New York Film Academy Australia

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

New York Film Academy grundades av veteranproducent Jerry Sherlock 1992, som producerade sådana klassiker som "The Hunt for the Red October". Uppmuntrat av vänner av hans som ville skicka sina barn till filmskolan, men hittade priserna för dyrt, utformade Sherlock en skola som inte bara var prisvärd men viktigare, grundades på principen om att lära sig genom att göra.

Inspirerad av tanken att för att lära sig att göra filmer måste man faktiskt göra filmer, Sherlock och hans kollegor utformade en helt unik läroplan. Genom att blanda en blandning av traditionell filmskolanvisning med ett nytt tillvägagångssätt, betonar akademin kurser baserade på att eleverna faktiskt går ut och spelar filmer som en del av sina kurser. Eleverna skriver, producerar, direkt och redigerar sina egna originalfilmer samtidigt som de tjänar som besättningsmedlemmar på sina klasskamrats filmer för att få en omfattande erfarenhet.

Det här engagemanget för att lära sig görs för alla program som Akademin nu erbjuder, med studenter som arbetar med branschstandardutrustning i världsklass faciliteter. På akademin kan eleverna välja mellan ett brett spektrum av visuella och scenekunskapsprogram som inkluderar filmskapande, verkställande för film, 3D-animering

New York Film Academy utökar sin läroplan och dess globala närvaro, med fem etablerade campus och många destinationer över hela världen. På NYFA-campus i New York och Gold Coast, Australien, fördjupa eleverna i lång- och kortsiktiga vinterträdgårdsprogram och workshops, medan Los Angeles och South Beach, Miami, campus erbjuder också grader.

NYFA ger eleverna de verktyg och know-how, och de tillämpar verkligen vad de lär sig i klassen i den verkliga världen, vilket gör en pedagogisk upplevelse till skillnad från någon annan.

Platser

Southport

Address
Lawson Street,5
4215 Southport, Queensland, Australien