Melbourne City Institute of Education

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Melbourne City Institute of Education (MCIE) är en levande och innovativt registrerade utbildningsorganisation som levererar nationellt erkända kurser i Melbourne. En av de mest industrin hyllade utbildningsanordnare i Victoria, MCIE levererar världsledande, karriär fokuserad träning, designad av branschfolk. Vi utrustar elever med en perfekt blandning av kunskap och praktiska färdigheter för att utmärka sig i sin valda karriär.

Industri Uppmärksammad & Prisbelönt Våra utbildningar är branschen kända för sin förträfflighet. Vi vill inte bara säga att vi är fantastisk, vi är kända för det.

karriär Fokuserad Vi fokuserar på att säkerställa dig att nå dina karriärmål och hjälper dig varje steg på vägen. Vi arbetar med industriella partners för att hjälpa våra elever få anställning.

erfarna utbildare Vi anställer erfaren utbildning av personalen som har visat stark branscherfarenhet och som har åtagit sig att främja en kultur av lärande och prestation.

Cutting Edge Faciliteter På MCIE erbjuder vi toppmoderna träningsmöjligheter, till exempel simulering Barnomsorg / Aged Care utbildning och ett modernt utbildning kök. Våra lokaler ger dig verktyg för att vara på toppen av ditt spel.

dedikerad Support MCIE ger stöd för studenter varje steg på vägen med en dedikerad Studenthälsan Co-ordinator tillgänglig 24/7. Vi har en rad statligt finansierade kurser tillgängliga, vilket betyder att du kan börja studera utan att behöva spara.

flexibelt lärande På MCIE arbetar vi med dig att nå din utbildning mål. Våra flexibla leveransalternativ låta din inlärning som passar din livsstil.

Platser

Melbourne

Melbourne City Institute of Education

Address
MCIE Head Office & Campus,
Level 2, 52-58 Chetwynd St

VIC 300 Melbourne, Victoria, Australien