Läs den officiella beskrivningen

Passion, Förberedelse, prestanda, och Syfte - Våra fyra pelare till framgång Perth College of Business & Technology (PCBT) är en av de nationellt erkända och registrerade Hospitality, Management & Business utbildningsanordnare, beläget i hjärtat av staden Perth, huvudstad och snabbt växande stad i västra Australien.

Internationella och australiensiska studenter har möjlighet att utbildas och erfarenhet av en verklig besöksnäringen Placering.

Pleasant och levande stora IT-utrustade klassrum på East Perth Campus samt Platinum Restaurant & Function Centre state-of-the-art faciliteter, som ligger 13 kilometer upp-norr campus i en av den livliga polisstation i Westminster försäkra studenterna få ovärderlig kunskap och erfarenhet.

historia

Snabbväxande turism och besöksnäringen kunde inte tillfredsställa sin begäran under 2008, då PCBT grundades för att ge färdigheter för arbetstagarna; utbildning och kompetenshöjning arbetskraft.

Registreringar och ackrediteringar

PCBT är en mångkulturell högskola erbjudande ackrediterade kurser enligt den australiska kvalifikationer (AQF), en CRICOS registrerad leverantör (Code 03051J), ett registrerat Training Organisation (RTO 52014) under Australian Skills Quality Authority (Aqsa) tillsynsorgan, samt en aktiv medlem av den australiensiska rådet för privat utbildning och tränings (ACPET).

När du registrerar dig på Perth College of Business and Technology du inte bara ansluta en australiska regeringen erkännas och registreras utbildningsleverantör du bli en del av en dynamisk gemenskap som kommer att utmana och stödja dig i din strävan att bli en starkare ledare. Kollegiet har åtagit sig att främja en mångsidig men inkluderande samhälle som uppmuntrar alla medlemmar att nå sin fulla potential genom lärande, engagemang och hängivenhet.

Vi ser framför oss en skola där alla personer omfamna och främja denna ram och tro. Vi tror att detta ideal är i centrum för allt vi gör.

På PCBT du är aldrig bara ett namn på en lista. Tack vare små klasser säkerställa varje elev får personlig uppmärksamhet och deltar i en livlig, tankeväckande gruppdiskussioner med kamrater och lärare.

Studenter dra nytta av PCBT starka relation med det lokala näringslivet som gör det möjligt för dem att skapa ett interaktivt lärande tillfälle med ett starkt fokus på händer - på erfarenhet i en verklig arbetsmiljö.

Vår vision

Att vara den mest föredragna registrerad organisation utbildning i Perth som ger kvalitet yrkesutbildning för internationella och lokala studenter

Vår mission

Anordnande av högkvalitativ utbildning i företag, förvaltning och gästfrihet för internationella och lokala studenter genom att utveckla anställbarhet färdigheter och kunskaper genom att genomföra effektiva klassrumssessioner, genomförande industri exponering och medvetande och ge industrin praktikplatser för våra praktikanter att kunna möta industrins behov och standarder.

Välkommen till PCBT Varför studera på PCBT Vårt team Faciliteter Galleri Evenemang Erbjudanden

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Advanced Diploma

Perth College of Business and Technology

Denna kvalifikation speglar roll personer som arbetar som marknadsdirektörer, marknadsföringsstrateger och nationella, regionala eller globala marknadschefer. ... [+]

Denna kvalifikation speglar roll personer som arbetar som marknadsdirektörer, marknadsföringsstrateger och nationella, regionala eller globala marknadschefer. Individer i dessa positioner ledarskap och strategisk ledning i marknadsföringsaktiviteter i en organisation. De analyserar, design och hålla dom med hjälp av långtgående tekniska, kreativa, konceptuella och ledningskompetens. Deras kunskapsbas kan vara högt specialiserad eller bred inom marknadsföring fältet. Dessa individer är ofta ansvariga för gruppresultat och för det totala resultatet av marknadsföringsfunktionen i en organisation.

Kursinformation

Nationell kod: BSB60515 CRICOS KOD: 087573K

Kurslängd... [-]

Australien Perth
Öppen antagning
Engelska
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Certifikat

Perth College of Business and Technology

PCBT stolta över sin höga kvalitet leverans och utvärdering för studenter att uppnå kompetens som en kock med Certificate III i Commercial Cookery SIT30830. ... [+]

PCBT stolta över sin höga kvalitet leverans och utvärdering för studenter att uppnå kompetens som en kock med Certificate III i Commercial Cookery SIT 30830. Vi erbjuder den senaste utbildningspaket så att eleverna kan vara säker att de är en av de första i branschen med den nya uppsättningen av kompetensstandarder.

Denna kvalifikation återspeglar betydelsen av kommersiella kockar som använder ett brett spektrum av matlagningskunskaper. De använder diskretion och omdöme och har en god kunskap om köksverksamheten. De arbetar med en viss självständighet och under begränsad tillsyn och kan ge operativa råd och stöd till lagmedlemmarna.

Kursinformation

Nationell kod: SIT30830 CRICOS KOD: 082538J... [-]

Australien Perth
Öppen antagning
Engelska
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Perth College of Business and Technology

Denna kvalifikation är lämpad för dem som arbetar som handläggare och projektansvariga. ... [+]

Denna kvalifikation är lämpad för dem som arbetar som handläggare och projektansvariga. I denna roll individer använder välutvecklade kunskaper och en bred kunskapsbas att tillämpa lösningar till ett definierat område av oförutsägbara problem och analysera information från en rad olika källor. De kan ge ledarskap och vägledning till andra med viss begränsad ansvar för produktionen av andra.

Kurslängd

Denna kurs levereras över 26 veckor i 2 termer inklusive 5 veckors semester. Klasserna är schemalagda för 20 timmar per vecka.

KARRIÄRMÖJLIGHETER

Denna kurs ger dig möjlighet att användas i följande arbetsroller:

Administratör projektor Officer ... [-]
Australien Perth
Januari 2020
Engelska
Heltid
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Diplom

Perth College of Business and Technology

Denna examen speglar rollen av individer som har högre eller chefsansvar. De kan övervaka andras arbete eller har specialiserade roller där de inte utövar tillsyn andra m ... [+]

Denna kvalifikation återspeglar rollen av individer som ansöker specialiserade kunskaper och färdigheter, tillsammans med erfarenhet av ledarskap och management, i en rad företag och branschsammanhang. Individer på detta användningsnivå initiativ och dom för att planera och genomföra en rad ledarskap och ledningsfunktioner, med ansvar för personliga och gruppresultat inom breda parametrar. De använder kognitiva och kommunikationsförmåga för att identifiera, analysera och syntetisera information från en rad olika källor och överföra sina kunskaper till andra, och kreativa eller konceptuella färdigheter för att uttrycka idéer och perspektiv eller svara på komplexa problem.... [-]

Australien Perth
Öppen antagning
Engelska
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Perth College of Business and Technology

Denna kvalifikation skulle gälla för personer med olika titlar, inklusive ledande befattningshavare, program konsulter och programsamordnare. ... [+]

Denna kvalifikation skulle gälla för personer med olika titlar, inklusive ledande befattningshavare, program konsulter och programsamordnare.

Individer i dessa roller kan ha betydande erfarenhet inom en rad inställningar, men sträva efter att ytterligare utveckla sina färdigheter inom ett brett spektrum av affärsfunktioner.

Omvänt kan det också gälla för dem med liten eller ingen yrkeserfarenhet, men som har goda teoretiska affärsmannaskap och kunskap som de skulle vilja att utvecklas i syfte att skapa ytterligare utbildning och sysselsättning.

Kursinformation

Nationell kod: BSB50215 CRICOS KOD: 087236E

Kurslängd

Denna kurs levereras över 26 veckor i 2 termer inklusive 5 veckors semester. Klasserna är schemalagda för 20 timmar per vecka.... [-]

Australien Perth
Öppen antagning
Engelska
Heltid
6 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska