Läs den officiella beskrivningen

Med över 100 års erfarenhet och mer än 700.000 studenter utbildas, Open Högskolor Australiens ledare i online-lärande.

Om Open Högskolor

Vi strävar efter att erbjuda en exceptionellt lärande för studenter från alla samhällsskikt och arbeta för att undanröja hindren för utbildning som många människor möter genom att erbjuda lättillgängliga, prisvärda och flexibla studiemöjligheter.

Att sätta våra studenter i centrum av allt vi gör, vi ständigt anpassa och utveckla vår unika online inlärningsmodell för att säkerställa att vi erbjuder varje student som skriver in sig med oss ​​den kompetens och stöd de behöver för att lyckas.

Banor

Vi erbjuder över 150 kurser som kan hjälpa dig att följa en passion, förbättra din karriär eller byta karriär helt

Komma igång

Ta reda på allt du behöver veta om att komma igång på din resa till att skapa en helt ny framtid.

Hur kommer jag igång?

För de flesta kurser, är allt du behöver en dator, en internetuppkoppling och några grundläggande program som du förmodligen redan är bekant med, till exempel Microsoft Word, och du kan börja studera. Vissa kurser kan innebära andra program eller utrustning så var noga med att kontrollera din banguide för eventuella extra krav.

Hur det fungerar

Inte helt säker på hur lärande på nätet faktiskt fungerar? Oroa dig inte, från att använda din online-campus för att få tillgång till allt det stöd du behöver - vi pratar igenom det - att studera på nätet.

Student Framgång

Studera på nätet verkligen kan vara det första steget för att förändra ditt liv. Se berättelser om några av våra studenter som arbetar mot sina drömmar med lite hjälp från Open Högskolor.

Programmen undervisas på:
  • Engelska
Location address
12/300 Elizabeth St,
Sydney

Australia Online, NSW 2000 AU