Perth College of Business and Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Passion, Förberedelse, prestanda, och Syfte - Våra fyra pelare till framgång Perth College of Business & Technology (PCBT) är en av de nationellt erkända och registrerade Hospitality, Management & Business utbildningsanordnare, beläget i hjärtat av staden Perth, huvudstad och snabbt växande stad i västra Australien.

Internationella och australiensiska studenter har möjlighet att utbildas och erfarenhet av en verklig besöksnäringen Placering.

Pleasant och levande stora IT-utrustade klassrum på East Perth Campus samt Platinum Restaurant & Function Centre state-of-the-art faciliteter, som ligger 13 kilometer upp-norr campus i en av den livliga polisstation i Westminster försäkra studenterna få ovärderlig kunskap och erfarenhet.

historia

Snabbväxande turism och besöksnäringen kunde inte tillfredsställa sin begäran under 2008, då PCBT grundades för att ge färdigheter för arbetstagarna; utbildning och kompetenshöjning arbetskraft.

Registreringar och ackrediteringar

PCBT är en mångkulturell högskola erbjudande ackrediterade kurser enligt den australiska kvalifikationer (AQF), en CRICOS registrerad leverantör (Code 03051J), ett registrerat Training Organisation (RTO 52014) under Australian Skills Quality Authority (Aqsa) tillsynsorgan, samt en aktiv medlem av den australiensiska rådet för privat utbildning och tränings (ACPET).

När du registrerar dig på Perth College of Business and Technology du inte bara ansluta en australiska regeringen erkännas och registreras utbildningsleverantör du bli en del av en dynamisk gemenskap som kommer att utmana och stödja dig i din strävan att bli en starkare ledare. Kollegiet har åtagit sig att främja en mångsidig men inkluderande samhälle som uppmuntrar alla medlemmar att nå sin fulla potential genom lärande, engagemang och hängivenhet.

Vi ser framför oss en skola där alla personer omfamna och främja denna ram och tro. Vi tror att detta ideal är i centrum för allt vi gör.

På PCBT du är aldrig bara ett namn på en lista. Tack vare små klasser säkerställa varje elev får personlig uppmärksamhet och deltar i en livlig, tankeväckande gruppdiskussioner med kamrater och lärare.

Studenter dra nytta av PCBT starka relation med det lokala näringslivet som gör det möjligt för dem att skapa ett interaktivt lärande tillfälle med ett starkt fokus på händer - på erfarenhet i en verklig arbetsmiljö.

Vår vision

Att vara den mest föredragna registrerad organisation utbildning i Perth som ger kvalitet yrkesutbildning för internationella och lokala studenter

Vår mission

Anordnande av högkvalitativ utbildning i företag, förvaltning och gästfrihet för internationella och lokala studenter genom att utveckla anställbarhet färdigheter och kunskaper genom att genomföra effektiva klassrumssessioner, genomförande industri exponering och medvetande och ge industrin praktikplatser för våra praktikanter att kunna möta industrins behov och standarder.

Välkommen till PCBT Varför studera på PCBT Vårt team Faciliteter Galleri Evenemang Erbjudanden

Platser

Perth

Address
110 Brown Street, East Perth
6004 Perth, västra Australien, Australien