ICAE: International College of Advanced Education

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

ICAE är en flerfaldigt prisbelönta Registrerad Training Organisation baserad i Darwin, huvudstaden i Australien Northern Territory. ICAE grundades 1997, och levererar yrkesprogram till australiska och internationella studenter. Darwin är känd för sitt tropiska klimat, fantastisk natur och ren miljö. Som Australien yngsta huvudstad, har Darwin en avslappnad, lättsam atmosfär - en symbol för Australien! Gästfrihet personal är alltid mycket hög efterfrågan, så att få ett jobb är lättare i Darwin än någon annanstans i Australien.

42259_Introduction

ICAE ger utbildningsmöjligheter som förbättrar elevernas karriär. På arbetsmarknaderna runt om i världen finns det ingen ersättning för verkliga världen erfarenhet som stöds av en grundlig förståelse av nyckelbegrepp. Våra elever utveckla teoretiska och praktiska färdigheter i undervisningen terminen, sedan tillämpa dem på arbetsplatsen medan för industrifrågor Placering. Vår utbildning styrs av den mest aktuella branschpraxis, som levereras av vår fakultet av experter från industrin, och ser akademiker uppnå enastående arbetsresultat både i Australien och utomlands.

42256_Introduction

ICAE internationella program alla införliva en lika blandning av klassrummet studie och betalas (eller obetald om så önskas) Bransch Placering. Om eleverna vill få betalt medan för industrifrågor Placering kommer ICAE hjälpa till att finna en lämplig arbetsgivare som kan ge den nödvändiga miljön för att utveckla och demonstrera de kunskaper som krävs i enlighet med kursen. Studenter företag i betalt Industry Placering få samma lön och villkor som australiska invånare och kan tjäna upp till $ 1000 per vecka arbetar upp till 45 timmar per vecka.

ICAE internationella program innehåller samma lärande och bedömningsresurser som våra prisbelönta inhemska program, se till att alla våra studenter får samma utbildning av hög kvalitet. Vår toppmoderna nätet lärplattform tillåter eleverna att få tillgång till deras bedömningar och interaktivt lärande material varhelst och närhelst internet finns. Studenter kan få tillgång till trådlöst bredband i hela campus.

42257_Introduction

Internationella program har två 20-veckors terminer per år, med intag i januari och juli. Studenternas första termin spenderas deltar klasser på vårt campus i minst 20 timmar per vecka. I denna undervisning termin studenterna genomföra teori och praktisk undervisning, och kompletta kunskapsbaserade bedömningar. Studenternas andra termin spenderas i Industry Placering, när arbetet i en godkänd gästfrihet företag och inte delta i lektioner. ICAE lärare besöker studenten på arbetsplatsen regelbundet ge stöd och vägledning och att genomföra utvärderingar på arbetsplatsen. Industri Placering är studentens möjlighet att visa att de kan tillämpa sina kunskaper och färdigheter i en verklig arbetsplats - ett ovärderligt komplement till alla CV, och en mycket viktig del av att bygga ett professionellt nätverk av arbetsgivare. Många ICAE internationella studenter har sponsrat att stanna kvar och arbeta i Australien genom sin industri placering arbetsgivare, en fantastisk möjlighet för studenter och arbetsgivare.

Alla internationella program är ackrediterade och godkänts av den australiska regeringen och studenter får en nationellt erkänd examen som är erkänd i hela Australien och utomlands.

42258_Intrroduction

ICAE campus ligger i Rapid Creek, ca 15 minuter från centrala Darwin. Campus innehåller klassrum, fullt utrustade praktiska gästfrihet tjänsteområden med barer, espressomaskiner, inomhus- och utomhuselevaktiviteter, inklusive en fotbollsplan, och trådlöst bredband finns i hela anläggningen. Med gott om parkeringsplatser, busshållplatser i närheten, promenader och cykelvägar som leder från staden längs strandremsan rätt till oss, att komma till och från campus är lätt. Som bland tre hektar coola lummiga grunder och mindre än en kilometer från Nightremsan, är vårt campus en härlig, fridfull plats att studera.

Platser

Darwin

International College of Advanced Education

Address
ICAE: International College of Advanced Education
17 Chapman Road
Rapid Creek

NT 0810 Darwin, Norra territoriet, Australien
Telefon
+61 8 8941 5959