Kangan Institute

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Med mer än 40.000 registreringar per år, är Kangan Institute en stor utbildningsleverantör för bil-, hälso- och sjukvårdssektorn och inhemsk utbildning. Vi har också en stark närvaro i en rad olika branscher som mode, företag samt rättvisa och lagligt.

Som en av statens största leverantörer av lärlingsutbildning och praktik utbildning, har vi starka relationer med många företag och tillgodose för studenter som söker industrirelevant utbildning i ett brett spektrum av discipliner och på plats utbildningsalternativ för att passa de unika behoven hos den enskilda eleven eller organisation.

Våra kurser sträcker sig från grundläggande certifikat till diplom och Advanced Diploma nivåer, med vägar till över 25 universitetsexamina. Vårt program Skills Redovisning bedömer tidigare kunskaper och erfarenheter, att tilldela våra studenter med krediter eller kvalifikation för att matcha sina befintliga kunskaper.

Med mer än 80 års erfarenhet av yrkesutbildning, vi är ett flexibelt, innovativt och dynamiskt lärosäte med en rik mångkulturell atmosfär. Våra program levereras över fem campus i Broadmeadows, Docklands, Essendon, Moonee Ponds och Richmond.

Platser

Broadmeadows

Address
Pearcedale Parade
Broadmeadows VIC 3047

3047 Broadmeadows, Victoria, Australien

Melbourne

Address
1 Batmans Hill Drive
Docklands VIC 3008

3008 Melbourne, Victoria, Australien

Essendon

Address
38 Buckley Street
Essendon VIC 3040

3040 Essendon, Victoria, Australien

Moonee-dammar

Address
Level 1
21-31 Hall Street
Moonee Ponds VIC 3039

3039 Moonee-dammar, Victoria, Australien

Richmond

Address
85 Cremorne St
Richmond VIC 3121

3121 Richmond, Victoria, Australien