Läs den officiella beskrivningen

Du är en av tusentals studenter från många länder som kommer till MLC Som ditt första steg på din pedagogiska resa. Oavsett om det är Generell engelska, UNIVERSITY FRAMSTÄLLNING eller Förberedande gymnasiet, MLC Är här för dig, tillhandahåller professionell studenttjänster och rådgivning, både akademiskt och personligt.

MLCStudenttjänsterna är oöverträffade för att hjälpa din ankomst till ditt nya land. Som turist eller en arbetslivsstudent upplever du den rika kulturen Melbourne Har att erbjuda dig. Vår Allmänna engelska programmet ger dig det förtroende du behöver för att kunna fungera på ditt nya språk och ger dig kapacitet att arbeta och spela med kompetens. Som en MLC Student, du kommer att njuta av att studera i Melbourne Av många skäl, inklusive det faktum att på MLC Vi är specialister på internationell utbildning och tvärkulturell förståelse. Ditt val av studie är viktigast, och det är vårt uppdrag att hjälpa dig på alla sätt vi kan för att uppnå de resultat du vill ha.

Om du är intresserad av framtida akademiska studier, erbjuder vi dig båda Engelska för högskolestudier och IELTS Preparatprogram, som kommer att förbereda dig för universitetsstudier. Om du är en internationellt kvalificerad vårdpersonal, vår Engelska för hälso- och sjukvårdsprogram (OET-förberedelse) är för dig! Om du är en framtida gymnasieskola, kommer vi redo dig i vår Förberedelser för gymnasiet Att börja ditt nästa steg med självförtroende, med vetskap om att du har de färdigheter som krävs för att uppnå framgång. MLC Har 30 års erfarenhet i nära samarbete med privata, oberoende och statliga skolnätverk. Vi är oerhört stolta över de 400 000 gymnasiet förberedande studenter som startade sin akademiska resa med oss.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Kurser

Melbourne Language Centre

På MLC lär du dig General English i en rolig, avslappnad och mångkulturell miljö. Du kommer snabbt att hämta grundläggande språkkunskaper för att hjälpa dig att lösa sig ... [+]

På MLC lär du dig General English i en rolig, avslappnad och mångkulturell miljö. Du kommer snabbt att hämta grundläggande språkkunskaper för att hjälpa dig att lösa sig i livet i Australien och hantera vardagliga situationer med lätthet.

Våra studenter lärs viktiga kommunikationsförmågor, inklusive grammatik, lyssnande, läsning, stavning, ordförråd och skrivning. MLC lärare använder ett brett utbud av läromedel som film, internet, tidningar, tidningar, radio och tv för att göra klasserna interaktiva.

Det finns tre fria eftermiddagskurser, som erbjuder extra stöd för studenter med deras uttal, grammatik och ordförråd.

Allmän engelska erbjuds på pre-intermediate, intermediate och upper-intermediate nivåer och kan fungera som den perfekta steget för att studera engelska för akademiska ändamål.... [-]

Australien Melbourne
January 2020
Heltid
Deltid
1 - 52 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Melbourne Language Centre

Engelska för akademiska ändamål är speciellt utformad för att förbereda internationella studenter för sin fortsatta högskoleutbildning, på certifikat, diplom, grundstudie ... [+]

Engelska för akademiska ändamål är speciellt utformad för att förbereda internationella studenter för sin fortsatta högskoleutbildning, på certifikat, diplom, grundstudier, grundutbildning och forskarutbildning.

Eleverna lär sig engelska färdigheter som gör det möjligt för dem att lyckas i en akademisk miljö. Presentationskunskaper, uppsatsskrivning och omfattande lyssningsuppgifter ger alla MLC-studenter den bästa fördelen när de fortsätter att studera vid ett australiskt universitet.

Studenter utsätts också för avancerad grammatik och språkkunskaper samt akademiska områden, inklusive akademiska konventioner i fotnoteringar och referenser, konsten att övertala och lång uppsatsskrivning.... [-]

Australien Melbourne
January 2020
Heltid
1 - 52 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Melbourne Language Centre

Kursen fokuserar på att förbättra eleverns språkkunskaper (lyssna, läsa, skriva och tala) samt delfärdigheter (Pronunciation, Vocabulary, grammatik, Writing Conventions o ... [+]

Kursen är utformad för att hjälpa utländska vårdpersonal att förbereda sig för de språk- och kommunikationsförmåga som behövs i olika kliniska sammanhang.

Kursen fokuserar på att förbättra eleverns språkkunskaper (lyssna, läsa, skriva och tala) samt delfärdigheter (Pronunciation, Vocabulary, grammatik, Writing Conventions och Punctuation) i deras speciella professionella situationer och öka deras chanser att passera Occupational English Test (OET). Medan träningstesterna är till nytta är de inte tillräckliga för sig för att förbereda eleverna för tentamen. Därför är kursen också:

Återskapar en provrumsmiljö för att hjälpa eleverna att anpassa sig till en testinställning Hjälper eleverna att förbereda sig för en medicinsk arbetsplats i Australien Undervisar examens färdigheter och tips för var och en av de fyra OET-tentamenarna Ger feedback och individuell träningsplan från en utbildad OET-lärare Erbjuder massor av träningsmaterial ... [-]
Australien Melbourne
January 2020
Heltid
1 - 52 år
Campusstudier
Läs mer på svenska