Läs den officiella beskrivningen

Handla om

På LAB i Melbourne är din erfarenhet mer än att bara lära sig engelska i ett klassrum. Du kommer att absorbera kulturen, träffa nya vänner från Australien och över hela världen och ha möjlighet att arbeta och resa. Vår personal är entusiastisk och vänlig och är alltid villig att hjälpa dig att anpassa dig till en ny och mycket annorlunda miljö. Vi är stolta över att erbjuda en rad kurser för dig att välja bland, inklusive möjligheter att ta upp praktik inom gästfrihet och turism i vackra regioner i landet. Jag uppmuntrar dig att göra det mesta av tiden du spenderar engelska med oss. Detta är en möjlighet till en gång i livet, och de minnen du gör kommer att förbli med dig för alltid. Välkommen till LAB i Melbourne familj!

Våra Credentials

LAB i Melbourne grundades i januari 2011 som Fusion English. År 2016 blev vi stolta medlemmar av det högt ansedda LCI Education Network , som hanterar över 22 utbildningsinstitut runt om i världen. LAB i Melbourne är ett modernt, CRICOS-registrerat och NEAS-kvalitetsinriktat engelska institut.

Världens mest levande stad

Melbourne är Australiens kulturhuvudstad, vilket gör den till en perfekt plats för ett av landets ledande engelskspråkiga skolor. Staden är stolt mångkulturell, omfamnar kulturell mångfald och många av Victorias natursköna destinationer är slående unik.

I Melbournes centrala affärsdistrikt (CBD) blir de lilla vägarna en duk för en uppsättning av världsklass gatukonst, uppskattad av både lokalbefolkningen och turisterna. Melbourne är också känt för sin kaffekultur, igen på grund av sin rika mångkulturella historia. Staden har många olika etniska fickor, vilket ger ett kulturellt autentiskt utbud av fantastisk mat, varav mycket finns tillgängligt i och runt campusplatsen, som uppfyller alla smaker.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Languages Across Borders | Melbourne

Kursen ska utveckla studentens förmåga att kommunicera på engelska genom aktiviteter så realistiska som möjligt. Det innebär att eleverna ska lära sig praktiska uppgifter ... [+]

Var redo med den här engelska kursen

Business English utvecklar en studerandes förmåga att kommunicera på engelska i en företagsmiljö. Eleverna lär sig praktiska uppgifter som att delta i möten, leverera presentationer, raffinera telefonkunskaper, läsa och skriva e-post och bygga företags- och finansordförråd.

Lärare integrerar strategiskt multimedia och en rad material i verkligheten för att förbättra inlärningsupplevelsen. Eleverna testas varje vecka, och vart femte vecka får studenterna detaljerad feedback om sin klassprestanda för att de ska nå sina språkmål relaterade till verksamheten.

Varaktighet | 5 till 22 veckor... [-]

Australien Melbourne
Öppen antagning
Engelska
5 - 22 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Languages Across Borders | Melbourne

Kursen kan också vara en bra utgångspunkt för studenter som vill ha tid att bosätta sig i australiensiskt liv innan de börjar engelska för akademiska ändamål eller IELTS- ... [+]

Perfekt klass för att bygga förtroende

Den ideala kursen för studenter som vill förbättra sin övergripande engelska språkkunskaper för allmänna ändamål och få förtroende för att kommunicera effektivt i verkliga situationer. Kursen är också en bra utgångspunkt för studenter som vill ha tid att bosätta sig i australiensiskt liv innan de börjar engelska för akademiska ändamål eller IELTS-förberedelsekurser. Efter en integrerad kompetensstrategi gör studenterna en rad talande, lyssnande, skrivande och läsande uppgifter varje dag för att utveckla sina muntliga och skriftliga kommunikationsförmåga.

Lärdomar hjälper eleverna att utveckla sin medvetenhet och användning av grammatik, vokabulär och uttal för att de ska kunna uttrycka sig på ett allt mer omfattande ämne med ökad subtilitet.... [-]

Australien Melbourne
Öppen antagning
Engelska
5 - 60 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska

LAB Melbourne - New Name, New School / LAB 멜버른 - 새 이름, 새 캠퍼스

LAB Melbourne - New Name, New Campus / LAB Melbourne - novo nome, novo campus

LAB Melbourne - New Name, New Campus / LAB メルボルン - 新しい名前、新しいキャンパス

Languages Across Borders | Melbourne
Webbplats
Telefon
+61 3 9654 7786