Mercury Colleges

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vi har nöjet att välkomna dig till Mercury universitet i Sydney, Australien.

Kvicksilver Högskolor har välkomnat studenter i över 50 år. Kollegiet har en lång historia i Australien, och under årens lopp har skaffat sig ett gott rykte för sin kvalitet undervisning.

På Mercury Högskolor, strävar vi efter att gynna intressen våra studenter genom utbildning och kulturellt utbyte i en inlärningsmiljö av åtskillnad.

Mission

"Mercury Högskolor ge och överträffar alla krav för leverans av utbildning av hög kvalitet. Vi ger våra studenter med de nödvändiga färdigheter som krävs i arbetsmarknaderna; vi ligga i framkant av utbildning av hög kvalitet och ge en hög utbildning och anläggningar "

Våra kvalificerade lärare

Kvicksilver Colleges studenter kan dra nytta av våra kvalificerade, entusiastiska och vänliga lärare. Lärarna syftar till att hjälpa studenter med deras individuella behov språk och nå sina mål i att lära sig engelska.

våra Klasser

Med studenter som kommer från en mängd olika nationaliteter, våra klasser har en tilltalande inlärningsmiljö för studenter att engagera och interagera bekvämt och produktivt, så att de kan förbättra sina kunskaper i engelska snabbare.

Våra lokaler

På Mercury Colleges kurser är utformade för att ge intensiv träning för karriär framgång i en professionell inlärningsmiljö som är både utmanande och motiverande. Generella faciliteter för studenter har datorer och gratis internet, gratis wi-fi, vård och rådgivning, hjälp med boende, och lunch områden.

Vår plats

Kvicksilver Högskolor ligger i hjärtat av Sydney City nära attraktioner Sydney, som Operahuset, Harbour Bridge, Sydney Royal Botanic Gardens, Queen Victoria Building, och många andra. Campus är lätt att nå med kollektivtrafik. Det är en perfekt plats för studenter som vill uppleva stadslivet i Sydney!

Platser

Sydney

Address
Level 1 & 2 Anzac House, 245 Castlereagh St.
NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australien