla en integrerad marknadsförings- och kommunikationsplanLedande lag för att genomföra effektiva marknadsföringskampanjerPlanerar marknadsundersökningar och genomförande- och övervakningskampanjerHantera budgetar och finansiella planerUtveckla en medieplan och anpassa marknadsmixen... [-]
Australien Surfarnas paradis
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
52 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kurser

Gold Coast Learning Centre

Lär dig engelska i Australien vid Gold Coast Learning Centre , bara några minuter från stranden i Surfers Paradise på Australiens kända Gold Coast. Gold Coast Learning Ce ... [+]

Lär dig engelska i Australien vid Gold Coast Learning Centre , bara några minuter från stranden i Surfers Paradise på Australiens kända Gold Coast.

Gold Coast Learning Centre erbjuder fyra nivåer av generell engelsk studie , som ger högkvalitativ instruktion i en vänlig miljö. Erfaren personal och praktiska, flexibla kurser utvecklar den kunskap, kompetens och flyktighet du behöver.

Alla fyra generella engelska nivåer betonar de centrala engelska språkkunskaper för att tala, lyssna, läsa och skriva och passar alla från nybörjare till avancerade studenter.

Kurser är roliga och flexibla, utformade av erfarna lärare för att förbättra ditt ordförråd, uttal och grammatik.... [-]

Australien Surfarnas paradis
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Gold Coast Learning Centre

Förbättra din engelska och förbered dig för ditt internationella engelska språkprovningssystem (IELTS) -examen vid Gold Coast Learning Centre , i hjärtat av Surfers Parad ... [+]

Förbättra din engelska och förbered dig för ditt internationella engelska språkprovningssystem (IELTS) -examen vid Gold Coast Learning Centre , i hjärtat av Surfers Paradise på Queenslands Gold Coast.

IELTS är en internationellt ackrediterad engelsk färdighetstest som ger bevis på förmågan att använda och förstå engelska.

Det är allmänt erkänt och accepteras av mer än 6000 institutioner i över 120 länder runt om i världen.

IELTS Exam Preparation: Intermediate nivå och uppåtBörjar: Varje måndagGenomsnittliga elever per klass: 10Maximala studenter per klass: 18Kurslängd: 1-70 veckorTimmar per vecka: 20-35 timmarBörja Datum och Prissättning

IELTS Exam Preparation classes börjar varje måndag.... [-]

Australien Surfarnas paradis
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 70 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

Welcome to Gold Coast Learning Centre

Gold Coast Learning Centre