Läs den officiella beskrivningen

Med mer än 40.000 registreringar per år, är Kangan Institute en stor utbildningsleverantör för bil-, hälso- och sjukvårdssektorn och inhemsk utbildning. Vi har också en stark närvaro i en rad olika branscher som mode, företag samt rättvisa och lagligt.

Som en av statens största leverantörer av lärlingsutbildning och praktik utbildning, har vi starka relationer med många företag och tillgodose för studenter som söker industrirelevant utbildning i ett brett spektrum av discipliner och på plats utbildningsalternativ för att passa de unika behoven hos den enskilda eleven eller organisation.

Våra kurser sträcker sig från grundläggande certifikat till diplom och Advanced Diploma nivåer, med vägar till över 25 universitetsexamina. Vårt program Skills Redovisning bedömer tidigare kunskaper och erfarenheter, att tilldela våra studenter med krediter eller kvalifikation för att matcha sina befintliga kunskaper.

Med mer än 80 års erfarenhet av yrkesutbildning, vi är ett flexibelt, innovativt och dynamiskt lärosäte med en rik mångkulturell atmosfär. Våra program levereras över fem campus i Broadmeadows, Docklands, Essendon, Moonee Ponds och Richmond.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Advanced Diploma

Kangan Institute

Denna examen ger dig de kunskaper och färdigheter för att samordna och administrera installation, driftsättning och löpande underhåll av en rad nätverk, företagsservrar o ... [+]

Denna examen ger dig de kunskaper och färdigheter för att samordna och administrera installation, driftsättning och löpande underhåll av en rad nätverk, företagsservrar och system inklusive internet, säkerhet och e-handelslösningar.

Akademiker kan fungera som en fristående informations- och kommunikationsteknik specialist eller som en del av ett team. Den avancerade diplom består av 18 enheter och omfattar certifikatet IV i datorsystemteknik (076.935).

Denna examen ger kunskaper och färdigheter för en individ att samordna och administrera, som oberoende informations- och kommunikationsteknik (IKT) specialist eller som en del av ett team, installation, driftsättning och löpande underhåll av en rad nätverk, företagsservrar och system inklusive internet, säkerhet och e-handelslösningar.... [-]

Australien Melbourne
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kangan Institute

Advanced Diploma består av 33 enheter och inkluderar Certificate IV i Hospitality (090958M) och Diploma of Hospitality Management (090992J). Besöksnäringen är i frontlinj ... [+]

Advanced Diploma består av 33 enheter och inkluderar Certificate IV i Hospitality (090958M) och Diploma of Hospitality Management (090992J). Besöksnäringen är i frontlinjen av den australiska ekonomin. Industrin har visat ökad sysselsättning inom alla områden och arbetsgivarens värde utbildad personal.

Advanced Diploma kommer att ge de kunskaper och färdigheter för att vara behörig som senior handledare / chef i en gästfrihet funktionellt område. Att ge kompetens för att kunna analysera, designa och hålla dom med hjälp av omfattande tekniska, kreativa, eller leda företag.

Denna kurs ger studenterna med teorin, färdigheter och workintegrated lärande krävs för att bygga en övervakande eller tränarkarriär i gästfrihet verksamhet. Kursen behandlar mat och dryck, mottagning operationer, logitjänster, evenemang, marknadsföring, ledarskap och ekonomi. I en typisk vecka studenter kommer att delta i lektioner ungefär tre till fyra dagar per vecka med cirka 30 procent praktisk och 70 procent teori klasser. Klasserna kommer att schemaläggas från 8:30 till 05:30, måndag till fredag.... [-]

Australien Melbourne
Januari 2020
Engelska
Heltid
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kangan Institute

Om du älskar övertagande, att vara chef och få saker gjorda, kommer vår Advanced Diploma för ledarskap och management ger dig en relevant ledarskap och management kompete ... [+]

Kurskod: 089697D Studie (n): Affärs Campus: Broadmeadows Kurslängd: 6 månader Kursavgifter: 5.800

Om du älskar övertagande, att vara chef och få saker gjorda, kommer vår Advanced Diploma för ledarskap och management ger dig en relevant ledarskap och management kompetens för att hjälpa dig att stå ut från förpackningen.

Enheter

Stora studieområden

Dip L & M ledarskap lag Kundservice Kontinuerlig förbättring människor prestanda finans Förkunskaper: Certifikat IV i ledarskap och management (089695F) Diplom för ledarskap och management (089696E) Akademisk: Australian Year 12 likvärdighet eller högre Engelska: Academic IELTS 5,5 ingen band mindre än 5,0 övergripande eller erkända likvärdighet Datum ... [-]
Australien Melbourne
Januari 2020
Engelska
Heltid
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kangan Institute

Den avancerade diplom hjälper eleverna får de kunskaper som krävs för att starta en karriär som en redovisning professionell. Inriktningar kan innefatta skatter, ekonomi ... [+]

Den avancerade diplom hjälper eleverna får de kunskaper som krävs för att starta en karriär som en redovisning professionell. Inriktningar kan innefatta skatter, ekonomi eller internredovisning, ekonomisk förvaltning och revision.

Certifikatet IV består av 13 enheter. Studenterna kommer att delta i lektioner ungefär fyra dagar per vecka med 50 procent praktisk och 50 procent teori klasser. Klasserna kommer att schemaläggas från 08:00 till 17:00, måndag till fredag.

Kursen består av klassrumsbaserad undervisning och simulerad arbetsplatslärande. Utvärderingen omfattar tester, inlämningsuppgifter (både individuellt och i grupp) och klasspresentationer.

Varaktigheten för Advanced Diploma of Accounting är normalt 6 månader (heltid) men studenter som påbörjar sina redovisnings studier på IV nivå certifikat skulle ta 18 månader att slutföra Certificate IV, Diploma och Advanced Diploma kvalifikationer.... [-]

Australien Melbourne
Januari 2020
Engelska
Heltid
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Certifikat

Kangan Institute

Certificate III i lätta fordon mekaniska Technology kurs öppnar dörrar till sysselsättning inom bilindustrin, särskilt för lätta fordon och företagsöverlåtelser. ... [+]

Kurskod: AUR30612 Avdelning: Automotive Group avdelningar Studie (n): Automotive Campus: DOCKLANDS Kurslängd: Deltids dag (3 år)

Denna bil lärlings Kursen syftar till att ge kunskaper och färdigheter inom området lätta fordonsmekanik.

Certificate III i lätta fordon mekaniska Technology kurs öppnar dörrar till sysselsättning inom bilindustrin, särskilt för lätta fordon och företagsöverlåtelser.

Hur kommer jag att bedömas?

Du kommer att bedömas för att visa att du har uppnått de kunskaper och färdigheter som krävs av kursen. Bedömningen kan innefatta skriftliga, muntliga och praktiska bedömningsmetoder. Du kommer att veta i förväg om vilken typ av bedömning och hur det kommer att fungera. Det finns möjlighet till omprövning och överklagande och du kommer att få denna information.... [-]

Australien Melbourne
Januari 2020
Engelska
Deltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kangan Institute

Denna examen ger studenterna de kunskaper och färdigheter för att installera och administrera enkla nätverk, servrar och stationära klientinstallationer antingen som en f ... [+]

Denna examen ger studenterna de kunskaper och färdigheter för att installera och administrera enkla nätverk, servrar och stationära klientinstallationer antingen som en fristående informations- och kommunikationsteknik (IKT) specialist eller som en del av ett team.

Certifikatet IV består av 20 enheter. Denna examen ger kunskaper och färdigheter för en individ att installera och administrera enkla nätverk, servrar och stationära klientinstallationer antingen som en fristående informations- och kommunikationsteknik (IKT) specialist eller som en del av ett team.

I en typisk vecka studenter kommer att delta i lektioner ungefär fyra dagar per vecka med cirka 60 procent praktisk och 40 procent teori klasser. Klasserna kommer att schemaläggas mellan 08:00 till 06:00, måndag till fredag.... [-]

Australien Melbourne
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kangan Institute

Certifikatet IV i Automotive mekanisk diagnos Kursen ger avancerad utbildning för fordonstekniker som vill vidareutveckla sina diagnostiska och tekniska färdigheter. ... [+]

Kurskod: AUR40212 Avdelning: Automotive Group avdelningar Studie (n): Automotive Campus: DOCKLANDS Kurslängd: Deltids dag (2 år)

Certifikatet IV i Automotive mekanisk diagnos Kursen ger avancerad utbildning för fordonstekniker som vill vidareutveckla sina diagnostiska och tekniska färdigheter.

Denna fordonsdiagnostik kurs ger deltagarna att börja arbeta i ledande, tillsyns- eller ledande roll inom fordons- och reparationsindustrin.

Hur kommer jag att bedömas?

Du kommer att bedömas för att visa att du har uppnått de kunskaper och färdigheter som krävs av kursen. Bedömningen kan innefatta skriftliga, muntliga och praktiska bedömningsmetoder. Du kommer att veta i förväg om vilken typ av bedömning och hur det kommer att fungera. Det finns möjlighet till omprövning och överklagande och du kommer att förses med denna information.... [-]

Australien Melbourne
Januari 2020
Engelska
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kangan Institute

Denna kurs är utformad för personer som söker karriärer i matlagning i en kommersiell miljö. ... [+]

Denna kurs är utformad för personer som söker karriärer i matlagning i en kommersiell miljö. Kursen ger deltagarna kompetens, kunskap och erfarenhet av praktiskt livsmedelsproduktion, hygien, meny kostar, hälsa och säkerhet, lagarbete och basal nutrition.

Cookery är en givande karriär, en som kommer att föra fram din naturliga kreativitet och eventuellt ta dig över hela världen! Certificate IV består av kurser och bedömning. I en typisk vecka studenter är ansvariga för upp till 30 timmars övervakad utbildning genom kurser.

Undervisningsmetoder som används inbegripa klassrumsbaserad undervisning och övervakad praktik på en verkstad. Beräkningsmetoder inkluderar inlämningsuppgifter och undersökningar, muntliga bedömningar inklusive individuella presentationer och praktiska demonstrationer i en verkstad.... [-]

Australien Melbourne
Januari 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kangan Institute

Denna kurs syftar till att utveckla ledarskap, kommunikation och organisationsförmåga för olika organisatoriska eller branschsammanhang. ... [+]

Kurskod: 089695F Studie (n): Affärs Campus: Broadmeadows Kurslängd: 6 månader Kursavgifter: 5.800

Denna kurs syftar till att utveckla ledarskap, kommunikation och organisationsförmåga för olika organisatoriska eller branschsammanhang.

Stora studieområden ledningsgrupper Kontinuerlig förbättring verksamhetsplan finans Personalavdelning WHS Förutsättningar Akademisk: Australian Year 12 likvärdighet eller högre Engelska: Academic IELTS 5,5 ingen band mindre än 5,0 övergripande eller erkända equivalenc Datum

Februari och juli intag

karriärvägar

Akademiker kan söka arbete som:

SAMORDNARE ledande handen ... [-]
Australien Melbourne
Januari 2020
Engelska
Heltid
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kangan Institute

Detta är en nybörjar redovisning examen, vilket innebär att du kan använda oavsett om du har några studier och / eller arbete bakgrund inom redovisning eller bokföring. ... [+]

Kurskod: 091922D Studie (n): Affärs Campus: Broadmeadows Kurslängd: 6 månader Kursavgifter: 5.800

Denna kvalificering består av minst 13 enheter och innehåller nio centrala enheter.

Detta är en nybörjar redovisning examen, vilket innebär att du kan använda oavsett om du har några studier och / eller arbete bakgrund inom redovisning eller bokföring.

Den giltighetstid IV i redovisning är 6 månader (heltid).

Business studenter som genomför kursen kommer typiskt närvara vid minst fyra dagars lektioner per vecka med ungefär 20 till 25 timmar i klass deltagande.

Klasser kan schemaläggas som helst från 08:00 till 18:00, måndag till fredag.... [-]

Australien Melbourne
Januari 2020
Engelska
Heltid
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Diplom

Kangan Institute

Varaktigheten av Diploma of Accounting är typiskt sex månader (heltid). Skulle dock studenter som Certificate IV (091922D) i redovisning före diplom examen tar normalt et ... [+]

Varaktigheten av Diploma of Accounting är typiskt sex månader (heltid). Skulle dock studenter som Certificate IV (091922D) i redovisning före diplom examen tar normalt ett år att slutföra båda kvalifikationer.

Kursen ger träning i redovisningsrutiner för att hjälpa ledande revisorer eller utföra arbetsuppgifter som kräver tjänster av en professionell revisor.

Studenterna kommer att få breda kunskaper och färdigheter i redovisning inriktningar, däribland företagens redovisning, ekonomisk förvaltning, kostnader och internredovisning, redovisningssystemen och den interna kontrollen och beskattning.

Diplomet består av minst nio enheter och studenter kommer normalt delta i lektioner åtminstone fyra dagar per vecka med ungefär 20 till 25 timmar i klass deltagande.... [-]

Australien Melbourne
Januari 2020
Engelska
Heltid
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kangan Institute

Denna praktiska kurs ger praktiska färdigheter för att arbeta inom fordonsindustrin. Som en del av kursen kommer du att träna på Kangan institutets Automotive Centre of E ... [+]

Kurskod: 091698G Studie (n): Automotive Campus: BENDIGO Docklands Kurslängd: 0,5 år Kursavgifter: $ 8000 Kurs struktur

Denna praktiska kurs ger praktiska färdigheter för att arbeta inom fordonsindustrin. Som en del av kursen kommer du att träna på Kangan institutets Automotive Centre of Excellence, den största fordonsträningscenter i Victoria ge de studerande tillgång till ledande teknik, avancerade maskiner och industri simulerade arbetsplatser.

Du kommer att lära i olika miljöer från föreläsningar, praktiska demonstrationer och uppgifter genom att service fordon i både simulerade fordonsarbets vikar och praktik program.

Enheter

Stora studieområden... [-]

Australien Melbourne
Januari 2020
Engelska
Heltid
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kangan Institute

Denna kurs ger studenterna med teorin, färdigheter och workintegrated lärande krävs för att bygga en övervakande eller tränarkarriär i gästfrihet verksamhet. Kursen behan ... [+]

Denna kurs ger studenterna med teorin, färdigheter och workintegrated lärande krävs för att bygga en övervakande eller tränarkarriär i gästfrihet verksamhet. Kursen behandlar mat och dryck, mottagning operationer, logitjänster, evenemang, marknadsföring, ledarskap och ekonomi.

Programmet består av 50% skolarbetet (kunskap och kompetensutveckling) och 50% arbetar på Mantra Hotel Tullamarine (få praktiska kunskaper och färdigheter). Eleverna kommer att arbeta på en rotationsbasis för att få viktiga praktiska färdigheter och kunskaper inom branschen.

Denna kvalifikation återspeglar betydelsen av skickliga operatörer som använder ett brett spektrum av gästfrihet färdigheter i kombination med goda kunskaper om branschens verksamhet. De arbetar självständigt eller med begränsad vägledning från andra och använda rätt att lösa icke-rountine problem. Många individer har tillsynsansvar och planera, följa upp och utvärdera arbetet med gruppmedlemmar.... [-]

Australien Melbourne
Januari 2020
Engelska
Heltid
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kangan Institute

Om du anser dig vara en född ledare och arbetar för närvarande i eller mot en chefsroll, då vår examen för ledarskap och management naturligtvis är det perfekta sättet at ... [+]

Kurskod: 089696E Studie (n): Affärs Campus: Broadmeadows Kurslängd: 6 månader Kursavgifter: 5.800

Om du anser dig vara en född ledare och arbetar för närvarande i eller mot en chefsroll, då vår examen för ledarskap och management naturligtvis är det perfekta sättet att formalisera dina kunskaper.

Enheter

Stora studieområden

Dip L & M ledarskap lag Kundservice Kontinuerlig förbättring människor prestanda finans Förkunskaper: Certifikat IV i ledarskap och management (089695F Akademisk: Australian Year 12 likvärdighet eller högre Engelska: Academic IELTS 5,5 ingen band mindre än 5,0 övergripande eller erkända likvärdighet Datum ... [-]
Australien Melbourne
Januari 2020
Engelska
Heltid
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Kangan Institute and Bendigo TAFE International