Läs den officiella beskrivningen

KVBI_signs

…OM OSS

Karl von Busse Institute of Design är en exklusiv Boutique Design College baserad i Sydney CBD som är branschdriven och internationellt sinnade; ett mer flexibelt och verkligen unik design utbildningsanordnare.

Med fokus på de viktigaste konstruktions discipliner: Mode, grafisk och Inredning, Lokala och internationella branschfolk dela sina insikter och erfarenheter med elever i en studiomiljö på en daglig basis.

Student intag är selektiv och klasserna är avsiktligt små för att maximera föreläsare kontakt och se till att studenter, lokala och internationella, kan uppfylla sin kreativa potential och få mentorskap de behöver för att vara bransch klar.

KVBI_sewing_machine1

"Vad vi gör här är baserad på min trettio års erfarenhet, och det säger mig att ha en liten grupp människor och förbereda dem för anställning ... Det måste finnas en central mentorskap. Det måste finnas någon som känner sina elever och se deras svagheter och stöd, och ju fler elever som du har desto svårare blir det. Det är därför jag vill att vårt college att förbli relativt liten ... Siffrorna i vår högskola har ett syfte. Vi vill lära känna våra studenter och stödja dem i 1-2 år. "


Karl von Busse

KVBI_classes

... OM VÅR PLATS

Karl von Busse Institute of Design är centralt beläget bara en kort promenad till tågstationen Town Hall och busshållplatser som förbinder centrum med alla de stora förorterna. Vår byggnad är omgiven av dem talade om Sydney ikoner inklusive den berömda operahuset, Harbour Bridge och Hyde Park. Som en privat högskola med jordad erfarenhet av internationella studenter, erbjuder vi även hjälp och stöd för att hitta en lämplig bostad för vem är ny till Australien.

KVBI_distant_learning

... OM vårt campus och kurser

Vårt campus är modern och har utformats för att den senaste "gröna" miljö huvudmän ger eleverna de bästa anläggningarna möjligt. De inkluderar Mac baserad dator laboratorier och industriella symaskiner. Avgångselever är berättigade till avancerade stående på upp till 50% med högre utbildningsanordnare. Våra föreläsare fortsätter att vara praktiker inom sitt område av expertis. Lokala och internationella gästföreläsare komplettera den vanliga föreläsa laget. Institutet är ett registrerat Training Organisation (RTO) och har CRICOS godkännande att registrera internationella studenter. Alla våra program Diploma och Advanced Diploma är nationellt ackrediterade.

Alla program är ständigt utvärderas och uppgraderas för att möta förändrade krav industrin. Kursplanen tillåter eleverna, beroende på individuella färdigheter, att specialisera sig på ett antal områden i sina valda karriärer. Enskilda möten görs för sökande innan inskrivning för att diskutera lämpligheten för yrkesval, kursinformation och boendealternativ Karl von Busse Institute of Design yttersta mål är att förbereda studenterna för arbete inom det valda kreativ karriär med branschbaserade program och internationell design uppskattning .

KVBI_makeup2

... OM VÅRA praktikplatser och arbetstillfällen

Medan du studerar med oss, våra elever har möjlighet att välja från en av de praktikplatser eller betalda jobb annonseras från College på månadsbasis och lyckas slutföra en arbetslivserfarenhet innan examen. Vi är stolta över att vara partner med kända Design Företag och varumärken såsom Carla Zampatti, Marie Claire och Vogue.

KVBI_adv_dipl

... Om vårt internationella LÄRANDE

Dagens globaliserade design branschen kallar för internationell insyn. Vid Karl von Busse Institute of Design, ger vi dig möjlighet att förverkliga det.

Eftersom det finns förväntningar på nya designers att ha en förståelse för internationell praxis, erbjuder vi våra diplom och Advanced Diploma studenter möjlighet att ta ett antal internationella lärande alternativ, inklusive Europa, Asien och Australien för internationella studenter.Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:


Karl Von Busse Institute of Design

Frilans Modedesigner Mode Illustrator & Print Designer Produktionschef mönster~~POS=TRUNC mode Stylist DET FINNS TRE inskrivning datum varje år Först ... [+]

Frilans Modedesigner Mode Illustrator & Print Designer Produktionschef mönster~~POS=TRUNC mode Stylist

DET FINNS TRE inskrivning datum varje år

Första registreringen Datum: 13 februari Andra registreringsdatum: 5 juni

[-]
Australien Sydney
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Karl Von Busse Institute of Design

Har du avslutat din examen i modedesign och vill i praktiken alla de kunskaper och färdigheter du har lärt dig med friheten att utveckla din egen serie för tillverkning o ... [+]

1 års avancerad Diploma of APPLIED mode design och MERCHANDISING

CRICOS 093197A

Har du avslutat din examen i modedesign och vill i praktiken alla de kunskaper och färdigheter du har lärt dig med friheten att utveckla din egen serie för tillverkning och försäljning under överinseende och vägledning från branschfolk?

Våra avancerade examen i modedesign och mode kan vara drömmen kurser för dig. Att lära sig att hantera processen av säsongs samling i realtid kommer att ge dig de kunskaper och självförtroende att katapult dig framåt i denna konkurrensutsatta bransch.

Oavsett om du vill starta ett eget företag eller arbeta för ett etablerat företag, kommer kunskap och internationella resor och exponering som vunnits från årets ge dig jord att börja!... [-]

Australien Sydney
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Karl Von Busse Institute of Design

En inredningsarkitekt är en expert på estetik utrymme. Genom fantasi och kreativitet de konceptualisera och utveckla uppslukande miljöer som är både attraktiv och funktio ... [+]

1 ÅR inredningsprogram

CRICOS 084400M En inredningsarkitekt är en expert på estetik utrymme. Genom fantasi och kreativitet de konceptualisera och utveckla uppslukande miljöer som är både attraktiv och funktionell: utrymmen som använder stil och stämning för att möta kundens behov och den avsedda användaren.

Våra inrednings kurser har utvecklats med de behov som dagens blivande inredare i åtanke. Genom tankeväckande föreläsningar och kreativa workshops som ges av internationella yrkesmän kommer våra praktiska kurser hjälper dig att utveckla de nödvändiga färdigheter som behövs för att framgångsrikt lansera din karriär inom inredning.

Använda din naturliga kreativa talanger och nyfunna kunskaper i inredning, belysning och design produktion, kommer du att arbeta med uppdrag som speglar verkliga projekt och återspeglar crossover som finns i dagens designbranschen. Under denna kurs kommer du också lära avancerade CAD (computer-aided design) kompetens och hur man ska hantera storskaliga bostäder och kommersiella projekt.... [-]

Australien Sydney
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Karl Von Busse Institute of Design

Vår Advanced Diploma in Interior Design kan vara den idealiska kursen för dig. Att lära sig att hjälpa dina kunder med sina utforma ansökningar om projekt till projektbas ... [+]

1 ÅR Advanced Diploma av inredning

Har du avslutat din Diploma in Interior Design och vill sätta i praktiken all den kunskap du har lärt med levande projekt industri och kunder under överinseende och vägledning från etablerade branschfolk?

Vår Advanced Diploma in Interior Design kan vara den idealiska kursen för dig.

Att lära sig att hjälpa dina kunder med sina utforma ansökningar om projekt till projektbasis, kommer att ge dig de kunskaper och självförtroende att katapult dig framåt i denna konkurrensutsatta bransch.

Oavsett om du vill arbeta i en frilansande kapacitet eller arbete för ett etablerat företag, kunskap, kommer internationella resor och exponering som vunnits från årets ge dig jord att börja!... [-]

Australien Sydney
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Karl Von Busse Institute of Design

En grafisk designer är en visuell kommunikatör. Genom inspirerande, informativ och fängslande designkoncept de presenterar en organisations idéer och budskap på ett minne ... [+]

1 ÅR DIPLOM grafisk design

CRICOS CUA50715

En grafisk designer är en visuell kommunikatör. Genom inspirerande, informativ och fängslande designkoncept de presenterar en organisations idéer och budskap på ett minnesvärt sätt. Med hjälp av en mängd olika visuella medier, både traditionella och digitala, de tolkar behoven hos sina kunder på ett sätt som har hög visuell påverkan.

Våra grafisk design kurser kommer att ge dig den kompetens och erfarenhet som behövs för att framgångsrikt lansera din karriär i dagens föränderliga grafiska designbranschen. Undervisas av en internationell fakultet består av nuvarande yrkesmän, våra praktiska kurser fokuserar på både traditionella och moderna grafisk design principer och praxis, vilket resulterar i en komplett design utbildning för dig.... [-]

Australien Sydney
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Karl Von Busse Institute of Design

Vår Advanced Diploma i grafisk design kan vara den idealiska kursen för dig. Att lära sig att hjälpa dina kunder med deras visuell kommunikation på projekt till projektba ... [+]

1 ÅR Advanced Diploma grafisk design

Har du avslutat din examen i grafisk design och vill att omsätta i praktiken all den kunskap du har lärt med levande projekt industri och kunder under överinseende och vägledning från etablerade branschfolk?

Vår Advanced Diploma i grafisk design kan vara den idealiska kursen för dig.

Att lära sig att hjälpa dina kunder med deras visuell kommunikation på projekt till projektbasis, kommer att ge dig de kunskaper och självförtroende att katapult dig framåt i denna konkurrensutsatta bransch. Oavsett om du vill arbeta i en frilansande kapacitet eller arbete för ett etablerat företag, kunskap, kommer internationella resor och exponering som vunnits från årets ge dig jord att börja!... [-]

Australien Sydney
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 - 2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

KARL VON BUSSE INSTITUTE OF DESIGN

Karl Von Busse Institute of Design Europe Study Tour

Tourism Australia and Chris Hemsworth