Languages Across Borders | Melbourne

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Handla om

På LAB i Melbourne är din erfarenhet mer än att bara lära sig engelska i ett klassrum. Du kommer att absorbera kulturen, träffa nya vänner från Australien och över hela världen och ha möjlighet att arbeta och resa. Vår personal är entusiastisk och vänlig och är alltid villig att hjälpa dig att anpassa dig till en ny och mycket annorlunda miljö. Vi är stolta över att erbjuda en rad kurser för dig att välja bland, inklusive möjligheter att ta upp praktik inom gästfrihet och turism i vackra regioner i landet. Jag uppmuntrar dig att göra det mesta av tiden du spenderar engelska med oss. Detta är en möjlighet till en gång i livet, och de minnen du gör kommer att förbli med dig för alltid. Välkommen till LAB i Melbourne familj!

Våra Credentials

LAB i Melbourne grundades i januari 2011 som Fusion English. År 2016 blev vi stolta medlemmar av det högt ansedda LCI Education Network , som hanterar över 22 utbildningsinstitut runt om i världen. LAB i Melbourne är ett modernt, CRICOS-registrerat och NEAS-kvalitetsinriktat engelska institut.

Världens mest levande stad

Melbourne är Australiens kulturhuvudstad, vilket gör den till en perfekt plats för ett av landets ledande engelskspråkiga skolor. Staden är stolt mångkulturell, omfamnar kulturell mångfald och många av Victorias natursköna destinationer är slående unik.

I Melbournes centrala affärsdistrikt (CBD) blir de lilla vägarna en duk för en uppsättning av världsklass gatukonst, uppskattad av både lokalbefolkningen och turisterna. Melbourne är också känt för sin kaffekultur, igen på grund av sin rika mångkulturella historia. Staden har många olika etniska fickor, vilket ger ett kulturellt autentiskt utbud av fantastisk mat, varav mycket finns tillgängligt i och runt campusplatsen, som uppfyller alla smaker.

Platser

Melbourne

Languages Across Borders | Melbourne

Telefon
+61 3 9654 7786

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium