Job Training Institute

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Handla om

Välkommen till Job Training Institute (JTI) där vårt motto alltid lyfter dig till nästa nivå. JTI är ett australiskt grundinstitut som erbjuder yrkesutbildning. Vi strävar efter att ge studenterna den bästa chansen att få ett jobb genom att få en kvalifikation som erkänns i Australien bredvid.

Varför välja JTI

  • Flexibilitet - Job Training Institute erbjuder lärande flexibilitet för studenter genom blandat lärande inklusive ansikte mot ansikte och online-lägen. Alla våra studenter har valet att kombinera de två lägena för lärande.
  • Arbetsplatsinstitut - Job Training Institute underlättar arbetsplatsen för sina studenter och en arbetsförmedlingskoordinator är tillgänglig för att hjälpa studenter med eventuella arbetsplatsproblem.
  • Student Support - Våra tränare är alltid tillgängliga och villiga att hjälpa studenter med sina studier och uppdrag via flera metoder, allt från chatt, e-post, telefonsamtal och inlämningsavgångar. Job Training Institute erbjuder studenter varje vecka live online-klasser modererade av våra skickliga och erfarna utbildare.

JTI-medlemskap

Job Training Institute är medlem i ACPET - och samtycker till att överensstämma med konstitutionen, stadgarna och etiska koden för det australiska rådet för privat utbildning och utbildning (JTI medlems ID: 183094).

Våra kurser

  • Face to Face Learning - Vårt lärande görs på plats på Dandenong (VIC) och Sunshine (VIC).
  • Online Learning - Vi har utnyttjat tekniken för att få lära oss den digitala tidsåldern, där det är lättare och snabbare att lära. Med hjälp av statligt godkänd programvara, som används i stora TAFES och universiteter, tar vi lärdom till dig vart du än befinner dig i världen. Kursinnehåll och bedömningar levereras online, men vissa bedömningsobservationer måste göras ansikte mot ansikte av våra utbildade bedömare.

Platser

Dandenong

Address
Level 5 Plaza Business Centre, 26 McCrae Street
VIC 3175 Dandenong, Victoria, Australien

Solsken

Address
Sunshine Campus
Suite 4 Level 1
25-29 Devonshire Road Sunshine

VIC 3020 Solsken, Victoria, Australien

Melbourne

Address
Melbourne City Campus
Level 4, 259 Collins Street

VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australien