Karl Von Busse Institute of Design

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

KVBI_signs

…OM OSS

Karl von Busse Institute of Design är en exklusiv Boutique Design College baserad i Sydney CBD som är branschdriven och internationellt sinnade; ett mer flexibelt och verkligen unik design utbildningsanordnare.

Med fokus på de viktigaste konstruktions discipliner: Mode, grafisk och Inredning, Lokala och internationella branschfolk dela sina insikter och erfarenheter med elever i en studiomiljö på en daglig basis.

Student intag är selektiv och klasserna är avsiktligt små för att maximera föreläsare kontakt och se till att studenter, lokala och internationella, kan uppfylla sin kreativa potential och få mentorskap de behöver för att vara bransch klar.

KVBI_sewing_machine1

"Vad vi gör här är baserad på min trettio års erfarenhet, och det säger mig att ha en liten grupp människor och förbereda dem för anställning ... Det måste finnas en central mentorskap. Det måste finnas någon som känner sina elever och se deras svagheter och stöd, och ju fler elever som du har desto svårare blir det. Det är därför jag vill att vårt college att förbli relativt liten ... Siffrorna i vår högskola har ett syfte. Vi vill lära känna våra studenter och stödja dem i 1-2 år. "


Karl von Busse

KVBI_classes

... OM VÅR PLATS

Karl von Busse Institute of Design är centralt beläget bara en kort promenad till tågstationen Town Hall och busshållplatser som förbinder centrum med alla de stora förorterna. Vår byggnad är omgiven av dem talade om Sydney ikoner inklusive den berömda operahuset, Harbour Bridge och Hyde Park. Som en privat högskola med jordad erfarenhet av internationella studenter, erbjuder vi även hjälp och stöd för att hitta en lämplig bostad för vem är ny till Australien.

KVBI_distant_learning

... OM vårt campus och kurser

Vårt campus är modern och har utformats för att den senaste "gröna" miljö huvudmän ger eleverna de bästa anläggningarna möjligt. De inkluderar Mac baserad dator laboratorier och industriella symaskiner. Avgångselever är berättigade till avancerade stående på upp till 50% med högre utbildningsanordnare. Våra föreläsare fortsätter att vara praktiker inom sitt område av expertis. Lokala och internationella gästföreläsare komplettera den vanliga föreläsa laget. Institutet är ett registrerat Training Organisation (RTO) och har CRICOS godkännande att registrera internationella studenter. Alla våra program Diploma och Advanced Diploma är nationellt ackrediterade.

Alla program är ständigt utvärderas och uppgraderas för att möta förändrade krav industrin. Kursplanen tillåter eleverna, beroende på individuella färdigheter, att specialisera sig på ett antal områden i sina valda karriärer. Enskilda möten görs för sökande innan inskrivning för att diskutera lämpligheten för yrkesval, kursinformation och boendealternativ Karl von Busse Institute of Design yttersta mål är att förbereda studenterna för arbete inom det valda kreativ karriär med branschbaserade program och internationell design uppskattning .

KVBI_makeup2

... OM VÅRA praktikplatser och arbetstillfällen

Medan du studerar med oss, våra elever har möjlighet att välja från en av de praktikplatser eller betalda jobb annonseras från College på månadsbasis och lyckas slutföra en arbetslivserfarenhet innan examen. Vi är stolta över att vara partner med kända Design Företag och varumärken såsom Carla Zampatti, Marie Claire och Vogue.

KVBI_adv_dipl

... Om vårt internationella LÄRANDE

Dagens globaliserade design branschen kallar för internationell insyn. Vid Karl von Busse Institute of Design, ger vi dig möjlighet att förverkliga det.

Eftersom det finns förväntningar på nya designers att ha en förståelse för internationell praxis, erbjuder vi våra diplom och Advanced Diploma studenter möjlighet att ta ett antal internationella lärande alternativ, inklusive Europa, Asien och Australien för internationella studenter.Platser

Sydney

Karl von Busse Institute of Design

Address
Level 2, 400 Kent Street
NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australien
Telefon
+61 2 9261 1191