Nungalinya College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Nungalinya är den främsta utbildningshögskolan för kombinerade kyrkor för inhemska australier. Kollegiet stöds formellt av de anglikanska, förenande och katolska kyrkorna i Northern Territory och ligger i Casuarina, en nordlig förort till Darwin.

Sedan 1974 har Nungalinya College utrustat män och kvinnor för ledarroll i kyrkor och samhällen. Våra träningsprogram utforskar den kristna tron kontextuellt genom kurser i grundstudier, bibelöversikt, media, musik och lärjungeskap, kristen tjänst och teologi och bibelöversättning.

Varje år kommer män och kvinnor från över 100 olika samhällen i Australien för att studera vid Nungalinya College. Våra studenter kommer från både avlägsna och urbana samhällen och deras olika kulturella och språkliga bakgrund respekteras och ingår i campuslivet. Många studenter har viktiga befogenheter i sina egna samhällen. Nungalinya College respekterar dessa äldste och den traditionella visdom som de besitter. Vi inser att äldste är lämpliga ledare för att förmedla det de lär sig till sina unga människor.

Platser

Casuarina

Address
Dripstone Road,72
0811 Casuarina, Norra territoriet, Australien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: